|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spanje narazen
13.3.2006 10:33:58   
baguSka
Jst pa mislm, da vsak sam zase ve, če je to narobe. Kot pač čutš ne!? Enim škoduje, drugim spet ne... Čudno se mi zdi to, da ti sprašuješ druge torej nas, če je narobe!? To bosta najbolje vedla vidva sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.3.2006 10:42:28   
Jančika_
Ločeno bi spala edino v primeru, da bi mož smrčal (na žalost jaz v tem primeru sploh ne morem spati, čepki pa niso trajna rešitev). Če bi sploh imela prostor za take vaje, sevedauser posted image . Otrokovo zbujanje zame pač ni razlog za to (a meni pa ni treba biti cel dan 100% pri sebi, če "samo" skrbim za otroka in nisem v službi?).

Vsak naj dela tako, kot mu paše, pa bo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.3.2006 10:44:41   
*Karmen*
Dokler vzrok tega ni odtujenost dveh ljudi, ni panike. Tudi moj dvakrat ali trikrat na mesec ponoči "žaga drva"... In takrat poberem vso svojo spalno opremo in odidem spat v sosednjo sobo. Zakaj bi ga pa celo noč budila in mu govorila naj neha? Naj se človek naspi. In zakaj bi jaz celo noč gledala v strop in zjutraj vstala totalno neprespana? Saj tudi jaz potrebujem spanje...

Na začetku sem bila pa bolj vztrajna. Sem ga ob "glasnih nočeh" kar naprej utrujala, naj neha smrčat. Potem se je pa napol prebudil in me vprašal, kaj je narobe. Jaz pa sem se zadrla: "Smrčiš!!!" A veste kaj mi je reku? "Jaz nič ne slišim..." In je spal naprej. Jaz pa sem obsedela na postelji in gledala kot teliček... Zdaj vem, da je ob takih, redkih, situacijah najbolje, da se spokam v sosednjo sobo in se fajn naspim.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.3.2006 10:49:28   
baguSka
Ja blagor teb, ker so to le redke situacije..user posted image RES! Jst sm pr bivšmu skoz spala v drugi sobi.. Resnično se začneš odtujevat, sploh, če od začetka spiš skupi, pol pa vsak posebi. Men se je sicer zdel smiselno, da se tko vsaj oba naspiva, njemu pa ni blo to nč všeč. Itak, če pa njemu smrčanje ni šlo na živce.user posted image No, to je bil mogoče tud del vzroka, zakaj nisva več skupi - seveda poleg vseh ostalih. Če bi blo samo to, potem bi bla verjetno - mogoče še skupi... To lahko danes le ugibam. Vsekakor pa vsaj nama - ni blo prijetno.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.3.2006 11:53:50   
*Karmen*
Baguska, tud po moje je kar hudo, če moški vsako noč smrči kot medved... In je verjetno hudo tudi to, da ves čas spita narazen... Če pa pogledaš z druge strani: spanje je počitek pri katerem človek še sam zase ne ve, da obstaja. Če je partner zraven njega ali pa ne... Vse, kar se tiče nežnosti pa tako ali drugače poteka čez dan in pred spanjem ali pa po spanju. Če ti pa slučajno ponoči zapaše, se pa pobereš nazaj v njegovo sobo in se prisliniš zraven...  
Je pa hudo, če so ločenemu spanju povod druge težave v odnosu. Ali pa če ločeno spanje ni edina težava para... Pol zna pa to kar hitro zaškripat.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.3.2006 11:56:20   
baguSka
Ja sej pravm, da se je men zdel to čist smiselno, medtem ko se njemu ni. In če en partner tega ne razume, potem že ni vse ok.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.3.2006 12:25:31   
maretek
Vedno spiva skupaj, razen ko je službeno odsoten. Še ko sem rodila, sem imela srečo, da sem dobila v porodnišnici svojo sobo in je lahko bil pet dni zraven mene (tudi ponoči). Doma pa ga jok najine user posted image ni nič motil, saj je ponavadi on vstal, mi jo prinesel, da sem jo podojila, nato pa odnesel v njeno sobo. In to je počel, ga citiram: z največjim veseljem, čeprav je moral zjutraj v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.3.2006 13:02:11   
mehurčica
Midva bi pa potrebovala še eno sobo, da ne bi rabil v dnevni sobi spat. Jaz namreč ne prenesem smrčanja, on pa ne more nazaj zaspat, če ga zbudim zaradi smrčanja. In ko kdaj probava skupaj spat, se samo matrava. Včasih je smrčal samo, če je ležal na hrbtu, sedaj pa na vseh straneh.user posted image

