daddy -> RE: sindikalni izlet (9.3.2006 13:45:13)
|
Tudi meni ni bilo povsem jasno, kako hudiča lahko čutim prepih po sobanah, sveče pa gorijo povsem normalno, osvetljujejo prostor in na stenah delajo čudne sence. Najino senco, Njeno in mojo, senco dveh teles, prižetih eden k drugemu. Ja, vem da sva si med poljubljanjem presneto hitro odpirala gumbe na srajci, še malo in v dlani sem začutil njeno dojko. Polno, mehko, lepo ... najlepšo na svetu. Oblačila so odfrčala nekam v temo, ne vem, nisem gledal tja. Z obema rokama sem ljubkoval tiste res famozno lepe prsi in se obenem z ustnicami in z jezikom prisesal na njen vrat. Aha, spomnem se pa sledi parfuma .... nekaj z orientalsko noto je bilo. Ko hudič rajcig, tudi če si samo vonjal. Ona mi je tisti čas drsela s konicami nohtov po hrbtu dol in gor, za umret dober občutek je bil .... za vedal sem se, da je moj "čivkec" že zdavnaj začel postajati pravi, velikanski ČIV - ČIV, kot granitna skala trd, in samodejno sem vedel, da je čas za akcijo. Tudi potem, ko me je strastno potisnila na tla, naju obeh osvobodila popolnoma vseh cunj in me raziskovala po celem telesu, tako z rokami kot z jezikom. Vsepovsod, dobesedno umivala me je, nekaj časa .... nakar je moj korenjak izginil v njenih ustih. Uf, s kako toplino, ljubeznijo ga je obdelovala !!!!!! Mislim da sem predel kot tak zadovoljen maček, no nisem povsem prepričan o tem ..... ko mi je z nohti namreč nežno stimulirala moja iber občutljiva jajčka, mi je strast pljusnila čisto čez meje možnega, seveda sem jo obrnil na hrbet in skočil na njo kot ris, ko skoči na svojo žrtev ..... in zdaj sem bil jaz tisti, ki sem njeno čudovito dišeče telo poskušal z ustnicami, z jezikom, z dlanmi, ne samo da je imela najlepše joške na tem svetu, tudi hudičevo okusne so bile !!!!!! Ja, vzel sem si čas in resnično raziskal čisto vsak kvadratni centimeter kože, samo droben "Aaaaahhh ..." se je slišal iz njenih ust, ko sem z jezikom oplazil njeno prelepo vulvo in pričel sesati njen "gumbek naslade" ...... to je trajalo en čas, potem ko je že pošteno drhtela od vroče želje, pa sva se oba naenkrat samodejno prestavila na velik fotelj sredi sobane, noge sem ji dvignil visoko v zrak in vstopil ..... hja, najprej malo, čisto malo. pa še malo, ne ne, ne še, spet ven ... pa spet čisto malo .... in potem naenkrat do konca, njen vzdih je povedal vse, bil je najbolj harmonična pesem, kar jih je kdaj zaznalo moje uho. ..... ne, nisva seksala. Ljubila sva se, iz teles sva izvabila poslednji atom strasti, še več, midva sva bila drugo ime za strast samo, dokler ..... .... ja, dokler ni zazvonila budilka in me popeljala v nov bel dolgočasen, predvidvljiv dan ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|