Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiraneg... 10.3.2006 11:27:23
|
|
|
|
mojcapr
|
Nekaj jih je od Milupe, drugače pa Podravka in ... Preberi na škatli. Lep deževen dan
|
|
|
|
RE: Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiraneg... 10.3.2006 11:29:11
|
|
|
|
Seven*
|
ALNATURA. dobis jo v DM-u. suuuuuper kasice brez dodatkov..
|
|
RE: Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiraneg... 10.3.2006 12:19:34
|
|
|
|
poliloni
|
Praviloma je atko, da tiste , ki naj bi se mešale z mlekom!!!! Tiste pa, ki se mešajo z vodo, vsebujejo adaptirano mleko!
|
|
|
|
RE: Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiraneg... 10.3.2006 12:21:33
|
|
|
|
Seven*
|
Na teh Alnaturinih kasicah pise, da se lahko pripravijo tudi samo z vodo. Lahko pa si mama tudi izcrpa mleko (v primeru, da ga ima) in doda kasicam. Morda bi bilo vredno poskusiti tudi zmesati s kaksnim naravnim sokom.
|
|
RE: Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiraneg... 10.3.2006 13:59:19
|
|
|
|
PBJ
|
Če je otrok alergičen na KM, potem pridejo v upoštev Alnatura kašice, ki se res dobijo v DM-u: npr. Alnatura (Hirse brei-prosena kaša, Reisbrei- riževa kaša, ki je tudi z jabolkami in hruškami) Te so brez glutena, brez mleka in brez sladkorja. Piše na škatli. Nekaj ima tudi Milupa: npr. 7-korn po 6.m. Vse piše na škatlah. Sem že gledala tudi druge kašice brez adaptiranega mleka, ampak je vmes čokolada, ki pa vsebuje mleko.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?