|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
19.10.2006 14:33:20   
Mateja82
Punce imamo že 1000 objav!!!!

user posted image

user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.10.2006 15:19:57   
mončka
oj
  sem imela spet tolko napisano pa mi   se je user posted image user posted image user posted image zbrisal  sem tak jezna

zdaj pa nimam več časa  bom zvečer več napisala vas samo
POZDRAVLJAM

BYE

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.10.2006 16:05:22   
neja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 1000-o objavo user posted image
.

Mateja82 jaz sem bila z Nejo prvič v toplicah, ko je bila stara 8 mesecev in ni bilo nič narobe. Sicer pa se itak plavanje za dojenčke organizira  od 4 meseca dalje, tako da se greste komot namakat
user posted image .

Mončka, te čisto razumem, da bi ga najrajši user posted image , ne?

LP

< Sporočilo je popravil neja -- 19.10.2006 16:06:34 >

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.10.2006 16:48:45   
soris
user posted image za 1000 objav.

Mi nameravamo v toplice ta ali naslednji vikend. Z Monjo smo šli ko je bila stara 6 mesecev pa ni blo nič narobe, tako da težav tudi sedaj ne pričakujem. Poleti smo se že noter kopali in je voda čista (saj imajo tudi organizirano plavanje user posted image ), temperatura pa je tudi primerna.
Mončka - uboščka, si te ta računalnik zadnje čase kar fajn privoščći kaj?user posted image

Pomarančas - mogoče poskusi od Hipp-a slivov sok (Teji je pomagal), hruško in jabolko (sveže).
Zdaj pa moram it rito povit, saj je bila pokakana in jo pustim malo na previjalni da si jo prelufta user posted image . Zdaj pa moram it ker plazi nazaj in bo zdaj  zdaj dol.
Čao

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.10.2006 18:31:38   
lucia
Hojla,

Mateja82 mi smo se kopali takoj ko je bilo zunaj toplo v bazenu mojih staršev, že od julija naprej, pa ni bilo problemov, sva se tudi septembra kopali v morju. Le pogumno, našauser posted image ful uživauser posted image .

Pomarančas naša tudi trdo kaka, pa sem probala s skuto in slivami, je pomagalo.user posted image user posted image

http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.10.2006 20:44:44   
Mateja82
user posted image
No super potem se bomo pa šli  namakat. imam pa spet en problemuser posted image  user posted image , namreč sem poskusila vse kopalke kar jih imam pa mi nobene niso več prav vse premajhno !!!user posted image  user posted image  presneta reč. A se v zimski sezoni tudi da dobit v trgovini kopalke, nikoli jih še nisem videla da bi jih imeli ?? Če ne bo pa tud smučarski kombinezon dober saj je tak bljši, bo vsaj  moj špeh pokrit.user posted image

user posted image

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.10.2006 20:50:26   
tananejka
Že 1000, joj kako pridne klepetulje smo user posted image

Jaz mam pa slabo novico: Alina je zakuhala user posted image . Ima do 39,5C vročineuser posted image . Sploh ni imela nobenih znakov (ni prehlajena, lepo je, normalno kakauser posted image ). Dlesni spet 100/h zatečene, ampak pomoje spet od vročine. Mislim, da naju čaka nemirna noč.

Čez dan je bila sicer razpoložena in je lepo jedla, zdaj zvečer je bila pa pravi revčekuser posted image .

Neja: hvala, lepo je slišat, da nima samo naša Aneja takšnega obdobja user posted image . Upam, da jo bo hitro minilo (danes sva se že malo lažje sporazmevaliuser posted image ) še bolj pa upam, da ta druge user posted image  ne bo zagrabilouser posted image

Se vam javim jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 19.10.2006 20:51:11 >

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.10.2006 21:01:18   
mončka
pozdravljedne punce!

