fionaP
|
Bi morala kuhinjo po kosilu pospraviti, a sem se raje izmuznila za računalnik Mogoče se bo pa kdo drug spomnil pospravljat... Najprej trikrat hura za marčice, ki smo zadnje čase res pridne Mončka, Pomarančas: dobrodošlica velja tudi z moje strani Tananejka: čestitke dvojčicama za 4 rojstni dan Businka: Elina ima pa take mere kot naša Nuša. Cepljena pa ni bila, so nama odložili za 14 dni, ker je preveč smrkala. Peli: Tako je prav, ne smeš se sekirati zaradi kilaže. Jaz imam že drugo dojenčico bolj šlank, ampak to je v genih... Kot vidim zdaj pri Klari, ki je letos dopolnila 5 let, se vse izravna. Marsikoga pa je tudi prehitela v rasti (in kilaži). Beti1: tudi pri nas so puzzli priljubljen rekvizit za žvečenje, prav vidim, kako ji paše... Glede hrane pa je pri nas prav zanimivo - veliko rajši ima zelenjavo kot sadje Pri kosilu zelo lepo odpira usta in hitro poje. Pri sadni malici se pa pači in gleda naokrog, se obrača, skratka vse, samo da ne bi bilo treba jest. Zdaj večkrat naredim tako, da ji najprej dam sadje. Ko se ga naveliča, pa ji ponudim še navadni jogurt. Tega pa "požre". Če bi ji skupaj zmešala, pol toliko ne bi pojedla... Zobki: ja jaz nisem več pametna. Zobkov pri nas ni, čeprav je bila kakšen teden nazaj že vidna bela pikica na dlesni, ki ni izginila, če sem jo obrisala. Zdaj o njej ni duha ne sluha. Čestitke pa vsem ki imate zobke, nekateri že 3 Stajica: smo jo privlekli iz podstrešja in zdaj nam služi kot zbirališče igrač v dnevni sobi. Občasno jo uporabim, da odložim Nušo, če grem na WC, na primer. Več pa ne zdrži noter. Nuša zdaj že lepo gre po vseh štirih, vsak dan počasi pridobiva na spretnosti in hitrosti. Včasih gre nazaj, včasih v krogu, včasih pa naprej. Nekajkrat se je tudi sama usedla, vendar je imela noge pri tem tako čudno zavite, da sem jo raje popravila. Eno je imela naprej, eno pa nazaj - kot nekakšen S V nedeljo imamo končno krst. Ne bomo nobene velike fešte delali, po krstu bomo šli v gostilno na kosilo, ožja familija, botrček+prikolica, in botrčka od Klare. toliko za danes, lp
|