bobek05 -> RE: komu bi zaupali oz. zaupate varstvo svojega otroka/otrok? (18.3.2006 22:35:20)
|
1. jaz nikomur ne razlagam: ja, mojemu možu pa zaupam, da pazi tamalega in NE ni samo po sebi umevno, da samo zato, ker je partner oz. otrokov oče pač njegov oče, da zaradi tega sposoben poskrbet za otroka... 2. če bi si moje vprašanje malo bolje prebrala, bi ugotovila, da se sploh nisem obregnila ob (ne)zaupanje otroka očetom ampak v bistvu komu bi brez slabe vesti in brez da bi te ves čas skrbelo, prepustila svojega otroka - in NE vsi očetje ne padejo v to kategorijo 3. seveda se lahko zdaj gremo kdo pozna več teh in teh izjem, kot npr. ti poznaš veliko mamic, ki NOČEJO delit skrbi za otroka s partnerjem oz. otrokovim očetom in da zaradi tega le-ti "izgubijo voljo" (ta je pa dobra!) in jaz bi seveda lahko podala kar nekaj primerov očetov, ki jim NI do tega, da bi previjali otroka, ga hranili ali prenašali njegovo "dretje", kot se ti primerki izražajo (oprosti, ampak oče ali ne jaz takemu človeku ne morem pustit svojega otroka - ko mu je npr. bolj pomembna ušiva nogometna tekma kot pa da tulečemu otroku menja pokakano plenico)... o ja, saj ti verjamem, da obstajajo mamice, ki si mislijo, da brez njih otroci ne morejo živet in funkcionirat, ampak spet smo pri izjemah kajne? in oprosti, ampak MENI se zdi super, da moj mož meni, da sem dobra žena in dobra mama (sicer pa, nisem še slišala, da bi se moški o tem pogovarjali) Vsem, ki še boste odgovarjale na to temo - NIHČE NE ŽALI VAŠIH PARTNERJEV! ja, in jaz tudi samo "komentiram"
|
|
|
|