Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: komu bi zaupali oz. zaupate varstvo svoje... 18.3.2006 23:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz poleg svojega Kamikaze sploh nimam nikogar. Sta tukaj sicer tašča in tast, za katera vem, da bi za moja otroka dobro poskrbela, ampak ju jaz ne maram obremenjevati s tem, dokler imam sama dovolj časa. Kadar bi bilo in če bi bilo pa nujno, pa moj Kamikaza ne bi mogel, potem pa mi ostaneta edino onadva. Drugih pa sploh ni.
|
|
|
|
RE: komu bi zaupali oz. zaupate varstvo svoje... 18.3.2006 23:09:12
|
|
|
|
frutka_
|
Ko je bil čisto mičkeni (dojenček) mi je bilo težko ob misli, da bi ga komu zaupala, razen seveda atiju in mojim staršem (takrat smo še živeli skupaj) ter taščici. Zdaj, ko je večji (malček)je veliko lažje, ker večino svojih potreb že sam izrazi (pil, ama-ama-jedel bi, aja-zaspan, au-boli, kako-kakal sem) tako da me ne rabi skrbeti da bi bil za kaj prikrajšan oz. bi mu kaj hudega manjkalo. Seveda ga zaupam tudi vzgojiteljicam v jaslicah. Mali se celo čez vikend večkrat spomni na njo in na otroke-prijateljčke iz jaslic. S tem nimam težav. Na splošno se mi nekako zdi, da je boljše da ga vključujem v širše družbeno okolje, ker je tudi sicer zelo komunikativen in išče družbo drugih ljudi ne samo naju. Tudi večim svojim prijateljicam bi ga brez težav zaupala (oz. sem ga že) tako da mi je nasplošno urejanje varstva za tamalega mačji kašelj. On pa je tudi full vesel, ko dobi nekoga, ki ga lahko mota okorg...hihihi! Bobek, jaz mislim da je tvoj Anej še itak mali činki-pinki in da še zdaj uživaj z njim kolikor lahko, potem pa naredi kot meniš da bo najbolje zanj.
|
|
|
|
RE: komu bi zaupali oz. zaupate varstvo svoje... 19.3.2006 0:02:28
|
|
|
|
KODA
|
Najbolj možu.Potem pa babicam,vzgojitelicam in dvema prijateljicama.
|
bolimucica12ali ste imeli punkcijo kolena ali bolija zelo (
13%)
na sredini (
3%)
ne boli (
3%)
je nisem imel (
78%)
pozabil sem (
3%)
Število vseh glasov: 797Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!