Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (26.3.2006 4:20:15)

Mislim namreč na stolček (predvsem za hranjenje), ki je ali na baterije ali na elektriko in le to ga poganja (guganje), zraven pa še igra glasba. Torej tudi stolček za uspavanje, igro in še marsikaj. Videla sem ga v Baby Centru za 30.000 SIT, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim (če ga ima katera) in ali cena odtehta "koristnost"?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2006 8:59:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

fricka -> RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (26.3.2006 9:52:40)

Ne vem ,meni se zdijo taki stolčki čisto odveč. Imela sem samo ležalnik in potem trip- trap s katerim sedi z nami pri mizi in skupaj jemo kosilo. Ne prenesem nepotrebne navlake in nepotrebnega zapravljanja. Ne skoparim pa, ko kupujemo nahrbtnik in podobne stvari.

nynna -> RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (26.3.2006 10:00:59)

Mi smo ga dobili v dar peg Perego, Igra, guga se ročno ali na baterije. Sliši se fino vendar mi nismo skoraj nič ode tega uporabljali razen osnovne funkcije sedenje v njem. Gugali na baterije smo se ene dvakrat, potem je bilo konec z baterijami in so svinjsko drage. Muzika pa tudi ni pasala med hranjenjem ker je odvračala pozornost. Tako da če ga dobiš res kje poceni, 30 000 pa ne dajaj zanj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

benika -> RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (26.3.2006 19:20:46)

Se strinjam z nynno. Mi imamo peg šerego dondolino, pa ima baterijsko guganje, pa glasbo in ne vem kaj še. Pa ne uporabljamo od tega nič, tako da vraje kupi navaden stolček.

lp

Anonimen -> RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (26.3.2006 23:19:41)

Hm... Ja... No... Če imate te stolčke, pa jih ne uporabljate - a mi ga katera proda? Za razumno ceno, seveda...
Madonca, da mi ne bo zdaj kdo posta brisal, da je to oglas... hehehe...

pravljica -> RE: Izkušnje z "glasbenim stolčkom"? (27.3.2006 8:41:55)

kerensa, malo poglej na bolho...sem jih kar nekaj tam zasledila...meni je žal, da ga nisem kupila (pa nisem mislila tistega, v katerem je, ampak tistega, ki bi bil samo kot gugalnik)

Stran: [1]