|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
30.9.2006 22:27:22   
Businka
Pozdravljena in dobrodošla:)))user posted image

(odgovor članu pomarančas)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.9.2006 23:04:55   
tananejka
Pomarančas: user posted image user posted image user posted image Z veseljem sprejmemo še eno marčicouser posted image . Več nas je lepše nam bouser posted image .

Napiši kaj več o svojem škratu in o sebi. Tukaj smo same firbčne marčiceuser posted image user posted image

Mi smo dane spraznovali rojstni dan naših dvojčic. Kar solzne oči sem imela, ko sem ju gledala na zabavi. Pred kratkim sta bili še mali štručki, danes pa sta praznovali svoj 4. rojstni dan. Imeli smo se super, zabava je 100% uspela. Tortauser posted image je bila odlična in smo celo zmazaliuser posted image . Alina je navdušila par staršev, ker je bila tako pridna in nasmejana. Mislim, da lahko pričakujemo kakšen naraščaj v naši družbiuser posted image .

Dan je bil naporen...grem malo zadrematuser posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.9.2006 23:06:49   
tananejka
Mončka:nam boš izdala GESLO za dostop do slik. Bi jih zelo rada pogledalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 753
30.9.2006 23:07:15   
Businka
Mi imamo vse tako pestro, da Vas samo berem:/
V sredo je Elina imela 3. cepljenje. In je zdaj (zvečer po cepljenju) nastala bulica, ki je kar trda in velika. Prej tega nikoli ni bilo. V ponedeljek bom poklicala pediatra. A mogoče katera kaj ve, ali je to normalno in kako zdaj ukrepam? Slišala sem, da bi morala takoj zmasirati z alkoholem:/ Kaj pa zdaj? Ali samo čakam?

Zdaj smo pa težki 6900g in veliki 68cm:) Imamo tudi 2. zobka in veselo papcamo:)

Nočko vsem in hvala za odgovore:)))user posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.9.2006 23:09:55   
Businka
Tananejka, vse najboljše za dekliciuser posted image :))) in seveda čestitke mamici, katera najbolj ve, kaj je to rojstvouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Businka -- 30.9.2006 23:13:19 >

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.9.2006 23:18:36   
tananejka
Businka: hvala za čestitke!!!

Glede otekline: najboljši je 70% alkohol, tudi fiziološka raz. pomoje ne more škodovati. Boljše pa je, da v pon. pokličeš. Če bo jutri oteklina večja pa kar k dežurnemu pokliči, da boš mirna. Verjetno ti bo kaj svetovala Beti1, ona se spozna na te zadeve.

Po moje bo jutri že vse OK in je to samo majhna reakcija na cepivouser posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.9.2006 23:35:22   
Businka
Hvala, Tananejka, jaz tudi upam:) A naj ji kar občasno mažem s fiziološko ali alkoholem? Samo, da je nič ne moti in ko pritiskam, se smeji:/ Mojuser posted image  pravi, da je danes bulica manjša, trda je na otip, a brez barve.
Bila je druga zdravnica in sestra, seveda. Naša sestra pa je 2krat naredila zelo dobro, ni bulic ni oteklin. Pa sem si želela zamenjati pediatra. Ne bom, zaradi sestre! resno. V torek imamo kontrolen UZ kolkov. Pa še tam bom vprašala za to bulico.

Lepo nedeljo želim:)

< Sporočilo je popravil Businka -- 30.9.2006 23:39:34 >

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.9.2006 23:42:21   
neja

Pomarančas dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja res je, več nas bo, bolj bo luštno. Seveda tudi mene zanimajo vse podrobnosti o user posted image .
Tananejka vse najboljše tvojima dvojčicama za 4. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi tebi čestitke za rojstvouser posted image .
Glede mirene: a še mi prosim poveš, če te je kaj bolelo, ko ti jo je G vstavil noter in ali si morala potem še počivat pol ure, kot piše v navodilih? Pa zanima še me, če si že dobila M, ker je meni moj G rekel, da se to vstavlja 4 dan M in ker je jaz še nisem dobila, bo vstavil brez M. Kako je bilo pri tebi?