Upam da mi je tokrat računalnik nebo zagodel tako kot prej.
Soris. ja se strinjam s tabo da me toti user posted image zadnje čase pošteno heca.
Ste bile res pridne v
user posted image    sem komaj vse prebrala.

bravo vsem nam za 1000 in sedaj že več objavuser posted image .
Hvala vsem za pohvale moji Lini   pri njenem podvigu,ji je danes tud uspelo par krat ampak se res ful na muči preden ji uspeuser posted image user posted image .
Drugače pa naj povem da je bila danes kot prerojena glede na ostale dni. cel dan je bila raspoložena tudi jedla in spala je  vredu tako da je bil čudovit dan.
Naš drugi zobek sicer še vedno ni pokukal na planuser posted image   (zanimivo prvi pa je bil tako hitro zunaj)vendar se je blato končno popravilo.
Zdaj zvečer je bila pa
tako utrujena da je  pojedla flaško ,podrla kupčka in v trenutkuuser posted image .

PiaM- Res sem vesela da je Julija boljšeuser posted image

Neja  kako pa kaj tvoja user posted image upam da sta kaj boljše , res so si ubogi mali bebiji ko so tako bolani pa  ej še komaj se je začelo mrzlo in že ni mira je tako...
Beti  se popolnoma strinjam s teboj glede hojice. Mi jo uporabljamo in sicer mogoče  kakih dvajset minut čez cel dan raztegnjeno.Sprva je bila Lina  zelo navdušena nad  njo  sedaj pa  ne zdrži več kot pet minut naenkrat.

Tannanejka - od srca
sem se nasmejala tvojem opisovanju  ene  tvojihuser posted image se mi še  kar smejeuser posted image
Lucila - si mi dala dobro idejo glede kock ji bom jutri iz podstrešja prinesla maticove  one velike  v ajmarčku  so še kot nove ...me res zanima če ji bodo všeč.

Mateja  meni je patronažna rekla ko je imela Lina probleme z kakanjem da naj ji dam sveže naribano jabolko in naj ga malo sladkam... in  Lini to vedno pomagauser posted image , pa tudi mi smo se kopali z Lino že julija v toplicah pa ni bilo problema ,zato pa mislim da Enji tudi nič nebo.
 Sem ravnokar prebrala  Tannanejka  da je tudi tvoja Alina zakuhala, po moje so res zobki ,ker  pri Lini je bilo isto  samo ni imela vročine.
želim vama mirno noč in čimprejšnje okrevanjeuser posted image

če sem kaj  pozabila bom pa jutri napisala sedaj grem še  malo  user posted image   in polek user posted image pol pa te počasiuser posted image

se  beremo

< Sporočilo je popravil mončka -- 19.10.2006 21:08:06 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
19.10.2006 22:06:49   
katjandraž
Sem komaj vse prebrala, tolk ste pridne s user posted image . Itak, da sem že tri četrt pozabila, kaj je katera pisala, pa se bom vseen malo protrudila.

Neja, super, da se je vs srečno izteklouser posted image !

Lucia, dobrodošla tudi z moje strani. Bi ti kakšnega lepega smajlija prilepila, pa ga ne najdem.

Neja in Tananejka, upam, da gre pikicama na boljše.

Srečanja: jaz sem ful za, če bom seveda imela avto. Ta teden bo vprašljivo, potem ga pa 3 tedne imam (avto namreč, moža pa ne), ker gre user posted image  na Madžarsko.

Marsovček: ja, je bil tudi meni ful zanimiv, samo cena mi je bila malo manj všeč. Sej več ne vem, koliko stane, ampak mogoče je res bolj didaktićčen kot kuža, čeprav mi je tudi kuža noro všeč.

