lelaval -> RE: to je pa višek (5.3.2006 8:09:21)
|
Ja, kakšna služba pa je potem to, da moa bit 24 ur na razpolago 365 dni v letu? Saj ni direktor (potem bi še nekako razumela, a tudi oni imajo svoje življenje). Mislim, da bi jim res moral povedat svoje - kot pravi Marogica, sicer pa je bolje menjat službo. Midva se oba strinjava, da imava raje malo manj denarja, pa več časa za družino. Vem pa, kako je to, če ti sodelavec lahko greni družinsko življenje- sem imela sodelavko, ki mi je mislila še dopust zasrat. Vseskozi je jamrala, da se ne posveča dovolj otroku zaradi službe - v službi pa itak ni skoraj nič naredila, le jamrala, da ima preveč dela, urejala si je privat stvari, malicala najmanj pol ure, potem še vsaj 1 uro čvekala, meni gledala na uro, koliko časa sem potrebovala za cigaret, če sem 5 min prej šla v šolo po otroke (čeprav sem 1,5 ure pred šihtom že bila na delovnem mestu),.... jaz pa sem še malico jedla za računalnikom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pika na i pa je bila, ko sem zanosila - takrat pa me je prav zasovražila (sama si tudi še želi kakšnega otroka, a ne more zanosit - pa smo ostali itak vedeli, da bolje, da nima več otrok, ker še tega ne moreta obvladat). Je nazadnje dosegla to - da me delovno mesto po izteku porodniške ne čaka več, pa se ne obremenjujem, saj ni takšna služba, za katero bi se jokala (finančno pa bomo že pregurali).
|
|
|
|