|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiranega mleka
10.3.2006 11:25:40   
taja05
Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje in sicer, katere žitne kašice ne vsebujejo adaptiranega mleka?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žitne kašice, ki ne vsebujejo adaptiraneg...
10.3.2006 11:27:23   
mojcapr
Nekaj jih je od Milupe, drugače pa Podravka in ... Preberi na škatli.
Lep deževen dan

(odgovor članu taja05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 11:29:11   
Seven*
ALNATURA.  dobis jo v DM-u. suuuuuper kasice brez dodatkov.. 

Gospa sem.

(odgovor članu taja05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 12:19:34   
poliloni
Praviloma je atko, da tiste , ki naj bi se mešale z mlekom!!!! Tiste pa, ki se mešajo z vodo, vsebujejo adaptirano mleko!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2006 12:21:33   
Seven*
Na teh Alnaturinih kasicah pise, da se lahko pripravijo tudi samo z vodo. Lahko pa si mama tudi izcrpa mleko (v primeru, da ga ima) in doda kasicam. Morda bi bilo vredno poskusiti tudi zmesati s kaksnim naravnim sokom.

Gospa sem.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2006 13:59:19   
PBJ
Če je otrok alergičen na KM, potem pridejo v upoštev Alnatura kašice, ki se res dobijo v DM-u: npr. Alnatura (Hirse brei-prosena kaša, Reisbrei- riževa kaša, ki je tudi z jabolkami in hruškami) Te so brez glutena, brez mleka in brez sladkorja. Piše na škatli.
Nekaj ima tudi Milupa: npr. 7-korn po 6.m. Vse piše na škatlah.
Sem že gledala tudi druge kašice brez adaptiranega mleka, ampak je vmes čokolada, ki pa  vsebuje mleko.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu taja05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 13:43:23   
coco
Ostale mamice so že veliko povedale, jaz ti lahko dodam še to, da boš lažje našla Milupine kašice brez mleka. Do zdaj sem opazila, da so to tiste ki so v svetlo modrih škatlah - za vsak slučaj pa še preveri da na njih piše "milchfrei".
Pa dober tek!
lp, coco

P.S.Sama imam pa namen še sprobati Bebi žitno kašico z gozdnimi sadeži, saj v sestavinah ni vidno da bi vsebovala mlečne izdelke (čeprav pa ne piše da so brezmlečne (?!) - bomo videli!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?