fionaP -> RE: Mar(sov)čke/-i (19.6.2006 12:03:39)
|
Živjo vsem! Danes sva bile z Nušo ekstra zaspančki, saj sva drnjohali kar do osmih, ko naju je prebudil sonček. Seveda sva bili potem pozni za sprehod (ponavadi sva zdaj, ko je tako vroče, ob osmih že zunaj), zato sva šli rajši po senčnati potki skozi gozd. Ah, kako paše senčka [sm=9nebesa.gif] Nuša podnevi bolj malo spi, ponoči pa kar - od devete ure zvečer, pa najmanj do šeste ure zjutraj. Kljub temu jo še vedno tudi ponoči dojim, sploh zdaj, ko smo jo prejšnji teden stehtali na sistematskem - ima komaj 5400 g [sm=smiley19.gif] Čist sem bila obupana, ko sem videla številko na tehtnici. Saj sem pričakovala, da bo malo manj, ker je Nuša že na pogled bolj "dolg" dojenček, ampak da bo tako malo... V dveh mesecih se je zredila za samo 1200 g. Ampak sestra in zdravnica sta bili čist kul - da se je zredila čist dovolj, da ni nič treba dodajati... Saj mleka imam po mojem dovolj, tudi doji se rada, kaka dosti... mož se heca, da ima prebavo po njem, ki je bolj pri ta suhih. Drugače je pravi dobrovoljček, veliko se smeji in "gruli". Za kratek čas se zamoti pod tomy mostom, srečna je tudi, če ji v roke damo kakšno reklamo, da jo zmečka, pa vsak dan pridejo nove [sm=smiley36.gif] Najrajši pa ima šumečo knjigico iz blaga, ki smo jo še za Klaro kupili v Mothercare. Vidim, da se menite za sredo v Zbiljah, če se ne motim? Bi tudi midve prišli, samo malo navodil rabiva [sm=smiley36.gif] Prideva pa s kranjskega konca. Pa ena naj še določi uro in plac, pa bo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|