tintara
|
Pozdravljene vse nove decembrke in seveda tudi vse stare (opa, ze poznane in ne stare). Se nekaj casa nisem mogla oglasit (no med vikendom se mi ne ljubi prevec), vceraj sem bila cel dan na eni konferenci, danes pa spet malo naokol bluzim. Pocasi prihaja cas, ko bom zelo malo v pisarni (sem terenski clovek) in se bom verjetno tudi manj oglasala. jaz ne morem pomagat, ampak doma sem najprej s tamalim, ko gre on spat je pa zelo zelo redko, da sem se kaj pokonci - me tako hitro zmanjka, da verjeti ne morem. Sicer pa so moji tezko pricakovani znaki le prisli (cez vikend mi je bilo slabo - ne veliko, ampak cel dan in vceraj popoldne... , jesti mi ne pase vec - standard v glavnem). Tako da zdaj sem pomirjena in lahko uzivam v slabosti . Sem cudna, ane? Zasanjana, ne zaenkrat se nisva povedala malemu. Prejsnjic sva mu hitro, zacela kupovat knjigice od otrok..., pol se je pa ze kar navadil na misel in me je se po splavu spraseval, ce je sestrica v trebuhu, pa ce je bil on tudi... No, zdaj bova pocakala do pregleda, potem pa mogoce poveva ali pa do 12 tedna ne. Se ne veva. Saj itak je se majhen (2,5 leta) in mu je bolj malo jasno, ampak vseeno. Ce ne drugace je tak gobec, da bi zagotovo raztrobil se ostalim (to je namrec naredil prejsnjic) za katere pa midva se ne zeliva da vedo. Ga pa stalno opozarjava na dojencke (kar ni tezko, ker ima dokaj frisnega bratranca), tako da mislim, da bo misel na brata/sestro enostavno sprejel, kako bo pa, ko bo prisel na svet bomo pa se videli. Naja 3, me veseli, da je vse v najlepsem redu. Sem ravno vceraj med voznjo premisljevala kaj bi se ze videlo na pregledu, no, zdaj si mi pa ti odgovorila, ker sva itak isto nosece. No takole, za zdaj bo dovolj, se oglasim najkasneje v petek, ko bom spet kaj v pisarni. En lep pozdrav vsem, baje da bo danes soncek.
|