|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celiakija
27.3.2006 13:20:23   
dory
A je tukej gor mamica kakega otroka,ki bi mel celiakijo? Zanima me par stvari pa bi bla vsake pomoci zlo vesela...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celiakija
27.3.2006 13:23:53   
Anonimen
Teja, a sta bila na preiskavah? Ali je to potem to?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 13:34:26   
viv_
Moja sošolka ima to in od moje najboljše prijateljice mami. Če češ, ti dam mail od sošolke, pa ji lahk pišeš. Pošlji zs, če te zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 13:37:23   
muki1
A to imate? Sta naredila vse preiskave v petek? Kako je mali preživel?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 13:47:08   
Gina
Ojoj, teja, pa ne da ima celiakijo. To pomeni dieto za celo življenje. Jaz ne poznam nikogar, ki bi jo imel, imam pa prijateljico, ki je živilski tehnolog, pa sestavlja jedilnike tudi za otroke s te vrste dietami. Če te kaj od prehrane zanima, jo komot vprašam. Drugače je pa tako, da po vrtcih in šolah te reči poznajo in povsod gredo otrokom na roke, jim pripravljajo vse posebej, tudi pri nas. Kolikor pa jaz vem, je pa življenje ljudi s celiakijo čisto enako kot tistim, ki je nimajo, razen prehrane, ki se je morajo striktno držat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 13:56:27   
Anonimen
Moj nečak jo ima!To pomeni, da ne sme jesti nobeno živilo, ki vsebuje gluten!

A pa ima Maj napihnjen trebušček in redko blato? Ker to so najobičajnejši znaki za to bolezen?! Drugače me pa kontaktiraj privat, pa ti kaj več napišem!

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 14:05:34   
tinatona
Oj!

Od fotrove sestrične jo imata oba otroka. Če želiš jo pokličem in ji dam tvojo številko, pa se bosta zmenile. Sicer je pa iz Cerkelj.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 14:14:03   
dory
Evo mene...v bistvu more it se na eno testiranje za celiakijo, pa slikat se poziralnik...imamo pa za test ze tako prehrano in ne vem al je nakljucje ampak odkar mu ne dajem glutena ne bruha in ne driskauser posted image ...vseeno upam,da ni to to.....

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 14:21:08   
tinatona
Držim pesti da je to zgolj naklučje. Če pa boš kaj rabila, mi pa povej. Sicer se pa lahko s Petro enkrat v Cerkljah dobimo, pa ti pove kako in kaj.

LP Tina

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 18:21:28   
dory
Zaskrbljujoce je to,ker je mel na prvih testih povisan % moznosti za celiakijo...na kar smo pol kar pozabil...in zej k se vedno bruha, driska in mu je hrana na splosno kazen, ugotavljam,da tukej pa le ne bo razvoj naredil svoje...tudi teza mu ne narasca...ima celih 11,5kg...

Cudno mi je le, da ne bruha in ne driska vsak dan...ima pa obdobja...vcasih parkrat na teden, vcasih parkrat na mesec...hkrati pa se bruhanje pojavi z drisko...je pa itak k iz dahaua,ko ni oblecen...so ga samo spicaste noge in roke in zacuda ima vcas velik trebuh...ampak to je gotov od caja k ga popije...

Skratka ni specifik za to obolenje, ampak od kje te tezave,ki se vlecejo odkar sva zacela z uvajanjem goste hrane...to je res cudno...

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2006 18:59:49   
al1*
teja. društvo za celiakijo ima zelo vredu spletno stran. Sicer sama nimam izkušenj s celiakijo, je pa bila hči alergična na pšenico, tako da poznam te izdelke. Se navadiš uporabljati te izdelke in jih je res že veliko. Sicer pa: upam, da sploh nima celiakije!

http://www.drustvo-celiakija.si/index.php?id=33

lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2006 19:38:14   
Anonimen
A ni ena napisala, da je znak napihnjen trebušček? Teja, saj zdaj je res že veliko živil, ki ne vsebujejo glutena. Jaz zdaj to malo vem, ker zaradi Montignaca veliko prezijam police z "zdravo" prehrano. Po moje da tudi, če pdkrijete, da je to to, bo bolje, kot sedaj. Samo da boste vedeli, kaj je in kako pomagat, pa bo.

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2006 22:43:09   
Pupica
Ojej!user posted image
Ja vseen upam, da ni to to, ker je doživljenjsko....Ampak v končni fazi, pa čimprej nej povejo, ker če veš kaj je je potem tudi mir, pa da se ne sekiraš pa tko...

Evo za vaju2user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2006 22:24:53   
spacey
Teja kako je Maj? A ste naredili še tiste zadnje teste in je kaj novega?

Držimo pesti in tačke za malega Maja.

Koš poljubčkov in močen user posted image obema.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2006 23:16:23   
teta beta
Mislim, da je na forumu Uvajanje snorlax pisala, da ima njen otrok celiakijo in če katero zanima kaj več, naj ji piše privat, ker je bolj poredko na forumu. Najbrž zato ne bo jezna, če ti to posredujem. Je bilo pa to že kak mesec nazaj, tema pa nekaj o glutenu in lahko poiščeš z iskalnikom.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?