ajdaN -> RE: SENČNIK ZA JANE SLALOM (2.8.2006 15:57:10)
|
Jaz sem pa zadovoljna s senčnikom. Pa tudi cena se mi ni zdela grozna. Saj so v BC senčniki od PP po 6 jurjev. Tako imam pa original, ki tudi po barvi nekako paše zraven. Nosilec se meni nič ne krivi, ker pač zmeraj primem z eno roko za tisto kovino in šele potem z drugo roko obračam senčnik. Pa tudi prestavljati mi ga ni treba nič - vedno je na eno strani, pa je mali zmeraj v senci. Ne vem kako to da pri tebi ni, ker jaz v tejle vročini niti strehice ne uporabljam (ker se preveč segreje pod njo), pa je ravno tako senca samo od senčnika - mali je cel v senci, razen nogic. Tako da ne vem kako ga ti nastavljaš, da imaš probleme. Tudi kako ti pada ven mi ni jasno, ker jaz voziček dnevno pospravljam v avto in zaradi tega tudi senčnik vsaj 1x dnevno jemljem ven. Pa do zdaj ni z njim nobenega problema. Če misliš da je s senčnikom kaj narobe ga nesi nazaj pa malo "zaropotaj" ker nekako neradi slišijo o reklamacijah. Tako da ti svetujem, da kupiš v Pikapolonici senčnik od Brevija (vsaj mislim da mi je tega ponujala prodajalka) - stane 3 jurje pa paše na ogrodje. Pa tudi PP paše gor - smo ga tudi uporabljali, ampak cena kot sem že napisala ni bistveno nižja od originala. Dobavni roki so pa ubitačni. Zimsko vrečo sem ravno zaradi tega naročila že junija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Upam, da jo dobim do konec septembra. Aja še to - NOBEN avtosedež NI varen v ležečem položaju in meni je bilo logično, da se otroka tako ne prevaža. Zato tudi nisem hotela MAtrixa.
|
|
|
|