Kopanje: z eno besedo: ZAKON!!!user posted image

Pa čestitke vsem marčicam, da smo prišle že do 1000 objav.user posted image

Naša Ana je še pokonci, ima danes čisto sesut ritem. Najprej jo moram pohvalit, je spala vso noč do 5ih brez prebujanja. Okoli 22h je sicer nekaj zajmrala, sem jo šla pogledat in je že spala, na trebuhu, česar še nisem videla, ker drugače spi na boku ali na hrbtu.user posted image  Potem je nekaj čez 5 jedla, zaspala nazaj in se ob 7.30 spet zbudila, sem jo še enkrat podojila, ker sem upala, da bova še malo spali, pa nisem imela šans. Ob 10.30, ko bi morala jest sadje, je zaspala, zbudila se je šele malo pred pol dvanajsto in pojedla. Okoli 14h je spet zaspala, sem mislila, da bo okoli 14.30 jedla kosilo, pa valjda ni, ker je spala. Tako sem jo mogla malo pred 15h zbudit, ker je bilo treba po Andraža v vrtec, kosilo je potem jedla šele ob 15.30, potem je bila pa že okoli 17h čist tečna, ker je bila zaspana. Pa sem ji malo pred 18h dala skutko, je malo pojedla (niti ta male ne cele) in okoli 18.30 je končno zaspala in se zbudila ob 20.30. SI lahko predstavljate, da je bila fuuul lačna, jaz pa jo pametno v banjo dam. Valjda se je drla kot zmaj, čeprav drugače vodo obožuje. Potem je sicer pojedla nekaj mlečne kašice, pa podojila sem jo, zdej se ji pa trga. Se reži, govori, jaz bi šla pa user posted image . Sej je možek priden, jo zdajle zabava, da lahko jaz user posted image . Oh, moški, povem mojemu, da vam ga hvalim, da on zdejle Ano čuva, pa mi prjavi, da lahko on mene hvali, pa jaz Ano čuvam. Grrrr!user posted image

Boljše, da se grem zrihtat in pred user posted image  Ano zabavat, drugače se lohk še skregava, pa se mi ne dauser posted image .
user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
19.10.2006 22:21:39   
pomarančas
Dober večer!

Hvala vam za nasvete glede kakanja.

Neja: ne nismo bili široko poviti, ampak še vedno smo morali iti na pregled..., čeprav naj bi bilo vse vredu (na izvidu sem pa videla, da jedro glavice ni bilo vidno).

Tananejka: upam, da vaju ne čaka prehuda noč... in da bo vročina padla.

Zdaj sem se spomnila, da sem nekje videla, da imate probleme z vneto rito. Nam je full pomagala krema Lasepton (dobi se v lekarni).

Pa lahko noč in sladko spanje.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.10.2006 23:09:30   
cebelicamaja
Ubelievable!

En dan vas ne berem, pa sta že dve strani več.

Frizerka, čestitke Karin za 8. mesecev. user posted image user posted image user posted image

PiaM, pa tvoji Juliji tudi user posted image user posted image user posted image . Bogica mala, kako jo cepljenja zdelajo. Pocrkljaj jo.

Katjandraž,  tudi Jaka ga kdaj lomi. Imajo slabe dneve, kot odrasli. Še jaz ga imam danes, kaj čmo.

Mateja82, našemu jakcu je tudi bezgavka otekla sedaj, ko je imel 6. bolezen. Samo sem k sreči  vedela, kaj je, ker je imel to bezgavko veliko skoraj do tretjega meseca (baje je to normalno). Pa glede animiranja in hranjenja, te čisto razumem. Jaz na prste na roki lahko preštejem, kolikokrat je Jaka usta odprl, da sem žlico noter dala. Vse ostalo ga vržem na finto. Se mu spačim, da se zasmeje ali zajoče, pa hitro žlico noter. Moj dragi pravi, da se bo zaradi tega naučil čustva zatirat.

Lucia, dobrodošla.user posted image

Neja, sem vesela tvoje dobra novice.user posted image user posted image user posted image Pa zdravja tvoji pikici pošiljam.  

Businka, ej te čisto razumem s slabim dnevom. Mene danes nekaj glava muči, pa taka tečka sem bila dopoldne, da je kaj.

fionaP, naš Jaka je tudi praznoval 7 mesecev ravno ko je 6. bolezen preboleval in ravno tako prejšnji teden.  user posted image Je bil full precrkljan.

