tintara -> RE: DECEMBRCICE (8.5.2006 7:11:08)
|
Zivijo vsem! Po dobrem tednu lenarjenja in uzivanja na morju, se spet oglasam, na zalost iz sluzbe. Uf, kolk je bilo danes tezko vstat, tista neusmiljena budilka je ze ob 5h zacela ropotat, kriza. med morjem sem se pocutila odlicno, tudi malo mi ni bilo slabo, nic ni kaj smrdelo..., pridem domov, takoj prvi vecer spet slabost, kosilo smrdi... Ah, saj ne bo vec dolgo. Aja, pa po novem tudi mene joskice bolijo, ker me do zdaj niso nic. Super, ce so me sele zdaj zacele, potem je do zdaj po moji logiki se vse v redu z naso pikico. No, vsaj upam. Do nuhalne imam se dobra dva tedna, potem pa takoj povem v sluzbi in verjetno me bodo vseeno kmalu strpali na bolnisko. Sem ze tudi sama ugotovila, da se je pritisk med dopustom ustalil cisto na normalnih vrednostih, zdaj doma, me je pa spet mal razganjat zacel. Skoda. A je se kaj za povedat? Ah, niti ne, je bilo tako lepo na morju, da se mi kar tozi za njim. ja, seveda, pa vsem ki ste vmes videle srcke, cestitke in tistim novim tudi cestitke. Vsem ki pa zdaj cakate na preglede, pa drzim pesti. Tinc
|
|
|
|