beti 1
|
Pozdravljene še enkrat! blaž je danes podru rekord pri spanju, pozitivno, je spal brez da bi ga morala kaj tolažit od osmih zvečer do pete ure zjutraj . Ampak jaz pa seveda nisem mogla toliko spati. Žiga ima zglede spet neke hude sanje, verjetno zato, ker je šel po tednu premora nazaj v vrtec in me je 2x ponoči zbudil. Pa tako bi spala. Se mi zdi, da Blaž malo obupuje nad sabo glede plazenja, če mu kaka igračka uide začne kar cvilit, namesto da bi se potrudil do nje kot prej. Pa tako blizu je že. Se sam zaposli za največ 10 min, prej se je pa tudi za pol ure. V dnevni na preprogi med igračkami pa sploh noče več bit, začne kar tulit, če ga hočem dat na tla, tako da je zadnja dva dneva povečini v kuhinji, hodniku in kopalnici, kjer je zakon pralni stroj, kadar dela. V hojici bi pa bil tudi dve uri na dan ali več, če bi mu pustila. Pa zakon mu je stat na nogah, mora bit že kaj res zanimivega na tleh, da se lepo posede, sicer se iztegne in naredi čisto trd, da ga komaj na tla posedem. Zadnji teden je skoraj nonstop lačen (vsaj vpije vsakič ko vidi koga jesti), pa spet več spi, se nam zgleda obeta poskok v rasti, upam da ne prevelik, ker mi bo če ne zmanjkalo zimskih cunjic. O zobeh pa ne duha ne sluha. Se ne spomnim, katera je pisala, da jo skrbi položaj zobkov: ni panike, mlečni zobje so lahko tudi malo postrani, ali zelo narazen, počasi se bosta verjetno tako ali tako v linijo postavla. pa tudi če ne ni panike, saj bosta čez pet let že ven padla, stalni pa potem pogosto lepo zrastejo. Kavica: Tananejka, jaz bom jutri od približno enajstih dalje po BTC-ju hodila, če prideta do tja se lahko tudi na kavici dobimo. Vsaj upam, da ne bo do jutri pri Blažu kakšen prehlad izbruhnil, ker bi pa res rada šla plavat. On še bolj kot jaz. Za naprej pa sploh en vem, kako bom vse sfolgala, jutri mam popoldan zobarja, v četrtek pa ob isti uri svet staršev in roditeljski v vrtcu. So mi dobro to zrihtali. Pa še na pohištveni sejem, oziroma vsaj v katero od trgovin bi blo dobro it do konca tedna, ker rabimo jedilni kot pa majo zdaj ko je sejem kakšen popust. Moj je med tistimi nesrečniki, ki še niso dobili obračuna dohodnine za lani, pa jo je oddal po elektronski poti. So mu nekaj zamutil, ker je pred sedmimi leti imel s.p.. P iš! Tananejka, dobro da si me spomlna glede vloge za vrtec. Katjandraž: če gre otrok med letom v vrtec moraš vlogo oddati najkasneje 15 dni pred vstopom, vsaj tako je blo, ko sem hotela vpisat Žigija sredi leta. Bom pogledala na stran od našega vrtca, ti sporočim, če je drugače. šibava po Žigija in malo na
|