katjandraž -> RE: Mar(sov)čke/-i (10.6.2006 12:36:16)
|
Kok ste ble pridne s pisanjem! Jaz sem imela ta teden bolj pester. Andraž je v soboto prespal pri mojih in je zvečer jokal, da ga boli ušesek, pa ima ful visok prag bolečine. V nedeljo je bil totalno ok in je šel v ponedeljek v vrtec. Smo mislili, da mu je prišla voda v uho ali pa lasek, ker ga je babi strigla. No, v ponedeljek popoldne na zaključni prireditvi v vrtcu, je spet malo potožil za uho in smo se šli (totalno proti njegovi volji, ker so imeli milijon delavnic pripravljenih) po nastopu pokazat k zdravnici. Levo uho je imel ful vneto, mu je že ven teklo, desno pa tud ni bilo ok. Ta revež zgleda res pove šele, ko ga ful boli. Ta teden je bil tako doma in je bilo kar pestro! Sem komaj čakala srede ponoči, ko je [sm=love.gif] prišel s terena. Zdej je mali ok, seveda na antibiotikih, tako da gre v ponedeljek v vrtec. Boljše, da ne povem, kam ga je mož zdele odpeljal. V Atlantis?! Temu mojmu možu kaj dopovedat, je zadnja na svetu. Sicer je obljubil, da bo dal Andražu čepke v ušesa, ampak ... [sm=smiley29.gif]! Z Ano sva imeli v četrtek posvetovalnico. Velika je 64 cm in težka 7250g. V bistvu se ful ni veliko zredila in zrasla, 850g in 2 cm. Kolki so super, se pri obeh vidi jedro, tako da nam tudi ponoči ni več treba povijati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Mišični tonus v spodnjem delu ni več zmanjšan, je zdravnica rekla, da je pač mala dozorela. Glede teh flekcev, ki jih ima nekaj po telesu, je rekla, da se ji ne zdi, da bi bila alergična, naj ji kar malo mažem in mogoče bolj pazim, kaj jem. 2x v zadnjem tednu je imela par krvavih nitk v blatu in naslednjič moram prinest pleničko pokazat, če se slučajno to spet zgodi. Naša pikica je bila noro pridna, bila je tudi cepljena in je junaško prenesla. Pred njo je bil na pregledu en 3 mesečni fantek, ki pa se je non stop drl, ne jokal, prav drl se je, tako da je bila Ana pravi balzam za zdravničina in sestrina ušesa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Neja, super, da si se spet oglasila. Jaz nič več ne pazim, kaj jem. Včeraj sem pojedla kar nekaj jagod in je mala zvečer nekaj jokala, tako da bo to zaenkrat edino, česar res ne bom jedla nekaj časa, vsaj ne veliko. SoncicaT, mi imamo srečo, ker imajo moji garsonjero na [sm=morje.gif], tako da bomo čisto po domače. Nič, mala se zbuja, moram šibat, bo alarm za hranjenje! Uživajte vikend!
|
|
|
|