Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 20:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala,ker si mi vlila nov pogum! Tudi sama grem sedaj skozi podobno bolečino...in vem,da tudi zame nekoč posije sonce sreče!
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 20:39:21
|
|
|
|
mamči
|
Bravo, res si prava borka !
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 20:44:47
|
|
|
|
Gina
|
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 20:50:44
|
|
|
|
cmokec
|
Toliko ovir si že premagala, da si zaslužiš naše čestitke, predvsem pa srečno življenje v krogu ljudi, ki te imajo najrajše. Pa Srečno in s dvignjejo glavo naprej.
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 20:57:22
|
|
|
|
tins
|
Iz srca ti privoščim tvoje novo, končno srečno življenje! LP tebi in tvoji družinici.
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 22:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko si zelo ponosna nase. Bravo!!!!!
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 13.3.2006 23:55:21
|
|
|
|
Nasy
|
šnucika, svaka čast, kapo dol..upam, da si zdaj našla pravo pot, ki si jo zaslužiš!
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 14.3.2006 9:46:02
|
|
|
|
wanabe
|
Hvala, ker si se odločila deliti zgodbo z nami. Meni to ogromno pomaga. Ne bom rekla, da sem tako globoko v sr***u da sem prišla do dna in se začela odrivati. Bom pa rekla, da mi je bilo blato do vratu in sem se odločila ukrepati še preden pridem do dna in še preden bom z glavo pod gladino sr****. In najbolj vesela sem, ko katera deli podobne izkušnje in potem pove, kako je našla novo pot v življenju, nopvega dobrega partnerja in kako se ji je življenje končno uredila. To mi daje navdih.
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 14.3.2006 10:16:45
|
|
|
|
dory
|
Bravo ni kaj...kapo dol, saj si pokazala,da si mocna oseba... In blagor za starse in brata :)...tudi jaz ne vem kako bi prezivela brez njih
|
|
|
|
RE: nobeno sra*** ni tako globoko,da ne bi.... 14.3.2006 14:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?