|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ŽALOSTNA SEM
13.3.2006 20:49:44   
Seven*
Draga Barci, zelo dobro razumem kaj prestajas. Tudi jaz sem vsak teden na fizioterapiji z mojo Emo. Ze samo tricetrt ure joka me popolnoma unici, kaj sele ucenje vaj in opazovanje.. Ves jaz mislim, da so si fizioterapevti zelo podobni. Vsi namrec zelo radi strasijo. Marsikateri stars si namrec rece, da je z njegovim otrokom itak vse ok, pride domov in pozabi na to, da otrok hodi na fizioterapijo. In dosti je tudi takih, ki nasvetov ne vzamejo dovolj resno, kupujejo neprimerno opremo in neprimerno ravnajo z otrokom. Verjamem, da se tvoja puncka zelo fajn razvija, ampak to je tudi zaradi tebe in tvoje resnosti. Zato vedi, da fizioterapevtka misli samo dobro in da te na nek nacin vzpodbuja, ceprav te njen nacin plasi in zalosti...

Ves moja fizioterapevtka tudi vidi stvari, ki jih jaz ponavadi ne. In tudi komentira, kao danes je to dobro, to pa danes ni.. Ema je namrec trenutno asimetricna. Poskusamo jo vzpodbujati k sedenju, pa nic ne kaze zaenkrat da bo kmalu samostojno sedela. Ampak glede na to, da je stara 6 mesecev, mislim da ni neke krize..

Nasa druzinica vam zeli vse dobro. Zelim vam tudi, da cimprej shodite, ker hoja je meja.. Morda vam potem ne bo potrebno vec hoditi na fizioterapijo.. Mi imamo cez mesec dni spet slikanje mozganov (MRi) in greva za dva dni v bolnico. Jaz pravim, hvala Bogu, da so strokovnjaki na svetu, da lahko pomagajo nasim malim bitjecem..

Gospa sem.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.3.2006 20:49:54   
Anonimen
Barči, a imata vedve s Tejo isto fizioterapevtko? Ker spomnim se, da je tudi Tja bila vsa obupana, ko ji je enkrat kar rekla, da Maj ne bo nikoli hodil. Sicer mislim, da je to rekla zdravnica, pa vseeno ali pa še bolj brez veze. Ona bi morala še bolje vedeti. In vendar je Teja potem govorila tudi o tem, da oni to tako počnejo, tako "negativno" govorijo zato, da bi se mamice le maksimalno trudile in stvar vzele resno. Sicer je meni to čisti mimo, da prestrašiš mamico zato, da sodeluje, saj je odrasel človek, ki ljubi svojega otroka in bi zanj naredila vse in še več. Zato močno dvomim, če so taki prijemi res potrebni.
Tako da ne se sekirat, po moje je to to. Upam, da bo Teja tole videla in se oglasila. Sicer pa ji piši na privat.

(odgovor članu anais)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.3.2006 20:50:56   
*viva*
Očitno je ta vajina fizioterapevtka res zakompleksana, zakomplicirana.
Moj brat je imel podobno težavo(danes je star 15let), šel naj bi v posebno OŠ pa naj ne bi nikoli hodil pa ne vem kaj še vse, pa se je mama tudi ful sekirala(čeprav ne sada med take mame) pa danes hodi v 8.razred devetletke, normalno hodi, le da malo zvrača nogo noter in mu nič ne mnajka.

Glavo gor!

Sploh pa ne vem kak je možno da ima vsak zdravnik svojo doktrino, od kolegice sinu so odsvetovali postavljanje na nogice do cca. 9mesecev, ker na to ne bi bilo dobro za hrbtenico. Te pa vedi!

Vse bo,le verjemi vanjo!!!!

(odgovor članu anais)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.3.2006 20:57:52   
rija
Glavo gor!

Tvoja princeska se očitno dobro razvija. Razumi pa terapevtko, da ona ni čustveno vezana na tvojega otroka in mogoče zato deluje malce grobo. Je verjetno v vseh letih kar dela, malce izgubila na nežnosti, človečnosti....sčasoma postane itak vse rutina.

Ne bodi žalostna...eni rabijo malce več kot drugi. Pa kaj? Itak bosta zmagaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.3.2006 21:00:11   
ZARA
Barči. Mene je pa full zmotlo tole obnašanje fizioterapevtke z dolgoletnimi izkušnjami???
A po njenem bi moral otrok narest korak pri 9.5 mes? Joj, kakšno nepotrebno psihiranje z njene strani. In totalno črnogleda je. Zara je pri 9.5 mesecih prvič samostojno sedela, ne pa da bi naredila korak? Malomorgen...

lp, pa ne se ji pustit! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.3.2006 21:06:31   
Adelina
Barči78, sama sicer nimam izkušenj s fizioterapijo, vsekakor pa sem mnenja, da moraš biti z zdravniki oz. drugimi zdr. delavci zadovoljen. Saj lahko, da ima fizioterapevtka dobra priporočila od drugih, vendar če tebi oz. vama ne odgovarja, potem ne vem, če je res prava. Razumem, da je do določene mere zahtevna do otroka, vendar pa mora upoštevati tudi otroka, sploh proti koncu, če je že utrujen. Pa če ti vidiš, da lepo napreduje, ona pa sploh ni zadovoljna in ne vidi bistvenega napredka; ne vem no, jaz bi vseeno poiskala še kakšno fizioterapevtko, da te malo potolaži in da kakšne vzpodbudne besede.
Pa glavo pokonci in poskušaj se čim manj obremenjevati, saj bo tudi tvoja punčka kmalu hodila!user posted image user posted image

(odgovor članu anais)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.3.2006 21:11:17   
Anonimen
Pa še nečesa sem se spomnila: ko smo Tiborja učili, kako se hodi po kolenih, bolj za šalo kot zares, star je bil okrog 9 mesecev, smo ga postavili na roke in skrčili noge, tako da je stal na kolenih, so mu roke zlezle naprejin narazen, noge pa s koleni navzven, bil je kot žabica ...