Businka, tudi vam čestitke za zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi Jana je imela kar veliko oteklino od cepljenja, ki pa je drugi dan bila že malo manjša. Je pa sedaj minilo 20 dni od cepljenja in če ji malce bolj trdno probam mesto vboda, še zdaj čutim čisto malo bunkico. 

Včeraj me je nekaj začelo bolet v vratu, danes pa je ta bolečina že veliko bolj močna in boli ko sto user posted image  Okoli hodim ko robocop in se sploh ne morem prav obračat....ne vem kaj bi to bilo....mogoče kakšen ˝heksnšus˝....hudiča, da ne vem, kako bom sploh spala danes. Upam, da se bom zjutraj zbudila že boljšauser posted image .

Nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil neja -- 30.9.2006 23:46:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 758
30.9.2006 23:55:22   
Businka
Neja, očitno si bila na prepihu:/ Nisem že imela tega nekaj let. Mi damo čisto malo kitajske masti (na koncu zobotrebca) v vročo vodu, pol pa gazo je treba namočiti v to in na vrat. Na to konec vrečke. Potem pa še vato gor  in še kakšno ruto gor, da to vse drži:) Pa še pomaga pri bolanem grlu:) samo, da ne smeš takrat imeti vročine. Upam, da sem razumljivo napisala. Kitajske masti pa mora biti res čisto malo, da se ne opečeš:)

Pozdravi se :)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.10.2006 7:13:32   
Mateja82
Dobro jutroooooo!

Tanejaka Tvojima dvojčicama vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image   mamici pa eno user posted image .

Dobrodošla Pomarančas user posted image  Imaš user posted image  ali user posted image ?

Danes sem pa zgodnja  že  tri ure blodim naokoli .Sumim  zobke. Malo sem  ji zmasirala dlesni s kremico in je po parih urah mučenja končno zaspala. Očitno  bosta spet kar oba istočasno pokukala  na plano . Jo pa bolj mučita kot sta jo spodnja dva.
Danes spima sami ker je ati moral že včeraj  ob 5 popoldne  v službo pa ga še ni in ga še kar dolgo ne bo user posted image . Ga kar pogrešam.

ojojjj spet se je zbudila ....grem pogledat

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
1.10.2006 8:39:38   
tananejka
Punce hvalauser posted image user posted image . Danes ob 21.36 in 21.37 bosta čisto zares stari 4. leta. Joj punce, čas res tako zelo hiti. Zdaj grem gledat slike, ko sta bili dojenčiciuser posted image

Neja: ko vstvijo mireno malo zaboli (kod da mi te nekdo vščipnil). Bolečina v parih sekundah popusti. Res ni nič hudega. Meni je vstavila še predno sem dobila prvo M. Glede časa vstavljanja se mnenja zelo razlikujejo (gre se pa baje samo zato, da so ob menst. ginekologi prepričani, da nisi noseča). Jaz po vstavitvi nisem mirovala, ker so me doma čakale moje 3user posted image , ni bilo varijante za počitekuser posted image . Kake tri dni sem imela napet trebuh in malo me je špikalo (enako kot par dni pred menstruacijo, ko te vse tišči). Potem sem imela kak mesec še dnevne vložke, zdaj je pa user posted image . Če te še kaj zanima pa kar vprašajuser posted image .

Vem kako je, ko te "useka" v vratu. Mene je 3 tedne nazaj. Po navodilu moje mami sem si masirala akupresurne (ne vem če sem prav napisalauser posted image ) točke na prstu in me je res ful manj bolelo. Ne vem sicer, če zaradi tega, ampak jaz sem že skoraj verjela v to masažo. Upam, da si že kaj boljeuser posted image .

Businka: upam, da je oteklina manjš? Če te še skrbi pa pokliči dežurnega, ker vem kako je, ko te skrbi za user posted image

Mateja82: naša tudi danes ni mogla zaspati nazaj. Okoli 4ih je jedla potem se je pa kako uro premetavala in si tlačila rokice v usta. Mi še vedno čakamo na prvi zobek vi pa že na drugedvauser posted image .

Nekaj smo pridne s pisanjem ratale...smo kar med prvimi na starševskem čveku. Tako je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 1.10.2006 8:47:33 >

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 761
1.10.2006 8:53:50   
katjandraž
Dobrodošla, pomarančasuser posted image !!!