Meni je spanje ful pomembno, prav tako njemu. Sedaj se oba naspiva in je vse ok. Se zaradi tega nimava nič manj rada.user posted image

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.3.2006 13:49:19   
muki1
Midva spiva skupaj. V začetku sva takoj razčistila. Ko se je mala ponoči zbujala, se je on vedno zbujal in mi govoril, da jo bo on previl ipd. Pa sem mu rekla, naj kar lepo spi, ker sem itak jaz na porodniškem, pa lahko tudi čez dan dremam, medtem, ko mora on biti zbran v službi.
Ko ga pa prime, da bi smrčal, ga orink za nos zgrabim, pa takoj neha user posted image .
Je pa na poti drugi otrok, pa še prvega nismo naučili spati celo noč, tako da preveč kričala pa spet ne bi.....
Je pa fajn pri možeku spat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.3.2006 13:51:42   
viv_
Ne vem no... Jaz sem navajena, da spiva skupaj. Ker, da njega izselim, zato da bo otrok spal pri meni in imel "zizo" na dosegu ust, mi je totalno bolano in se mi zdi, da je s tem mož zapostavljen. Tko v stilu - sedaj je tukaj otrok, ti si pa odveč.

Če se pa gremo zato, da bo on lahko spal, ker ima drugi dan službo... Ja prosim no. Če je vojna, je vojna za vse user posted image  Jaz moram bit pa naslednji dan ves dan fit za otroka oz. imam po enem letu tudi službo.

Tamala je spala mislim da 1x pri nama v postelji, jaz spala nisem, ker me je bilo strah, da je ne bi poležala ali kaj.

Sicer pa spi od dneva 1 celo noč (prve 4 mesece se je enkrat budila) lepo v svoji posteljici. Samo nekaj doslednosti prvi mesec je bilo potrebne.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.3.2006 16:01:15   
sabinke
Ce se otrok ponoci zbuja zaradi dojenja, jaz ne razumem, kako bi oce pri tem pomagal.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.3.2006 17:16:02   
karmy
zato da ji pomaga? user posted image ga on previje in ona podoji?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sabinke)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.3.2006 17:55:36   
acjom
Meni se je spanje narazen zdelo resprejemljivo! Sedaj spiva že nekaj časa narazen in mislim, da sva se precej oddaljila. Začelo se je tako, da je najprej zaspal pred tv in se proti jutru zvlekel v posteljo. Sedaj pa se mu niti to ne zdi več vredno. Joj kako me jezi! Strinjam se s tipom od ene anonimne, ki pravi, da če je vojna je vojna za vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.3.2006 18:03:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar
Je pa hudo, če so ločenemu spanju povod druge težave v odnosu. Ali pa če ločeno spanje ni edina težava para... Pol zna pa to kar hitro zaškripat.

user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.3.2006 14:06:21   
*alja*
Jas si tega ne predstavljam, da bi spala v drugi sobi, kaj pa ko si kaj zaželitauser posted image ? Greš k njemu, opravita in greš nazaj v posteljo ( kot če bi imel kosilo user posted image  ).

