Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mu/ji lahko nudim 20.3.2006 12:50:33
|
|
|
|
baguSka
|
Res nezavidljiva situacija.. Sama se nimam izkusenj z otroci, lahko pa ti dam kaksen nasvet na podlagi izkusenj mojih prijateljic. Imam take z dvema otrokoma in take, ki so ze delale splav. Gina, pravis naj ne govorimo tole o vesti, ce ne vemo kako je imet dva majhna otroka, ampak kako pa ti ves, kako je naredit splav?? Tudi jaz ne vem, ampak vse moje prijateljice, ki so ga imele, se danes jokajo zaradi tega.. Hudo jim je, ker so se takrat tko odlocile in ne drugace. Vse na svetu bi dale, da bi otrocke obdrzale, da bi jih lahko danes stisnile v objem.. jih cutile.. Se jaz jokam z njimi, ko vidim in cutim njihovo stisko in zalost.. Nasprostno pa tiste mamice z dvemi otroci, dostikrat omenijo, kako zelo tezko jim je, ampak nikoli in res nikoli, se nobena ni rekla, da bi blo boljse, ce bi se odlocile drugace, torej za splav.. Tud jaz sem mnenja, da ce VES, da bos delezna pomoci starsev in prijateljev, vsaj jaz, bi otrocka obdrzala. Toliko o tem, vse ostalo, pa so ze napisale druge (glede oceta).
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?