Tananejka, dvojčicama vse najboljšeuser posted image user posted image !!!

Kvas: predvčerajšnjim in včeraj zvečer smi pozabili dati Ani zvečer kvas, prejšnjo noč je super spala tudi brez kvasa, danes sem v pol ure vstala 5x za dudico, tako da sem na koncu omagala in jo ob 4h podojila. Link do debate o kvasu, da boste vedele, kaj sploh tukaj bluzim.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1097836

Stajica: jaz je ne bom kupovala, bom pa jo poskusila dati v prenosno posteljico, ker jo itak imam že od Andraža. Pri Andražu ni bilo variante, da bi hotel biti notr, Ana se mi zdi, da pa bo. Dala jo bom, ko bo začela puzat in mi bo spidirala po stanovanju, da bom lahko kaj naredila. Zaenkrat te bojazni še ni, tudi če se kam odkotali, še ni panike.

Mateja82, upam, da se bosta čez dan kaj naspali.

Čebelicamaja, čestitke user posted image  za zobek!

Businka, ti kar pokliči na dežurno, če te skrbi. Drugače smo pa mi morali dajati 24h po cepeljenju obkladek s fiziološko, pa je bilo zaenkrat vse ok.

Neja, jaz sem imela enake težave z vratom 14 dni nazaj, pa tako kot je prišlo, je tudi šlo, definitivno pa ni luštno. Ko sem v avtu morala pogledat na hitro nazaj, je bilo sploh ohoho fino.

Zdej grem pa malo k Ani, Andraži je pri babici, user posted image  pa formulo gleda. Itak, da se ga drugače ne da tudi po 1h iz postelje spravit, danes pa je on mene zbudil, da je lohk tv prižgal, ker namreč spiva v dnevni sobi, kjer je tudi tv.user posted image  Še za v službo ga moram jaz 3x budit, da ne zaspi nazaj. GRRR!

Lep dan!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 762
1.10.2006 10:12:25   
beti 1
Businka samo na hitro, da te (in ostale) dokončno pomirim:
Otrdlina, oteklina in rdečina na mestu cepljenja sodijo med pričakovane zelo blage stranske učinke cepljenja. To pomeni, da je organizem odreagiral na cepivo. Če je ne boli ni nobene panike. Lahko poskusiš z alkoholnimi obkladki (70% alkohol na vati ali gazi), ki jih menjaš ob vsakem previjanju. Če ti bo jokala, ko ji boš dala gor obkladek, ker jo bo zeblo, pa obkladki niso potrebni. Bula oziroma bulica se lahko tipa tudi še en mesec po cepljenju.
Moram it pakirat, smo pri mojih stariš, potem gremo h tašči na kosilo in po popoldanskem počitku nazaj v Lj.

Bravo klepetulje user posted image user posted image user posted image  smo rabile malo spodbude od novih članic, da kaj več napišemo.
Dobrodošla Pomarančas user posted image

pa, pa

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.10.2006 12:49:47   
Businka
Hvala vsem za odgovore))) Oteklina je manjša. Bom še v torek vprašala na UZ kolkov, ker bo super pediatrinja user posted image .

Tananejka, lepo praznujte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pospravljat, imam navdih!user posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.10.2006 13:02:50   
soris
Tananejka - vse najboljše dvojčicama za 4. rojstni dan. Zdaj sta že pravi samostojni pupiki, kaj? Moja user posted image je bila v juniju stara 4. leta. Zdaj si pa že dajo marsikaj dopovedat user posted image user posted image user posted image , so samostojni, dosti bolj vodljivi - ampak dolga je pot do sem user posted image user posted image user posted image .

Anuš - no, pa dajmo krivit zobke za slabo prespane noči user posted image user posted image user posted image . Enkrat bodo že pokukali. Si mislim da bo bolj pozna, kot sestrica, ki je prva dva zobka dobila pri 9. mesecih, naslednja dva pa komaj pri 13-h.

Mončka - moja marčica je rojena 11., kdaj pa tvoja?

