|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Riževo
26.3.2006 22:13:10   
Anonimen
Kakšna je razlika med riževo kašico in riževimi kosmiči (a la Rižolino)?

S čim mešate omenjene izdelke?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Riževo
27.3.2006 7:50:22   
vesna fž
Jaz ji rižolino mešam z vodo,sem poskusla tudi z riževim mlekom(stara je 7 m)pa ga noče jest.

<
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 9:00:14   
Janeja
Na Milupinih riževih kosmičih piše "Riževa žitna kašica", tako da jaz ne vem v čem je razlika.

Vedno pa riževe kosmiče mešam z mlekom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.3.2006 10:23:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 14:22:28   
tina104
Riževa kašica nobena naj ne bi vsebovala glutena, ker riž ne vsebuje glutena!!!
Drugače pa mešaj tako kot piše na škatli - če piše z vodo, potem to pomeni, da je adapt. mleko že noter. Če piše, da mešaš z mlekom, potem adapt. mleka ni noter. Tako kašico, ki nima dodanega sladkorja, adapt. mleka ipd. pa lahko komot mešaš tudi z zelenjavo, sadjem... v bistvu kot da bi riž dajala zraven - to potem seveda ni mlečni obrok.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 15:01:42   
2ursae
jaz mislim, da je izraz "kašica" nadpomenka "kosmičem". Kašica je vse, kar je bolj gladke in tekoče sestave in mlečni kosmiči so pač ena od kašic.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 15:40:46   
taška30
Jaz tud mislim, da je to le stvar izraza. Zame je pa takole: kosmiči so tisto, kar je v škatli. Kašica je pa končni izdelek, se pravi kosmiči+voda oz. mleko. Je pa res, da so kosmiči različni - tisti, ki se mešajo z mlekom so ponavadi bolj 'kosmičasti', uni, ki se mešajo z vodo, so pa bolj 'praškasti'.
Stvar izraza - jaz tudi zase rečem, da sem jedla za zajtrk kosmiče, ampak jih nisem iz škatle, pač pa z jogurtom ali mlekom.user posted image

Jaz vedno mešam s tistim, kar pač piše na škatli, razen v primeru rižolina, če ga dodajam zelenjavi le za zgostitev.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.3.2006 17:37:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 18:05:53   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: tery
Riž ne vsebuje glutena, zakaj  user posted image  je potem gluten v Rižolinotu???

Saj ni! Na škatli od Rižolina (Podravka) je oznaka 'brez glutena'.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.3.2006 21:42:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
28.3.2006 19:46:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?