RE: Dilema - pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

tehnofil -> RE: Dilema - pomoč! (15.3.2006 21:26:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Nisem zamerljiva, ampak tisto včeraj me je precej prizadelo.

Praviloma ljudje odreagiramo kot pač odreagiramo zaradi sebe, svojih težav, svojih problemov in ne zaradi drugega. Drugi pač samo naleti na to. Tako da njena reakcija je bila zaradi nje in zaradi tebe.

Predlagam da narediš, kot misli tvoj mož. Za kreg v žlahti res ni potrebno dosti in lahko da ste na začetku zakaj drug k drugemu ne boste več hodili na praznovanje. In vse zaradi nerodnosti.

Si boljša od nje? Potem to dokaži in odmeri.

*Karmen* -> RE: Dilema - pomoč! (16.3.2006 10:53:23)

Čisto na kratko: ljudi, ki so na tako nizki kulturni ravni se raje izogibaj. Največji problem tega je, da boš vedno razočarana ti, oni pa bodo tako ali drugače živeli po svojih neandertalskih pravilih...

malicki -> RE: Dilema - pomoč! (16.3.2006 11:35:06)

Jaz na obisk nikoli ne grem nenapovedano, pa če je to roj. dan moje mame, sestre, prijateljice ali kogarkoli drugega. Če točno na roj. dan ni praznovanja, pa vedno pokličemo in voščimo. Za obisk pa se dogovorimo.

In tako je pri vseh, ki jih poznam. Če bi meni nekdo nenapovedano uletel, nasploh pa na isti dan, bi mu za naslednjič povedala. Pri nas so praviloma ti dnevi v prvi vrsti rezervirani za nas in šele nato za ostale sorodnike.

Glede tega, da te ni postregla pa - vsaj po mojem mnenju - ne smeš užaljena. Mogoče je bilo tudi svakinji nerodno, ker ni imela ničesar pripravljenega. Lahko tudi, da ji ravno na ta dan ni bilo za imeti goste v hiši....
V glavnem vabilu se odzovi, pa omeni svakinji kako si se včeraj počutila. Mogoče ti bo tudi ona povedala svoje mnenje.

LP

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]