Včeraj smo bili na trgatvi pri naših in so bli vsi nori na user posted image , ona pa na njih prav nič. Če sem jo pustila več kot par minut samo z kako teto, ki jo je hotela pestovat je nastal tak user posted image , da se mi je prav zasmilila. Zdaj ima spet obdobje ko se ne carta rada. Ona rabi samo mamico, atija in seveda sestrico. Si verjetno mislijo ljudje da je Teja zlo težaven otrok user posted image , ker res vedno ko jo je kdo vzel v roke je jokala. Če so se pa pogovarjali z njo in jo pustili v vozičku pa se jim je smejala kot počen pisker. Je pa sicer takšen dobrovoljček da jo je res veselje gledat. Zelo je živahna, rada sedi (kar že zelo dobro obvlada), na trebuhu pa sploh ni več rada, se še obrača ampak jo moram hitro popravit nazaj na hrbet.
Razmišljam tudi da si bom od naših pripeljala prenosno posteljico. Če pa ne bo hotla bit noter jo bomo pa imeli za igrače.

Tako, gremo nazaj v kuhinjo, ponve kličejo, trebuhčki pa še bolj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 765
1.10.2006 13:57:25   
fionaP
Bi morala kuhinjo po kosilu pospraviti, a sem se raje izmuznila za računalnik user posted image
Mogoče se bo pa kdo drug spomnil pospravljat...

Najprej trikrat hura za marčice, ki smo zadnje čase res pridne user posted image user posted image user posted image

Mončka, Pomarančas: dobrodošlica velja tudi z moje strani user posted image
Tananejka: čestitke dvojčicama za 4 rojstni dan user posted image user posted image

Businka: Elina ima pa take mere kot naša Nuša. Cepljena pa ni bila, so nama odložili za 14 dni, ker je preveč smrkala.

Peli: Tako je prav, ne smeš se sekirati zaradi kilaže. Jaz imam že drugo dojenčico bolj šlank, ampak to je v genih... Kot vidim zdaj pri Klari, ki je letos dopolnila 5 let, se vse izravna. Marsikoga pa je tudi prehitela v rasti (in kilaži).

Beti1: tudi pri nas so puzzli priljubljen rekvizit za žvečenje, prav vidim, kako ji paše... Glede hrane pa je pri nas prav zanimivo - veliko rajši ima zelenjavo kot sadje user posted image Pri kosilu zelo lepo odpira usta in hitro poje. Pri sadni malici se pa pači in gleda naokrog, se obrača, skratka vse, samo da ne bi bilo treba jest. Zdaj večkrat naredim tako, da ji najprej dam sadje. Ko se ga naveliča, pa ji ponudim še navadni jogurt. Tega pa "požre". Če bi ji skupaj zmešala, pol toliko ne bi pojedla...

Zobki: ja jaz nisem več pametna. Zobkov pri nas ni, čeprav je bila kakšen teden nazaj že vidna bela pikica na dlesni, ki ni izginila, če sem jo obrisala. Zdaj o njej ni duha ne sluha. Čestitke pa vsem ki imate zobke, nekateri že 3 user posted image

Stajica: smo jo privlekli iz podstrešja in zdaj nam služi kot zbirališče igrač v dnevni sobi. Občasno jo uporabim, da odložim Nušo, če grem na WC, na primer. Več pa ne zdrži noter.

Nuša zdaj že lepo gre po vseh štirih, vsak dan počasi pridobiva na spretnosti in hitrosti. Včasih gre nazaj, včasih v krogu, včasih pa naprej. Nekajkrat se je tudi sama usedla, vendar je imela noge pri tem tako čudno zavite, da sem jo raje popravila. Eno je imela naprej, eno pa nazaj - kot nekakšen S

V nedeljo imamo končno krst. Ne bomo nobene velike fešte delali, po krstu bomo šli v gostilno na kosilo, ožja familija, botrček+prikolica, in botrčka od Klare.

toliko za danes, lp

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 766
1.10.2006 16:40:06   
beti 1
Evo, zdaj smo pa že v Ljubljani!
Evo, pa jo mamo bolezen v hiši. Sem se ravno lotila pisat post, ko je Žiga bruhal sredi kuhinje napol poti do kopalnice po termometer.