Mončka, ne kište razbit. Kako se boš pa potem z nami pogovarjala user posted image . Pa kot Princess paravi, ja blato res lahko redkejše zaradi zobkov. Pa čestitke tvoji punčki, ki je sama vstala.

Beti1, hvala za sliko od pametnega kužka.

Princess Mononoke, držim pesti za tvojo punčko, da bo vse OK.

Soris,   uživajte v toplicah.

Tananejka, to: zaspi v najini postelji kot top, mi je znano. Samo da je Jaka (ko je bil bolan) bil še priklopljen name.user posted image user posted image user posted image Ma se k sreči sedaj vrača na stare tire in malo več spi. Po mojem so dosti pripomogli zobki k slabemu spancu. Pa glede učk od tvoje hčerkice, ko te nekaj prepričuje, tudi čisto verjamem. Otroci bi morali po zakonu nosit sončna očala. S svojimi učkami vse zmanipulirajo. Pa poljubčka za bolno Alino pošiljam.

pomarančas, a si na kontrolo kolkov hodila, ker niso bili zaraščeni. Naš jaka jih pri 4 mesecih tudi še ni imel, ma so rekli, da so prav umeščeni in ni bilo treba več na kontrolo.

Evo, pa sem se prebila čez vaše pisanje. Se pozna, da se nam je pridružilo nekaj marčevk.

Mi smo drugače krasno. Po novem se hranimo v trip trap stolčku, čeprav ni nad GH nič bolj navdušen kot prej. Edino jabolka, grozdje in hruškevso zakon. Seveda, če jih sam drži v roki.

Danes je Jaka dobil obisk. je prišel 19 dni star Nejc. Pikica mala, tako je luštka. Pa mirno je spal, čeprav je imal naš paglavec ravno pevske vaje iz cviljenja in spuščanja nenavadno glasnih zvokovuser posted image user posted image user posted image

Upam, da jutri uspem priti za računalnik, da se ne bo spet preveč napralo za prebrat. Lep pozdrav vsem,

maja

< Sporočilo je popravil cebelicamaja -- 19.10.2006 23:14:44 >

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
20.10.2006 9:56:16   
soris
Dobro jutro. user posted image Pa smo res pridne s pisanjem. Mislim da nam je teh 1000 objav dalo kar nov zagon user posted image .

Naša pikica še kar user posted image ; saj je bila auf nekaj čez 7, se previla, najedla in ob 8.30 zaspala nazaj. Saj ji tudi drugo ni preostalo ko pa je tako temno jutro (naš ati bi rekel, da je temno kot v riti user posted image user posted image user posted image ). Jaz sem se tudi pošteno naspala zraven, zdaj pa čakam da me mami pokličeuser posted image (kot vsak dan približno v tak čas) in mi kdaj uspe tudi Tejo zbudit če se ne oglasim dovolj hitro. je pa v vrtec peljal.

Katjandraž - poznam to dretje v kopalnici z praznim želodčkom user posted image . Zdaj tega več pod nobenim pogojem ne prakticiramo, ker drugače ful uživa v kopanju;  če pa je lakota prisotna potem se pa dere kot zmaj.

Teji sem dala škatlo z kockami in kaj ji je zanimivo? Pokrov od škatle je super za prijet, še boljši pa za v usta dat user posted image .

Ja, upam, da nam bo uspelo se it kopat, bomo vidli danes, če ne bo  delal čez vikend. Že komaj čakam.
Danes sem spet dobila upanje, da pa mogoče se bo naša Teja plazla. Je rito v luft metala, ampak glava je pa še kar doli, roke pa tudi. No, saj še ima čas, mogoče ji bo pa zanimivo. Danes zjutraj je bila celih 5 minut na trebuhu, kar je za njo rekord user posted image , drugače je kar hitro user posted image .
Tako, babika še spi, jaz pa hitro malo pospravit, ampak res čist malo, ker mi ni.
user posted image

