|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sindikalni izlet
9.3.2006 12:05:06   
Anonimen
Ob koncu dneva pa še kosilo v enem prijetnem gostišču. Veselo vzdušje, vsi sodelavci na kupu. V jedilnici smo imeli pripravljeno mizo v obliki črke U, nekateri so že zasedli svoja mesta. Pridružim se jim tako, da je med Ž-jem in menoj sedel še en tip. Obed je dolgo trajal, odšla sem na kratek špancir in se ustavila v sosednjem, praznem prostoru. Na pol sem se ulegla na klop. Pride Ž. in prisede. Malo debatirava, kar naenkrat se drživa za roki. Prijeten občutek… Potem me objame od zadaj, roka se dotakne mojih dojk… Tista kemija med nama je vedno močnejša. Sledi objem, poljubi, ko zamrmra nekaj v tem smislu: »Saj si itak tega vajena,«  - v smislu, s koliko tipi sem že bila. Vzkipim. »17 let sem že skupaj s svojim možem, še nikoli nisem varala, nikoli do zdaj niti nisem ničesar čutila do drugih moških, ob tebi pa se počutim kot zaljubljena najstnica. Pejt v r**!« Odidem.

Kasneje pa zopet objem, dotiki, poljubi… tisti občutki, tako živi, naelektrena koža od vznemirjenja…. Šla bi do konca (ali pa tudi ne, če bi se prej usrala), ko me zbudi otroški jok. Ah saj so samo sanje, ampak ne prve….Sem srečno poročena. Ljubim ga!

Kaj pomeni ta sanjski svet? Da ga varam? So to moje fantazije? Ne niso!?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sindikalni izlet
9.3.2006 12:10:50   
Anonimen
Oh, kako te razumem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2006 12:14:39   
Anonimen
Oh no, kaj je pa tukaj za ohat in ahat? A misliš, da se ne sanja prav vsakemu kdaj kaj takega? Ni treba nič jokat in tuhtat no... Marija, kolk se tle komplicira! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2006 12:31:06   
dory
Ja sanjamo pa res lahko ne...ce bi pol manj komplicirali kot sanjamo bi blo pravo razmerje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2006 12:53:14   
CatJa
Men se je zadnjič sanjalo o Bonotu (U2), sva se nekaj pogovarjala, ampak me user posted image  irski ni hotel nič za joške grabit user posted image  
Pol sem pa gruntala, pa gruntala, zakaj mu nisem všeč. Voila! Že dolgo nisem poslušala njihovih CDjev.
Ja, to bo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2006 13:07:34   
viv_
CatJa user posted image user posted image user posted image

Sam včas si mi pa kej tazga sana, da se pa res zamislim nad sabo...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2006 13:45:13   
daddy
   Tudi meni ni bilo povsem jasno, kako hudiča lahko čutim prepih po sobanah, sveče pa gorijo povsem normalno, osvetljujejo prostor in na stenah delajo čudne sence. Najino senco, Njeno in mojo, senco dveh teles, prižetih eden k drugemu. Ja, vem da sva si med poljubljanjem presneto hitro odpirala gumbe na srajci, še malo in v dlani sem začutil njeno dojko. Polno, mehko, lepo ... najlepšo na svetu. Oblačila so odfrčala nekam v temo, ne vem, nisem gledal tja. Z obema rokama sem ljubkoval tiste res famozno lepe prsi in se obenem z ustnicami in z jezikom prisesal na njen vrat. Aha, spomnem se pa sledi parfuma .... nekaj z orientalsko noto je bilo. Ko hudič rajcig, tudi če si samo vonjal. Ona mi je tisti čas drsela s konicami nohtov po hrbtu dol in gor, za umret dober občutek je bil .... za vedal sem se, da je moj "čivkec" že zdavnaj začel postajati pravi, velikanski ČIV - ČIV, kot granitna skala trd, in samodejno sem vedel, da je čas za akcijo. Tudi potem, ko me je strastno potisnila na tla, naju obeh osvobodila popolnoma vseh cunj in me raziskovala po celem telesu, tako z rokami kot z jezikom. Vsepovsod, dobesedno umivala me je, nekaj časa .... nakar je moj korenjak izginil v njenih ustih. Uf, s kako toplino, ljubeznijo ga je obdelovala !!!!!! Mislim da sem predel kot tak zadovoljen maček, no nisem povsem prepričan o tem ..... ko mi je z nohti namreč nežno stimulirala moja iber občutljiva jajčka, mi je strast pljusnila čisto čez meje možnega, seveda sem jo obrnil na hrbet in skočil na njo kot ris, ko skoči na svojo žrtev ..... in zdaj sem bil jaz tisti, ki sem njeno čudovito dišeče telo poskušal z ustnicami, z jezikom, z dlanmi, ne samo da je imela najlepše joške na tem svetu, tudi hudičevo okusne so bile !!!!!! Ja, vzel sem si čas in resnično raziskal čisto vsak kvadratni centimeter kože, samo droben "Aaaaahhh ..." se je slišal iz njenih ust, ko sem z jezikom oplazil njeno prelepo vulvo in pričel sesati njen "gumbek naslade" ...... to je trajalo en čas, potem ko je že pošteno drhtela od vroče želje, pa sva se oba naenkrat samodejno prestavila na velik fotelj sredi sobane, noge sem ji dvignil visoko v zrak in vstopil ..... hja, najprej malo, čisto malo. pa še malo, ne ne, ne še, spet ven ... pa spet čisto malo .... in potem naenkrat do konca, njen vzdih je povedal vse, bil je najbolj harmonična pesem, kar jih je kdaj zaznalo moje uho. ..... ne, nisva seksala. Ljubila sva se, iz teles sva izvabila poslednji atom strasti, še več, midva sva bila drugo ime za strast samo, dokler .....