Čestitke Tanaji in Aneji za 4.roj. dan. !!! user posted image user posted image user posted image

Šibam naš bolnik bi rad gledal Pata in Mata.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 767
1.10.2006 16:44:18   
pomarančas
Hojla!
Hvala vsem skupaj za dobrodošlico. Sem pa 27 letna strelka, od 24.3. mamica malemu in zelo zahtevnemu Eriku.
Ampak res zahtevnemu, zato si lahko bolj malokrat vzamem takole čas za malo čvekanja. Pravkar se z njim ukvarja babica, jaz pa malo pred računalnik.
Erik je 74 cm velik in 8860 g težek fant; imamo tudi že en zobek, ki smo ga dobili že pred dobrim mesecem. Do 6. mes sva se polno dojila, zdaj sva pa začela uvajati gh in mali me je danes full presenetil, ko sem mu ponudila korenček. Mislila sem, da bomo delali razne grimaze in da bo več korenčka pristalo zunaj kot pa v ustih. Ampak je mali kar nekaj žličk pojedel, pri jabolki se je pa tako pačil, da je bilo groza.
Mi smo imeli pa pred enim tednom krst in je bilo zelo vredu, v cerkvi smo sicer malo tečnarili, ker smo se full dolgočasili, ampak potem je bil pa cel dan (pri moževih starših smo imeli namreč piknik) zelo, zelo priden.
Ne vem, a mislite, da bi mu jaz tudi že lahko dala kvas - za boljše spanje, čeprav šele uvajava gh?? Zaenkrat mu še nisem upala dati, ampak ker čedalje slabše spimo, razmišljam tudi v tej smeri. Sem pa včeraj kupila ene kapljice na naravni bazi, ki naj bi bile za boljše spanje (Fitobimbi) in bomo danes poskusili s tem.
Ok, to bo zaenkrat vse - tako malo o meni in mojem sončku; zdaj gremo pa še malo k drugi babici na obisk.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.10.2006 17:24:33   
tananejka
Punce dodala sem slike. Nekaj me je zajuser posted image  pa so ene slike2x gor, ene pa so ful majhne.

Geslo: alina6

Pomarančas: trikrat hura za babicouser posted image . Lepo je, da si lahko malo odpočiješ. Glede kvasa ti ne znam svetovati, ker naša kar spi in še nimam namena sprobart. Bojo ostale punce kaj pametnega povedala.

Beti1: upam, da je samo 1dnevna viroza. Hitro se pocajtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM hvala za čestitke. Ja danes sem res ponosna mamica. Aneja in Tanaja sta res fejst punci in se da že veliko dogovoriti z njima. Danes smo odprli vsa darila in se veliko igrali, risali, lepili in sestavljali pucle. Včasih me malo razjezita, ampak tako je tudi pravuser posted image . Z user posted image  pa imava še eno majčkeno presenečenje za njiju. Dala jima bova škatlo, kamor si bosta pospravili barbiki, ki sta ju dobili za darilo. Notri pa so čeveljčki in dojenčka za njune barbike. Jah, mormo jih tudi malo razvajat, aneuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
1.10.2006 21:29:04   
PiaM
Tananejka, VSE NAJBOLJŠE tvojima lepima princeskama za 4.roj.dan in tudi mamici, da jih je pred 4 leti spravila na svet. Ja, čas kar beži, še malo pa bosta šolarki...user posted image user posted image user posted image  
Pomarančas, dobrodošla med nami!user posted image
Beti1, upam da bo Žiga kmalu zdrav in da je res enodnevna viroza.
FionaP, lepo da gre tvoja Nuška po vseh 4, naša se je včeraj začela puzat rikverc, pa suče se okoli osi, pa zvija kot en črvek z rito u luft.user posted image  Upam, da je to vse na poti do plazenja.Je pa pozabila, po dveh boleznih, ta mesec kako se s kravic prekotali nazaj.user posted image  Zobkov pa tudi mi še nimamo.
Businka, lepo da se oteklina manjša, jaz tudi mislim da je to samo reakcija po cepljenju.
Mateja82, upam da bodo težave z zobki čimprej minile in bo tvoja Enja spet lepo spala.
Neja, a si danes že kaj boljše z vratom?
Mončka, tudi jaz bi te prosila za geslo.user posted image
Naše dete je tudi postalo en dobrovoljček in kamorkoli gremo, bi jo kar žulili vsi po rokah.user posted image
Tako, ena princeska že spi, grem pospremit še ta večjo pod odejo.

Lahko noč!  