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
20.10.2006 12:37:12   
beti 1
user posted image   BRAVO vsem nam za toliko objav. Odkar mamo zadnjih par novih članic je res ratalo časovno potratno sledit naši debati. Pogrešam pa Anuš, zgleda tako uživa s Kleo, da se nam nima časa javit. No jaz sem pa spet uspešno nekaj po znižani ceni kupila prek e-baya. In sicer:user posted image  poganjalec ob Bercheta. Sva z user posted image  razmišljala, da bi sedaj, ko povečini prodajajo tricikle s popusti enega kupila za Blaža za naslednje leto, ker ga bomo verjetno rabili. Potem sva pa začela razmišljat, da bi nam en spodoben poganjalec z ročko, da se ga da potiskat kot tricikel prišel prej in dalj časa prav. Pa še Žiga tako uživa na teh poganjalcih, da mi je blo vedno, ko sem ga gledala gor, žal da nimamo enega tud doma. No in sva našla tole. Original cena na ebyu je 100 €, zdaj jih majo v akciji po 80€, jaz bom pa s poštnino vred dala 76€, ker sem vzela tistega na licitaciji. Cena v baby centru je pa neverjetnih 32 tisočakov. Je pa to res mercedes med poganjalci. Upam da bo zdržal naša dva user posted image . Blaž je končno začel čebljati in tvoriti zloge, danes že celo dopoldne poje be, ba, aba, ammmm, maaam,....in podobno, saj prej mu je včasih tudi kaj takega uspelo, ampak zdaj se pa zaveda, da on spušča te zloge in v tem uživa. user posted image user posted image user posted image  Sploh na hodniku in stopnicah, ko sliši še svoj odmev.Kar se kock tiče, so pa tudi pri nas bolj zanimive škatle in pokrovi kot pa kocke. Od kock so zanimive edino Žigijeve stvaritve. Če se dokoplje do njih jih z veseljem razdre.zdaj pa moram it user posted image dokler Blaž spančka, da v miru pojem in potem ko se zbudi hitro šibava po Žigija, če bo še vedno samo rosilo.  lep dan  

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 20.10.2006 12:38:31 >

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
20.10.2006 13:55:04   
Mateja82
Dannn!!

Joj kako je pasal spat. user posted image  Ne morem verjet smo enkrat se je zbudila pa še to takrat ko sva šla mdva spat.user posted image user posted image  in spala do 7h spet popila malo mleka in spala do 9h. Le zakaj se to dogaja tako poredko??

Potem pa smo se vsi trije skupaj še mal pocartal v  postelji. Z atijem sva kar v postelji naredila božični plan - seznam daril, voščilnicuser posted image . Saj vem da je kmalu ker pa imava namen nekaj daril nabaviti kar novembra da ne bo decembra vse na kupu. Tudi za voščilnice že imam idejo. Glavna tematika bo seveda Enja. user posted image
user posted image   Enja obžuje kolo. Za krst je dobila takšnega kot  je na sliki smo drugačne barve, pa se zelo rada  vozi naokoli. Se drži kot taprava bajkerka user posted image   Škoda da bo kmalu prehladno za ta šport.
beti poganjalec zgleda user posted image  všeč mi je ker ima visok naslon, pa še varnostne pasove.

moram it mali boss kliče !!!! 

y  vnb  <<<<<  nnnni l     u v                         jhx               g  v                                                                    gggg                                           bd       <cccssssssssss <<BBBBBBBBB       - to je pa Enja napisala nevem kaj pomeni, 1¸         v cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccnnj.ffffffffffr            ojej... moyxxr        moram zaključit prej ko mi vse zbriše. user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
20.10.2006 15:53:05   
lucia
Hojla, vas vse lepo pozdravljam in se samo na hitro javljam, ker imam danes športni petek in ne vem kako bo zvečer. Sem ful srečna, ker sem našla knjigo, ki sem jo dolgo iskala (nekam sem jo pospravila)  Oje, ich wachse, sem več o njej napisla na blogu.

