Gina -> RE: Dilema - pomoč! (15.3.2006 20:47:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Tvoja svakinja je pač tako reagirala, ker najbrž ni pričakovala obiska, in se je sama zmedla, ker mogoče ni imela ničers "konkretnega" za ponudit. Zato je tako čudno izpadlo, najbrž pa se je ona najbolj bedasto počutila. Kar se nečakinje tiče, ne vem, koliko je stara, vendar ne vem kaj od otroka pričakuješ. Otrok se veseli darila in ne obiska, pa nja pride kdor koli. Takšni pač so otroci. TOrej jaz bi šla, se najedla torte in na vse skupaj pozabila, ker se ne bo svet podrl. Jaz se popolnoma strinjam z marogičinim odgovorom in niti slučajno se ne bi sekirala ali bila užaljena. Pri nas je ravno obratno, moj brat se ni spomnil na moje otroke že več let, malega je videl 1x v življenju. Svoje čase mi je bilo hudo, zaradi otrok, ker sta spraševala po stricu in ga celo klicala, pa se ni oglašal na njune telefone. Pa če take stvari ne zamerim, res ne vem, zakaj bi se zato, kar se je tebi zgodilo. Ti si prinesla darilo zaradi lastnega nagiba in ti bi morala biti zadovljna s seboj. To je tisto, kar šteje. Zelo prijazno od tebe. Naša ima jutri rojstni dan in stavit grem, da je niti dedek ne bo poklical. Kaj češ, takšno je to življenje.
|
|
|
|