Neposredna povezava do sporočila: 770
1.10.2006 21:30:56   
Businka
Tananejka, zelo so lepe slikice! Še posebej pa tvoje punčke user posted image .
Pomarančas, lepo si vaju predstavila in imaš že velikega fantauser posted image !

Elina tudi komaj čaka babico, ki pride že drugič na obisk po njenem rojstvu, čez kakšna 2. tedna, samo da uredi vso birokracijo v povezavi z njenim obiskom:/ Imam že nekaj načtrov, kam bova z mojimuser posted image  skočila, da bosta lepo na samem, imata veliko za nadoknaditi;) Seveda, bomo šli tudi vsi štirje kam:)

Zobke: kako jih treba zdaj negovati?

A mogoče, se predstavimo, kdo kaj počne v življenju oz. počel pred porodniško. Nisem bila z vami v celi nosečnosti in ne vem, če ste že o tem pogovarjale;) Jaz prevajam in poučujem. Kaj pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 771
1.10.2006 22:40:38   
mončka
OJLA PUNCE!

Končno sem si lahko vzela nekaj časa in evo mene.
Najprej hvala fionaP za dobrodošlico .

Sama pa bi rada pozdravila POMARANČAS user posted image user posted image user posted image ki se nam je pridružilauser posted image user posted image user posted image
sicer sem sama nova članica a se mi zdi kot da bi vas že kar poznala same  vredu babe ste.

Najprej moram povedat glede mojih slik saj vem da se bo katera nasmejala a nikakor si jih ne znam pomanjšat kljub pomoči VAS mi ne gre nevem več ali sem nora ali kaj delam narobe.Ko pa si pomagam z    image  reziser   pa je vse v ANG. jeziku ki pa ga razumem bilj slabo. Pa  bi jih ful rada dala gor da pokažem moja sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja moje geslo je citamanil a kaj ko je prazen album ful sem žalostna zaradi tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tananaejka- čestitke tvojima pupikama za roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image ,res je kak čas beži in naše bebe rastejo kot gobice.  Želim jima zdravo in lepo otroštvo.

Joj mateja ful se mi smiliš da tvoja mala tak slabo spi pa tudi user posted image si je boga da jo zobki tak matrajo, naj povem da ko je moja Lina dobila 29.09. prvi zobek sploh ne bi vedela če me nebi v zizo tak ščipnila da sem morala dat prst not da je spustila zizo, takrat sem začutila zobek.Tak da je ni nič  matralo  prej,

SORIS moja LINA je rojena 6.3.2006 in sicer za moj 30 roj. danuser posted image user posted image user posted image

FionaP- saj še bodo zobki ne se sekirat mene pa skrbi pri mojo Lini da se niti ne proba plazit ko se obrne na trebuh se začne kuj dretuser posted image pa ne vem kaj naj naredim, kaj če se nebo plazila .Res sem že zaskrbljena ,res da sedi samostojno a to je tudi vse. ko pa jo postavim na nogice sicer stoji ampak jih nena premakne tak kot da bi hotela stopit ona kuj stoji .user posted image

In čestitke za krst upam da boste uživali in se imeli čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa da bo user posted image uživala.

Beti1   upam da se bo tvoj user posted image čimprej pozdravil.

Businka tudi  jaz sem vesela da se je oteklina zmanjšalauser posted image user posted image

PiaM- Glede slik si si tak že prebrala res mi je žal  bom še napraj poskušala user posted image
piaM ali mi lahko poveš iz katerega konca MB.si jaz sem iz Miklavža.

Neja - upam da je tvoj vrat zdaj že tak ok če pa slučajno ne pa ti želim da se ćimprej pozdravišuser posted image

Katjaandraž super če imaš prenosno posteljico jo lahko res porabiš namesto stajice jaz je nimam pravzaprav od mojega prvorojenca Matica nimam čisto nič več ker sem vse dala vstran ( ko pa imam tako veliko razliko 10 let), saj nisem imela  prostora  da bi vse stvari shranjevala in  sedaj  vse kupujem user posted image user posted image

Vidim da sem že ful zabluzla zato bom končala kdo pa bo to vse bral  user posted image user posted image

pridne bodite čaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.10.2006 23:52:20   
cebelicamaja
Uf, kakšne čveke. Sem mislila, da bom na hitro prebrala vaše poste, pa mi ni uspelo.