V glavnem, za tiste, ki se zbujajo ponoči, sem prebrala na forumu, da pomaga kvas (kavno zrno kvasa) pred spanjem, poplakniti z čajem, mlekom.... Ne vme kako je z vami, nam je že spala od 9 10 zvečer do 6 7. Po 6 mesecu, pa se je začela zbujati po 2 krat na noč, no pa sem to nekako uredila, da sva se, kose je zbudila malo pocartali. Pa sedaj spet spi nekje od 10 do 5user posted image user posted image user posted image , če imava seveda mirno noč.

Z zobki še vedno ničuser posted image , no ja, mislim da bodo kadarkoli že pridejo, prekmalu. Upam, da ne bo prehudo.

Beti1, ali moraš imeti odprt poštni predal v tujini, da lahko kupuješ preko e-baya ali ti pošljejo v SLO?? Super šprtno zgleda ta nova mašina!!

Soris moja tudi ni najbolj navdušena za "kravce past". Nikoli ni bila rada na trebuščku, in še sedaj ni, pa niti ne poskušam. Rada pa "leta avijončke".

Aja, kaj mate vse user posted image  trip trap stolčke, meni je prodajalka rekla, da so vredu šele od 9 meseca naprej???? Jaz ima zdaj enostavnega iz Dipojauser posted image , sem ga kupila, ker so se mi cene okoli 43.000 zdele prehude, pa še celo dnevno sobo bi mi zavzel stolek.

Lep pozdrav vsem, letim v mullerja kupit kašice, mojih kuharskih umetnin namreč sploh ne mara, paparica gor al doluser posted image .

http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
20.10.2006 19:22:52   
tananejka
Živjo punce!

Se na hitro javim. Alina je bila ponoči pravi revček. Do 3 sem jo 4x kopala in hladila, Calpol je pomagal samo 2 uri, potem pa vročina do 40Cuser posted image . Potem je zaspala in je bila dopoldan pa vse do 16ih brez vročine...zdaj pa spet 39user posted image . Upam, da ne bo tako hudo kot včerajuser posted image .

Grem ker joka!

Papa

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
20.10.2006 21:35:57   
mončka
            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TANANEJKA- uboga tvoja pikica,da jo tako kuha  pošiljam vama    user posted image      z upanjem da pa bosta danes ponoči boljše. user posted image     Sem, pa danes pogledala tvoj album in ti moram povedat da  imaš res prave  tri user posted image user posted image user posted image ,res ste lepa družina user posted image

Moja Lina pa je imela tudi danes kar soliden dan. Naj povem da sem ji dala kocke dolj in tudi pri nas je bil pokrov od ajmarčka bolj zanimiv kot pa same kocke user posted image ampak  kasneje je  pa ugotovila da so tudi kocke dobrega okusa user posted image .
Bile sva veni in zadnje dni se noče več user posted image   ampak  bi ona karuser posted image

Beti1- tudi meni se zelo dopade poganjalec .user posted image
Mateja  imaš zelo lep laptop, saj boš videla tudi danes bo Enja tako lepouser posted image
Si pa hitra da že razmišljaš o user posted image saj je  prav tako ker bo  Božič tako hitro tu kot bi mignil. in bomo res že kupovale DARILA

STOLČEK- mi imamo trip trap in PP- prima papa to pa zato ker je Lina TT dobila za krst za darilo  onega drugega pa sva že prej kupla . Sem pa dfo zdaj imela Lino v PP ker je bila za TT še premajhna ,v četrtek pa sva probale TT in se ji tudi dopade sedaj imamo  sestavljena oba pa bomo videli kako bo naprej

NEJA ,PIAM, ANUŠ -kje ste

nočko
user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
20.10.2006 21:41:18   
beti 1
Tananejka upam, da se kmalu pozdravite!!! user posted image  Poleg tega, da ji daješ Calpol in jo hladiš s kopanjem bi ti svetovala, da paziš, da ni preveč pokrita. Malim otrokom če so preveč oblečeni ali pokriti zelo hitro naraste temperatura za kakšno stopinjo več, kot bi jim sicer. Jaz imam ponavadi moja dva ko imata vročino za odtenek manj oblečena kot sicer. Aja, pa še to, če ji vročina po Calpolu fejst pade je bolje, da ji daješ večkrat po malem (npr. 2x po pol namesto 1x celo žličko) kot enkrat več, deluje obakrat enako dolgo, samo organizem se manj izčrpa če so temperaturna nihanja manjša. Telo rabi energijo tako za ohlajanje, kot za ogrevanje.