Kokr komu paše? Jas vem da nebi zdržala! Mala spi v drugi sobi, polek najine, vstane 1 -2 krat ponoči in stane emkrat eden drugič drugi! V svoji sobi spi že od drugega tedna in se vsaj lepo naspi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.3.2006 20:29:44   
Anonimen
Meni bi se po 17 letih skupnega življenja in spanja podrl svet, če bi začela spati narazenuser posted image . Smrčanje je problem, ampak kdo pravi, da samo moški smrčijo? Jaz sem se že parkrat zbudila od lastnega smrčanjauser posted image user posted image , moj dragi pa je lepo mirno spal - in nič smčal...
Pri nas je zelo pomagala anatomska blazina - sedaj smrči "samo", ko leži na hrbtu, prej je pa smrčal ne glede na položaj spanja...

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
14.3.2006 20:58:09   
Seven*
Veste kaj. Jaz pa vas vcasih ne razumem. Pa brez zamere. Po eni strani se zgrazate nad mamami, ki bi rade sle na dopust za dva dni same, brez otrok, po drugi strani pa ste mnenja, da s tem, ko spite pri otroku zapostavljate moza.

Meni se taksni posti zdijo nefer do mam, ki pa drugace ne morejo kot spati loceno. In ni jih malo. Tudi jaz sem med njimi. Imas dva otroka, oba se ti zbujata, poleg tega imas dvosobno stanovanje. Otroka sta majhna, tako majhna da morata spati loceno.. Povejte mi, kaj je v tem primeru resitev? Ata in mama naj spita skupaj v isti sobi in priblizno na eno uro oba vstajata in laufata do otrok?

Tak no. Tole pac pisem za tiste, ki nimajo moznosti (trenutno) biti ob svojem partnerju. In sele zdaj pocasi dojemam, kako trdna je najina veza, ker naju take stvari sploh ne spravijo iz tira. Ce je kriza, si pac posteljeva v kuhinji na tleh. user posted image user posted image user posted image Imava na voljo se predsobo in kopalnico. Kaj cemo, ko pademo v vodo, pac plavamo..

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.3.2006 21:29:21   
sanasan
seven, se popolnoma strinjam user posted image
ja, ce drugače ne gre, je treba biti iznjadljiv...predvsem - če je ljubezen, ni panikeuser posted image

meni se to nujno vztrajanje v isti postelji zdi, kot da je to za nekatere edini veliki dokaz ljubezni....

hm, pa še nekaj v razmislek... pred kakim desetletjem sem se nevede zapletla z enim poročenim, ki je to precej dobro kar nekaj časa skrival...  ta tip še vedno vsak večer zaspi v postelji ob svoji ženkici (baje jo še vedno nežno objema...), pa ljubice tudi še kar naprej menjava user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
15.3.2006 22:03:12   
tehnofil
Mi spimo pa vsi skupaj in še stalno se tiščimouser posted image user posted image user posted image . Tako da večjega ležišča ne potrebujemo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
15.3.2006 23:16:00   
Dadi
Seven se kar strinjam s tabo.Odnos ne temelji samo na tem če skupaj spiš.
Midva spiva skupaj, ampak če je treba k naši pupi ponoči vstat (spi v svoji sobi) pa gre vedno moj. Jaz sem pa bolj za malega zadolžena, ki še spi v spalnici(v posteljici), ker ga imam na "dohvatu ruke", pa če ga podojim se mi zdi brez veze da bi moj vstajal iz postelje, šel vse naokrog postelje in mi ga dal....mal tumpasto no. Pa če je treba ga pa tudi previje in preobleče, če jaz ne morem.

No sicer se je zgodilo da nam je crknila centralna(v soboto proti večeru) v ta najhujšem mrazu in sem enostavno prespala v kuhinji na tleh, mali pa v vozičku v kuhinji, mož pa v spalnici(njega tako ali tako nič ne zebe) ker smo imeli edino sobico od pupe na električnem ogrevanju, v kuhinji pa šporget na drva. Še dobr.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.3.2006 21:36:42   
Anonimen
Zahvaljujem se vsem, ki ste si vzele čas za odgovor. V tem času sem tudi razčistila pri sebi in me ta najina ZAČASNA ločitev v spalnici ne obremenjuje več toliko. Še posebej pa se zahvaljujem Seven ... Mi namreč živimo v enosobnem stanovanju ...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?