Sem videla, da se nam je pridružila še ena. Super pomarančas. Imaš pa velikega junaka.

Tananejka. Čestitke tvojim princeskam. Ma si res lahko ponosna nanje. Ravno danes je kolegica povedala, da pričakuje dvojčke. Pa ji prav želim take zaklade, kot jih imaš ti.

Beti1, ste tudi vi taki potepuhi, kot mi. Vsak vikend imate selitve :), pa upam, da ni nič hujšega z Žigijem.

Katjandraž, jaz pa našega fanta kar podojim ponoči. Mi je prej spal celo noč, sedaj pa se zbuja. Ali zaradi zob, ali pa mu moje mleko ne zadošča več (z gosto hrano namreč nismo še preveč uspešni). Pa se mi zdi najlažje zame in zanj, če mu kar joško ponudim. Mi pa neki čut pravi, da bo to minilo. Upam, da se ne motim. Me je pa zamikala varianta o kvasu, samo se nisem odločila, da jo sprobam.

Grem spat. Jutri pa sodelavke pridejo na obisk. Komaj čakam.

LP, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.10.2006 8:26:03   
neja
Tananejka čudovite punčke imaš....prave lepotičkeuser posted image . Ful mi je všeč slika, kjer se vse tri kopajo skupaj, pravi cukrčkiuser posted image .
Hvala za odgovore o mireni....si me zelo pomirila, saj me je tega vstavljanja kar malo strah. Sedaj pa vidim, da ni tak bab bav. Ker pa še nimam M, mi je rekel moj G, da je treba pred vstavitvijo naredit test nosečnosti. No, bom vsaj vedela, da nisem user posted image ...user posted image .

Moj vrat je sicer malo boljši, ampak še vedno boli. Upam, da bo počasi minilo. Res je to prava nadloga v avtuuser posted image . Tananejka, kje pa so akupresurne točke na prstu za to zadevo? Bi jaz tudi malo s tem probala, mogoče pa bo pomagalo.

Kar se tiče kvasa: včeraj zvečer sem ga dala Jani en čisto majhen košček (za kavino zrno, kot piše), ker se mi ponavadi zbuja 1x na noč. In kaj je bilo ponoči? 3X sem imela alarm, zdaj pa ne vem, ali je bilo to zaradi kvasa, ali pa čisto slučajno. Ampak imam občutek, da jo je ta kvas malo napenjal. Škoda, ampak mislim, da pri nas to ne deluje. Danes več raje ne bom ponovno eksperimentiralauser posted image .

Se pa Jana zdaj zna že vsest iz vseh štirih brez pomoči kakšne igrače. V soboto zvečer je nekaj mencala na trebuhu in se jezila, pa zlagala noge pod trebuh in se z rokami puzala nazaj, pa je naenkrat pristala na ritki. Pol pa je tako presenečeno gledala okoli, da je bila kar smešna. In potem sem jo v nedeljo zjutraj našla v njeni posteljci, ko se je zbudila, sede user posted image . Prava faca je. Tudi v stajici je zelo rada, še posebno, če je Neja zraven nje. Smo pa ji sedaj kupili nov avtosedež  v BC, tako da bo sedaj že lahko noter. Je pa takšen, da se lahko še do 15 meseca vozi nazaj, pol pa se obrne naprej. In jo bom vozila nazaj tako dolgo, dokler bo še to izvedljivo.

Naš ati pa nam je danes odšel v Nemčijo za cel tedenuser posted image , tako da bomo morale brez njega furat dneve. Pa bomo že preživele.

Lepo se imejteuser posted image

user posted image

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.10.2006 10:34:05   
Mateja82
Res smo kar pridne v čvekanju user posted image

Danes je na srečo spala malo boljše. Drugače pa ni nič novega.

Mončka   Potegni si iz neta mihov image resizer ta je v slovenščini, imaš veliko izbiro jezikov, ti bo vrjetno lažje z njim delat   evo pa še link : http://www.mihov.com/eng/ir.html
Ko imaš progrem imaš čisto zgoraj ene ikonce kjer piše language pa poiščeš slovenskega.

Lep pozdrav

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.