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.3.2006 22:53:27   
Meceno
Moj fant pravi, a ni normalo, da  otrok shodi pri 14mesecihuser posted image  a ni to normalno?  Me je presenetil, ker sama namreč mislim drugačeuser posted image  in me je zaradi tega sramuser posted image

Barči,...mislim da ti je fizeoterapevtka prišla v glavo in je bolje da jo spraviš ven, ni dobro res ne zate ne za bebico,... in se podpišem pod bobek05user posted image

Lp in čim manj takih dni user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.3.2006 7:21:35   
dory
Evo se jest...sem te ze vcer hotla posteno objet, ampak sem se ti rajs odlocla povedat tisto, kar ti je ze nur...poglej vse nase tri otrocke ima v obravnavi ista fiziterapevtka...in res roko na srce najboljsa je...sploh k vidim,kaj je nardila z mojim tamalim...dobesedno cudez...je pa pac taka, da jo je treba bolj z rezervo jemat...ko je bil maj star pol leta je rekla,da ima tipicen vzorec diplegije...me je skor kap...sem padla v tako depresijo...jokala k dez...ampak pol sem k sreci spoznala nur, ki mi je povedala dolocene stvari, stala ob strani in me spravljala v boljso voljo...nikol ji ne pozabim tega, ker mi je res pomagala..

Tako kot ne mores od otroka pricakovat,da bo vsak dan ves naspidiran in dobre volje, je tud tale terapevtka mal odvisna od "vremena"...in ce je maj iz vzorca diplegije shodil, potem cudezi obstajajo ne :)

Ne sekiraj se, nasmehni se in objemi malo soncico...bos vidla,da ti bo se prekmal kam stekla :)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.3.2006 7:32:02   
Suzi*
Mislim, da se sekiršaš čist po nepotrebnem. Naš je zdaj shodil pri dobrem letu, pri 9m pa niti pod razno še ni hodil ob opori. Tako da samo brez panike, ker po moje je s tvojo pupo čist vse v najlepšem redu.

Glede fizioterapevtke pa jaz mislim, da kljub temu, da je usposobljena, bi lahko take glupe izjave zadržala zase (halo, da bo pri 9m že kar kakšen korak sama naredila user posted image ). Jaz bi verjetno poiskala kakšno drugo.

Veliko optimizma zate in vse lepo tvoji srčici. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.3.2006 14:45:08   
TADEJA78
Barči!
Nimam takšnih izkušenj s svojo punčko. Imam pa jih z mojima dvema nečakoma. Eden je imel možgansko krvavitev, drugi je bil prenošen. Oba sta hodila k fizioterapevtki. Drugi predvsem. Zanj so govorili, da če bo sedel bo veliko, ko je sedel so rekli, če se bo postavil na noge bo veliko, potem če bo naredil korak bo dosegel maksimum.....blablabla.... moja sestra je vztrajala pri zasebni fizioterapevtki in se je splačalo. Oba fanta sta že velika. Ta veliki je star 11 let, manjši bo kmalu pet in moram povedat, da odlično brca žogo in prehiti marsikaterega fanta svoje starosti. Tako da glavo gor, optimizem v njo in srečo v oči! Saj veste : Tam kjer je volja, je tudi pot! Razumem vašo skrb, ampak vse bo vredu - zagotovo! Po mojih nečakih sem v to prepričana! Še par mesecev in bomo user posted image  tudi vaši punčki, ker tako lepo hodi!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.3.2006 20:44:14   
Barči78
No evo, še en ponedeljek je mimo. Zgodilo se mi je nekaj, kar se mi v 7. mesecih kar vozim Nejo na ft, še ni. Neja je bla ful utrujena in zaspana že na začetku. Pa dobro, z njo je normalno delala, sam da Neja kao ni nič nardila. Vsakič, ko sem Nejo pogledala, so ji oči skup lezle, pa tak utrujen jok je imela. Ko pa je blo samo še 5 minut do konca, sem pa terapevtki rekla, da nima smisla, da jo karkoli še matramo, ker spi. Neja je zaspala. Pa jo je spet začela pretegvat, da ni mogla zaspat. Tolk, da sem ji mogla še enkrat rečt. Pol mi je pa terapevtka rekla, da otrok hitro pogrunta, kako lahko doseže, da popustite. Se pravi, da je Neja blefirala, da je zaspana. Da ji preveč popuščam, da me okol prinese. Nisem mogla verjet njenim izjavam, 10 mesecev stara punčka, ki v joku zapira učke, blefira. user posted image
Vam povem, ko sva prišli v avto je bla tolk zmatrana, da je komaj zaspala, predno je zaspala se je pa tolk jokala, da se mi je srce trgalo. Potem pa je dve uri spala tako pri miru, da smo jo kar malo hodili gledat.
A mate ve tud take izkušnje, da otroka do zadnje moči zmozgajo?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.3.2006 21:01:13   
Marogica
Barči, imam občutek, da sta vidve vedno naročeni pri fizioterapevtki, kadar je tvoja punčka zaspana. Najbolje bi bilo, da ji predlagaš ure, ko pač ni čas za spanje. Tudi to lahko marsikaj spremeni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.