Lucia pri iskanju preko e-baya jaz uporabljam napredno iskanje in tam opcijo da pošiljajo tudi v Slovenijo. Zdaj ko smo del EU, je to pri trgovinah skorajda pravilo, pri privatnih avkcijah pa ne. Sem pa v zadnjem mesecu kupila tri stvari za malega, vse tri od trgovin. Poštnina za Slovenijo iz Nemčije je povečini med 10 in 45€ za otroško opremo (nekje med 3 in 15kg so stvari težke). Pri kakšni privatni avkciji se pa splača poslat e-mail, ker včasih so pripravljeni tudi k nam poslat, čeprav nimajo tako napisano. Jaz ne znam nemško, zato uporabljam ebay.com, če znaš nemško je lažje. Imajo pa vsaj otroško robo v Nemčiji najcenejšo in največjo ponudbo, vsaj za znamke, ki jih tud pri nas poznamo.

Če bi še katera mela takega poganjalca jih imajo še na avkciji, še 2 drugi barvi. Lahko pošljem tud link, če rabite.

user posted image  je že celo popoldne službeno odsoten, so šli na bowling z bodočo stranko. Upam, da ga ne bo spet zvilo v križu kot zadnjič. Jaz sem bla pa z user posted image  in svakinjo v enem malem šopingu, da bomo mel kaj jest čez vikend, ker smo se šele včeraj odločili, da ta vikend ne gremo k dedkom in babicam.

Zdej grem pa še malo perilo zlagat in user posted image .
nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1018
20.10.2006 22:05:26   
Businka
user posted image
Tananejka, upam, a bo jutri boljše in mala Alina ne bo imela več take vročine! user posted image

Beti1, ti si prava "poslovna" mamica:) Tudi sem slišala, da se splača kupovati preko ebaya, a ne vem, kako to gre pa še je očitno treba navesti št. kartice kar ni mi prav všeč?! A lahko malo razložiš, kakšen je postopek:)

Jaz vas samo berem, ker moram prevesti eno spletno stran do ponedeljka! Sicer delam že 3. dan in mislim, da mi bo uspelo:) Elinka pa je bila danes zelo pridna in "pomagala" mamici pa je jo še babica nekaj časa merkala:)
Imejte se lepo čez vikend user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
20.10.2006 22:16:51   
PiaM
Čer.

Ojej, uboga Alina, želim da bi bila že jutri zdrava in da ne bo spet huda noč. A sta bili kaj pri zdravniku? Ja, kot pravi beti1, jaz jo takrat, ko ima vročino tudi minimalno oblečem, oz.kar precej slečem, predvsem zokne, ko pa ji pade, pa jo hitro nazja oblečem, a ne preveč.

Mi smo vredu, malo še nam vedno nos nagaja, ponoči še stoka tu in tam, a gre. Kako pa je kaj Jana? Upam, da ne bruha več. In ostali bolančki? Upam, da ji ni več!

Mislim, da bomo mi tudi kmalu zobke dobili, ker se mi zdi, da se malo zbuja tudi od tega in precej si dlesni drgne zadnje dni.user posted image  Drugače se pa zgleda naša mala precej na jezik razvija namesto kam drugam!user posted image  Ima že nekaj dni svojo govorico, na primer nekaj njenih besed, ki jih včasih reče kakšni igrački ali meni: matapa, afatan, abga, ntala in podobno. Ne obladam jaz...user posted image  Mama, baba, dada, papa, tata in ata pa govori že od 5,5 mesecev, Pia je govorila mama šele pri 8, kar je čisto normalno. KO so obiski pri nas pa ji je še vedno najljubše v eno glasno kričat dobesedno bla bla bla, bla bla bla...kar enih par minut , da vse preglasi.user posted image  Zraven se pa režat.
Beti1, poganjalec je ful dober! Kako pa je bilo zadnjič glede vozička? A so se kaj mule pasle?user posted image  
Mateja82, super da ste lepo spali, le tako naprej želim!

