|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prosim vaše mnenje
2.3.2006 15:09:30   
Anonimen
Pa še nekaj ko sem zadnjič s tamalim slučajno vskočla pred računalnik ko je ravno gledal maile je postal ful zmeden in je kr neki prtisku.Sploh ni vedu kaj naj naredi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.3.2006 15:26:58   
Andra
jaz bi ga po hitrem postopku "abjajcen", pol si naj pa kar dopisuje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.3.2006 15:30:41   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Možno je tudi, da se je kdo zmotil in poslal na napačen mail.

Ful si zlata.user posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.3.2006 16:18:44   
Jutra
Ni rečeno, da gre za varanje. Bolj je problem prikrivanjeuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.3.2006 16:54:57   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Glede na to da imava otročka se mi ne zdi niti najmanj lepo.Vse kaže na varanje a ne?Kaj se pa vam zdi?

Dva načina sta na katera lahko dobiš odgovor sta:

Prvi način:
Po moje gre za varanje. Ne glede ali je že ležal na njej ali še ne. Gre za priložnost in gre za z njegove strani najmanj prihranjeno možnost.

in drugi način:
A smo res vsi totalno zabiti, kadar nas varajo ali kaj? Ni čudno, da ta šport ob tolikih slepcih tako uspeva. (sem dal v množino, da ne bi koga prizadel)

Pa saj ti piše vse. S kamero boš morala pa sama posnet, če ti že pisanje ni bilo treba lovit.  Kdo ti bo dopovedal, če sama prebereš, pa ti še ni jasno.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ker na koncu zmeram jest izpadem budala ker kao  vse verjamem oz. resno vzamem.

Mi je žal, samo za njega si že zdavnaj budala ker padaš na to njegovo finto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.3.2006 16:57:35   
lelaval
Gina on men nikoli ne pokaže svojih mailov!ravno zato ker sva se pred leti že fajn užgala zared tega-sicer ne zarad mailov ampak sms-ov.Je rekel naj ne prčkam po njegovih stvareh in je prav resno mislil.On pa gleda moje ja-jest nimam nobenih skrivnosti.Ker na koncu zmeram jest izpadem budala ker kao  vse verjamem oz. resno vzamem.

Pa še nekaj ko sem zadnjič s tamalim slučajno vskočla pred računalnik ko je ravno gledal maile je postal ful zmeden in je kr neki prtisku.Sploh ni vedu kaj naj naredi.

Anonimna - po teh dveh odgovorih ti očitno nekaj prikriva. In ti verjetno ni prvič prikrival.
Midva drug od drugega vse maile vidiva. Jaz svojih sploh ne brišem - ko jih preberem, pustim, da jih on zbriše. user posted image
Če pa je naslov še od njegovega delodajalca, verjetno izkorišča še službeni čas za varanje (zagrabi ponujeno priložnost). Žal, a tudi to se dogaja.

Upam, da si uporabila nasvet od Muki:
Pošlji ji sliko od otroka( saj, naslov itak imaš ) pa ji napiši, da ni mogel priti na pustni kareval z njo, ker je šel z otrokom.
Bi videla, kako bo reagiral. V vsakem primeru pa se pogovori z njim. In, ne reči najprej, da si videla njegov mail.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2006 19:25:15   
Gina
PO moje pa ljubic nič ne brigajo otroci. One pač hočejo, kar one hočejo, pa otrok gor ali dol - saj so že prej vedele, da ga ima. In njihova želja ni, da bi se skrivale pred ženo, ampak prej obratno, dobit desca, drugače mu ne bi pisale sms-ov in mailov po moje - no, razen tiste, ki so tudi same poročene, pa še ne vedo, kaj bi rade. Sekirajo se v glavnem  moški, ki hočejo na dveh stolih sedet. Ampak če pošlješ sliko otroka ljubici, sploh ni rečeno, da bo mož izvedel. Torej se tudi sekiral ne bo. Pa četudi bo izvedel, ali ga boš spraševala, bo kvečjemu še bolj skrival in bo še bolj previden.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2006 19:44:17   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Andra

jaz bi ga po hitrem postopku "abjajcen", pol si naj pa kar dopisuje...

user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.3.2006 19:47:32   
Primoza
Kakšno varanje neki, sta le znanca. Znanci si obvezno voščijo sladke sanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2006 21:30:37   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
PO moje pa ljubic nič ne brigajo otroci. One pač hočejo, kar one hočejo, pa otrok gor ali dol - saj so že prej vedele, da ga ima. In njihova želja ni, da bi se skrivale pred ženo, ampak prej obratno, dobit desca, drugače mu ne bi pisale sms-ov in mailov.

user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj, ampak ženskam je mož z majhnim otročkom zelo privlačen. Morda vidijo v tem resnost, odgovornost in jih to pritegne.  Pošiljanje slik je brez veze. Potrebno je poračunati s partnerjem in zaključit s prikrivanjem. Ni bistvo to žensko odgnat, ker bo prišla druga. Bistvo je uredit odnose v zvezi. Vse drugo je brezplodno.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.3.2006 10:55:19   
samsara
lep pozdrav.Imam s tem izkušnje.Verjemi da je možno,da te ne vara,lahk si sam dopisuje.Boš samo morala razvozlat kako daleč sta ,oz ali je slučajno kaj resnega vmes.Pa veliko sreče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.3.2006 11:28:07   
Anonimen
Ženske pa res ne pošiljamo prijateljem sporočila da gremo sedaj spančkat in sladke sanje in se slišiva jutri in piši če ti je dolgčas in da imaš posebno mesto v mojem srcu.Takšne sms-je in maile pošiljamo ljubimcem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
4.3.2006 12:34:08   
Mimi*
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ženske pa res ne pošiljamo prijateljem sporočila da gremo sedaj spančkat in sladke sanje in se slišiva jutri in piši če ti je dolgčas in da imaš posebno mesto v mojem srcu.Takšne sms-je in maile pošiljamo ljubimcem.

Na žalost je to res!!
Predstavljaj si sebe,da greš z enim fantim na drink......a bi mu potem tak mail poslala?Sigurno neuser posted image

user posted image ne privišcim nikomur,upam,da bosta situacijo cimbolje rešila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.3.2006 13:12:48   
Anonimen
Že zadnjič sem pisala, da kljub sramnim ušem nisem verjela, da me je prevaral, slepo sem verjela, da res obstajajo hoteli, kjer prostitutke v vročih hlačkah sedijo v hotelih v skupnih prostorih, restavracijah, spijo z gosti hotela, da se da nalesti mrčesa na tak način.

Dve sta pisali, da sms-i ne pomenijo ničesar, še dve taki voziki kot jaz.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mimi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
4.3.2006 13:45:11   
soncicaT
Anonimna..to ni prijetno...jaz bi takega tipa kar lepo postavila pred dejstvo...nič plepševanja in prikrivanja.

Če hoče biti z njo, naj bo, samo naj bo do tebe odkrit, ker ti to dolguje.

Pa kaj je z moškimi...še otroci se obnašajo bolj zrelo. Groza no.

Jaz vem da bi popenila...njej bi mail poslala, moškega pa povprašala o zadevi.

Se je že moralo tako obrnit, da si izvedela.

Bodi močna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?