Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2006 8:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? 26.3.2006 9:52:40
|
|
|
|
fricka
|
Ne vem ,meni se zdijo taki stolčki čisto odveč. Imela sem samo ležalnik in potem trip- trap s katerim sedi z nami pri mizi in skupaj jemo kosilo. Ne prenesem nepotrebne navlake in nepotrebnega zapravljanja. Ne skoparim pa, ko kupujemo nahrbtnik in podobne stvari.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? 26.3.2006 10:00:59
|
|
|
|
nynna
|
Mi smo ga dobili v dar peg Perego, Igra, guga se ročno ali na baterije. Sliši se fino vendar mi nismo skoraj nič ode tega uporabljali razen osnovne funkcije sedenje v njem. Gugali na baterije smo se ene dvakrat, potem je bilo konec z baterijami in so svinjsko drage. Muzika pa tudi ni pasala med hranjenjem ker je odvračala pozornost. Tako da če ga dobiš res kje poceni, 30 000 pa ne dajaj zanj
|
|
|
|
RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? 26.3.2006 19:20:46
|
|
|
|
benika
|
Se strinjam z nynno. Mi imamo peg šerego dondolino, pa ima baterijsko guganje, pa glasbo in ne vem kaj še. Pa ne uporabljamo od tega nič, tako da vraje kupi navaden stolček. lp
|
|
|
|
RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? 26.3.2006 23:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm... Ja... No... Če imate te stolčke, pa jih ne uporabljate - a mi ga katera proda? Za razumno ceno, seveda... Madonca, da mi ne bo zdaj kdo posta brisal, da je to oglas... hehehe...
|
|
|
| Stran: [1] |
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)
Ne (
9%)
Mogoče (
12%)
Nevem (
5%)
Obstaja (
13%)
Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!