Barči78
|
No evo, še en ponedeljek je mimo. Zgodilo se mi je nekaj, kar se mi v 7. mesecih kar vozim Nejo na ft, še ni. Neja je bla ful utrujena in zaspana že na začetku. Pa dobro, z njo je normalno delala, sam da Neja kao ni nič nardila. Vsakič, ko sem Nejo pogledala, so ji oči skup lezle, pa tak utrujen jok je imela. Ko pa je blo samo še 5 minut do konca, sem pa terapevtki rekla, da nima smisla, da jo karkoli še matramo, ker spi. Neja je zaspala. Pa jo je spet začela pretegvat, da ni mogla zaspat. Tolk, da sem ji mogla še enkrat rečt. Pol mi je pa terapevtka rekla, da otrok hitro pogrunta, kako lahko doseže, da popustite. Se pravi, da je Neja blefirala, da je zaspana. Da ji preveč popuščam, da me okol prinese. Nisem mogla verjet njenim izjavam, 10 mesecev stara punčka, ki v joku zapira učke, blefira. Vam povem, ko sva prišli v avto je bla tolk zmatrana, da je komaj zaspala, predno je zaspala se je pa tolk jokala, da se mi je srce trgalo. Potem pa je dve uri spala tako pri miru, da smo jo kar malo hodili gledat. A mate ve tud take izkušnje, da otroka do zadnje moči zmozgajo?