.... ja, dokler ni zazvonila budilka in me popeljala v nov bel dolgočasen, predvidvljiv dan   ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2006 13:49:43   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Men se je zadnjič sanjalo o Bonotu (U2), sva se nekaj pogovarjala, ampak me user posted image  irski ni hotel nič za joške grabit user posted image  
Pol sem pa gruntala, pa gruntala, zakaj mu nisem všeč. Voila! Že dolgo nisem poslušala njihovih CDjev.
Ja, to bo user posted image

ua catja....tud mene vcas bono presenet v mojih sanjah...ampak tko sramezljiv k v tvojih pa ni ne :)...je kr za akcijo :)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2006 14:11:56   
kati*
že 17 let z možem ... velja ti prej pohvala, da se ni zgodilo/sanjalo kaj prej user posted image user posted image ... menim, da je to precej človeško in ne se sekirat - bo tud to minilo

lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2006 14:20:54   
Bubamaraa
Tudi jaz sem že sanjala, da sem bila z drugim....Mislim, da takšne sanje doletijo vsako žensko in vsakega moškega...Lahko pa se motim...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2006 14:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pomeni ta sanjski svet? Da ga varam? So to moje fantazije? Ne niso!?

Ne vem kaj to pomeni.. Lepo pa je, da so lepe sanje.. 

In pravis, da niso to tvoje fantazije.. Heh hja.. tezko je tole reci. Sanje so iz podzavesti.. ta ugotovitev, da to niso tvoje fantazije pa je umska.. torej nepomembna.. ni se ravno zanest na njo.. Ziher je podzaves bolj resnicna.. kot halucinacije uma..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2006 15:28:29   
Gina
Šit, meni se pa nič takega ne sanja.user posted image user posted image  Najbrž sem za na luno. 

Daddy, ti si pa čisto spalnično razpoložen danes.user posted image

Aja, kaj naj bi tvoje sanje pomenile,anonimna, pa ne vem. Mogoče ti je pa vseeno malo dolgčas, ma kaj pa vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.3.2006 17:42:28   
tehnofil
, ko me zbudi otroški jok.

Mi je šlo že res na živce. Spet ena in spet isto. No pa me je zgornji stavek rešil. Pa anonimno tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2006 17:47:10   
Anonimen
Bil sem v tujini. Šel sem z njo, da jo pospremim. Na hodniku, v odsevu na oknu za trenutek vidim njen pogled, katerega drugače previdno skriva. Iz njega razberem vse. Obrnem se in jo poljubim. Ona vrne poljub.
Šla bi do konca (ali pa tudi ne, če bi se prej usrala), ko me zbudi otroški jok. Ah saj so samo sanje, ampak ne prve….Sem srečno poročena. Ljubim ga!

Tudi mene je danes rešil "otroški jok".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2006 17:57:34   
Anonimen
U, daddy, vroče je, vroče user posted image user posted image user posted image !

Jaz pa samo mojega moža sanjam user posted image ?

Pa kaj, če sanjaš? A ni fajn, malo popestritve. Kaj sanje pomenijo? Lahko samo to, da možgani ponoči, ko spiš, nelogično medseboj povezujejo današnje dogodke s preteklimi in ven iz tega pridejo ene take fajn sanje. Verjemi mi, zadnje čase iz prakse vidim, da možgani dejansko delujejo po čisto drugačnem principu, kot mi mislimo. Tu ni nobene logike. Torej uživaj in sanjaj naprej.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
9.3.2006 21:48:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.3.2006 23:46:18   
Anonimen
Kaj ni tako, da si sanj ne moremo zaželeti, prav tako pa jih ne moremo preprečiti?
O tem, ali kaj pomenijo ali ne, pa znanstveniki in "znanstveniki" debatirajo že ne samo stoletja, ampak tisočletja, pa še vedno nismo prišli nič dlje od tega, da verjame vsak po svoje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2006 10:07:16   
Mojca20
Teja, a mi posodiš tvoje sanje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2006 10:28:02   
dory
NE! user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2006 16:32:48   
Sofi
Tudi jaz sem že imela kakšne nerazložljive vroče sanje in spomnim se, da so me spremljale še ves dan in se kar nisem mogla načudit sama sebi. Ja, iskala sem vzroke zanje, ampak jih nisem našla.

Daddy, ... prepričana sem, da ti bo moj user posted image  danes še hvaležen user posted image user posted image .

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2006 18:20:19   
daddy
me veseli. kr v akcijo user posted image user posted image

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.3.2006 9:14:09   
Vesna
sanje so samo sanje,kaj komu pomenijo je pa druga stvar.jaz bi na tvojem mestu malo razmislila kaj mi manjka,ker  ti verjetno samo rutina preseda.sploh pa bodi vesela,da imaš lepe sanje ne pa kakih  nočnih mor.user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?