Sem zadnjič pozabila napisat, da se nič več ne javljajo med nami: mucica1, ribi06, marec06, Lara, anajmad, pa še verjetno sem ktero pozabila.user posted image  Ja, hvala bogu da je Ines z malim ok. Pa Barba, naša tajnica, jo tud pogrešam.

Lepo bodite in lepo spite!user posted image  

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
20.10.2006 22:36:33   
mončka
IZVIRNO SPOROČILO: mončka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TANANEJKA- uboga tvoja pikica,da jo tako kuha  pošiljam vama    user posted image      z upanjem da pa bosta danes ponoči boljše. user posted image     Sem, pa danes pogledala tvoj album in ti moram povedat da  imaš res prave  tri user posted image user posted image user posted image ,res ste lepa družina user posted image

Moja Lina pa je imela tudi danes kar soliden dan. Naj povem da sem ji dala kocke dolj in tudi pri nas je bil pokrov od ajmarčka bolj zanimiv kot pa same kocke user posted image ampak  kasneje je  pa ugotovila da so tudi kocke dobrega okusa user posted image .
Bile sva veni in zadnje dni se noče več user posted image   ampak  bi ona karuser posted image

Beti1- tudi meni se zelo dopade poganjalec .user posted image
Mateja  imaš zelo lep laptop, saj boš videla tudi danes bo Enja tako lepouser posted image
Si pa hitra da že razmišljaš o user posted image saj je  prav tako ker bo  Božič tako hitro tu kot bi mignil. in bomo res že kupovale DARILA

STOLČEK- mi imamo trip trap in PP- prima papa to pa zato ker je Lina TT dobila za krst za darilo  onega drugega pa sva že prej kupla . Sem pa do zdaj imela Lino v PP ker je bila za TT še premajhna ,v četrtek pa sva probale TT in se ji tudi dopade sedaj imamo  sestavljena oba pa bomo videli kako bo naprej

nočko
user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
20.10.2006 22:56:34   
PiaM
He he, Mončka, računalnik te res malo zaje...user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
20.10.2006 23:00:53   
mončka
  pardon sem po pomoti   prekopirala sporočilo nimam pojma kako mi je to uspelouser posted image                                          user posted image

ja PIAM  se strinjam  user posted image user posted image user posted image

nočko

< Sporočilo je popravil mončka -- 20.10.2006 23:03:38 >

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.10.2006 10:37:42   
tananejka
Živjo!

Res shvala za lepe besedeuser posted image .

Noč je bila katastrofa. Ob 12ih smo šli na Metelkovo, ker je imela spet čez 40C vročine (samo 3 ure nazaj je dobila svečko za zbijanje)user posted image . Vzeli so ji kri, ki ni nič resnega pokazala. Vseeno so nas poslali na infekcijsko kliniko (pokazat), ker je imela pulz čez 200. Tam je bil en super prijazen zdravnik (kapo dol pred njimuser posted image ), ki je Alino pregledal kar v mojem naročju, pulz je padel (ker se ni drla in vročina je šla na 38,1C). Poslal nas je domov, danes zjutraj pa sva šli še enkrat dat kri in zmerili so ji pulz. Naj bi šlo za virozo...zdaj ima 37,6C in spančka jaz grem pa k njej, ker sem crknjena.

Beti1: hvala, bom upoštevala napisanouser posted image

Kasneje pa preberem ostalo in še kaj napišem....držte pesti, da ne bo vročina spet tako narasla:)

PAPA

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.10.2006 10:49:33   
mončka
                TANANEJKA  -  DRŽIM PESTI ŠE NAPREJ ZA MALO ALINO

UPAM DA   VROČINA NE NARASTE LEPO
user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.