RE: to je pa višek (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Gina -> RE: to je pa višek (5.3.2006 12:50:10)

Lej, mateja, saj ti pravim, da je skoz isto. Ti se jeziš in si žalostna, tvoj pa itak naredi po svoje, ne glede na tvoje jamranje in besnenje. Kakšen smisel ima potem tole? Ali kaj naredi konkretnega, da bo drugače, ker tale tvoj sistem, kot ga imaš zdaj, očitno ne prinese spremembe in jo tudi ne bo (zakaj si delaš utvare o tem in upaš da besede spremenijo moške - oni nič ne slišijo drugega kot bla bla bla, zelo dobro pa opazujejo, kaj narediš) ali pa se sprijazni z dejstvom, da mu je taka služba čist fajn. Jaz druge opcije ne vidim, da bi bilo boljše.

tipka -> RE: to je pa višek (5.3.2006 13:23:53)

Mateja, komu si ti upaš kaj povedati, kaj ti misliš, da nič ne skrivaš, da se znaš zagovarjati............ ni važno, ne igra nobene vloge.

Važno je, kaj bi si mislil šef. Občutek imam, da se počuti kot lastnik sužnjev, če že ne bog, da igra razsodnika.

en -> RE: to je pa višek (5.3.2006 13:30:48)

st.1. direktor te firme je ocitno nesposoben kr ne more oz. ne ve predvidet koliko casa bojo ponucali za dolocen projekt/nalogo. (za pomoc obstajajo tudi doloceni rac. programi).
st.2. Tvojemu ocitno to pase, oz. tudi on ni dovolj strokovno podkovan, kajti ce bi bil bi taksnega direktorja zlahka sitisnil v "kot". Tako pa samo vsi delajo, ponucajo cas in denar rezultatov....oz. resnicno odlicnih rezultatov ki bi morali biti v primeru dela skozi cel dan pa ni in ni.
st.3. V sloveniji je zelo zelo malo pomembnih oz. samostojnih direktorjev kr so vecinoma vsi nastavljeni od nekoga in zato so dobri samo v "priganjanju" folka.
st.4. Ce tvojemu ne disi tovrstno delo, glede na to da  ti pravis, da pozna druge "pomembne" ljudi, naj si izpogaja normalen delovni cas, ce ne pa naj zamenja kompanijo.

Ps.: V tem nepremisljenem hitenju in priganjanju cela SLO. postaja ena sama velika "sraufenciger" fabrika, saj tocno to iscejo veliki koncerni - samo kolicino.

soncicaT -> RE: to je pa višek (5.3.2006 14:13:01)

Mislim, to pa je čudno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kaj ima njegov sodelavec s slikami otrok??? Vi imate svoje življenje, sodelavec svojega..

Kaj sta oba za isto mizo v pisarni? Kaj ta sodelavec ne more lepo rečt tvojemu, kaj ga moti?

In zaradi tega mora prit na nedeljo v službo?

Hmmmm...zanimivo, no.

Jutra -> RE: to je pa višek (5.3.2006 17:40:38)

Če je pri možu v službi res takšna situacija, kot jo opisuješ, potem mora narediti korenito spremembo. So ti že predhodnice dale nekaj namigov.

Sem pa pomislila tudi na možnost, da je lahko vse tole okoli službe tudi krinka za kaj drugega[sm=zmeden2.gif] Sodelavci in šef pa so drug drugemu dober alibi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: to je pa višek (5.3.2006 19:20:20)

Sem pa pomislila tudi na možnost, da je lahko vse tole okoli službe tudi krinka za kaj drugega Sodelavci in šef pa so drug drugemu dober alibi

Ne boš verjela, Jutra, z jezika si mi vzela.

Malo se pogovorita. Jaz se bi bala, da gre za kaj drugega.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]