|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim vaše mnenje
2.3.2006 10:37:22   
Anonimen
Danes sem gledala(po nesreči) v fantov mail.Ker se ni odjavil z gmaila in našla tole napisano (od neke ženske):
dans sem mislila, da če imaš kaj časa, bi lahk šel zraven mene na pustni karneval. ker te nisem dobila zgleda da bom morala iti sama. lepo se imej še naprej. vedi da v mojem srcu si na zelo posebnem mestu. če ti je za kak pogovor me lahk pokličeš
zdaj grem počasi spat, jutr te ps pokličem. če hočeš lahk kaj pišeš, ko ne boš imel kaj za delat. čao lepo se mej in uživaj. aja pa veš da te ful pogrešam? ajde čao jutri. sladke sanje.
Glede na to da imava otročka se mi ne zdi niti najmanj lepo.Vse kaže na varanje a ne?Kaj se pa vam zdi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim vaše mnenje
2.3.2006 10:41:05   
Anonimen
po moje tud varanje..

ne vem, no.. ampak če bi bil fer bi itak povedu, da ma pač ženo ali pa punco in otročka.. ampak očitno tega ni hotel..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 10:41:40   
muki1
Oh, sranje, pa kaj je s temi tipi?
Meni je to več kot očitna afera z drugo žensko. Žal........

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 10:42:36   
Nixxon
Je bil to edini tak mail?

Lahko sta dve varjanti (recimo):
1) Ima oboževalko, katera ga kliče/SMS-a/nadleguje.
2) Vara te ali pa se na to pripravlja.

Vsekakor ga boš morala vprašat kaj se dogaja. Slej ko prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 10:43:44   
wanabe
Tole je pa res sumljivo. Če ni neka bolana ženska, ki ga nadleguje - potem je varanje, ja. Vprašaj ga in se pogovorita.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 10:44:02   
muki1
Ej, šit, ena taka bedna se mi je utrnila....ampak vseeno jo napišem.
Pošlji ji sliko od otroka( saj, naslov itak imaš ) pa ji napiši, da ni mogel priti na pustni kareval z njo, ker je šel z otrokom user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 10:44:19   
karinka
Tole pa ne bo dobro. Svetujem temeljit pogovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 10:49:43   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Danes sem gledala(po nesreči) v fantov mail.

Daj no daj.... po nesreči? Imaš slutnje, da nekaj ni vredu in zato iščeš. Nesreč in naključij pri teh stvareh ni.

Ravnaj tako, kot misliš, da moraš. Želim ti vse lepouser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2006 10:56:08   
Lumpi
muki..... dobra ideja

drugače pa mislim, da je to "situacija" po varanju

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2006 11:01:16   
copka
ce je to cel mail, imam jaz obcutek, da ga ona bolj nadleguje, saj ga neprestano prosi...ce hoces kaj napisi, ker te nisem dobila, jutri te poklicem.....imam obcutek, da ne dobiva zeljenega odziva.

vsekakor pa ga vprasaj, kaj to pomeni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2006 11:04:52   
CIPRESA
Ali je varanje ali ni...po temle mailu še ne vem, je pa krasna možnost za začetek kake avanturce. Bodi pazljiva...

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2006 11:15:39   
srki
Mogoče je res samo kakšna njegova oboževalka, ki te hoče spodriniti. Ali pa se res kaj kuha in te vara. Res pa se mi ne zdi lepo in fer, kot si že sama napisala, saj imata otročka. Probajta se pogovorit. Ampak stike pa že morata verjetno imet, če ima ona njegov E-naslov. Pa "po nesreči" poglej, če je tudi on kaj njej pošiljal. Najbolj prav pa bo, če se pogovoriš z njim in mu pač vse poveš po pravici. Mogoče je pa on sam hotel, da ti to vidiš in se namerno ni odjavil. Tle je res en kup če-jev. Te situacije pa ti sploh ne zavidam. Želim ti, da bi se lepo uredilo in držim pesti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2006 11:17:48   
zoya_
Jaz ne vem no, men se ne zdi,da bi tale mail karkoli povedal. Moje mnenje.
Kot je že ena napisala, možno je, da ima oboževalko. Morala bi pogledat, kaj ji je odgovoril na to, če ji sploh je.
Moj ima tudi eno "oboževalko", ki mu nenehno pošilja SMSe, da kako kaj je in bla bla bla... moj jih ignorira in samo reče, da je baba zmešana, če misl, da ima kej šans pri njemu user posted image  jaz sem vsemu skupaj samo nasmejem. Kaj pa naj? Jo nahrulim? Tako bi samo pokazala, da mi vse skupaj prihaja do živega in bi imela še večje veselje....
Vseeno mi je, naj mu pošilja SMSe, ni nič škodljivega... dokler vem, da me ima moj rad in da mi tudi daje takšen občutek, me noben SMS ali mail ne bo spravil v dvom...

Anonimna: če se ti zdi, da je tvoj do tebe spremenil odnos ali da nimaš dobrega občutka, potem se pogovorta. Niti pod razno mu ne smeš povedati, da si videla mail, ker bo potem vse skrival pred teboj. Poskušaj ga tako med vrsticami prašat, če ima kakšno oboževalko, ali pa nekako napelji na to, da kako ima kakšen kolega probleme ali pa kolegice... tako da se ti bo mogoče odprl, ko bo slišal tvoje mnenje, ki pa naj bo, da se pač nekaterim ne da dopovedat, da niso zanimivi... Ne smeš imeti negativnega pogleda na to....

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2006 11:32:32   
Anonimen

Moj odgovor je enak kot v tisti drugi temi.. user posted image

Kaj naj recem.. pomlad prihaja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2006 11:34:02   
Anonimen
Me pa zanima s kaksno pravico si ti njen mail kopirala na net?

To da te je to prizadelo, ni dovolj velik argument..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2006 11:38:07   
gaja*
Več možnosti:
A) ona se ful trudi user posted image   pa ni dobila pravega odziva user posted image (čeprav ...v mojem srcu si na zelo posebnem mestu.. ) user posted image user posted image
B) ...veš da te ful pogrešam... mogoče user posted image ?
C) user posted image te že vara ali pa manjka zelo malo (...sladke sanje...)

user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2006 11:38:57   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Moj odgovor je enak kot v tisti drugi temi.. user posted image

Kaj naj recem.. pomlad prihaja..

Mhm.....

Ko popki se odpirajo
.........
ko ženske noge vnemajo
v fantičih zmedene želje,
..........

takrat na svetu so ljudje,
ki vse noči prekrokajo
in sami ne vedo
zakaj

........
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2006 12:03:09   
Anonimen
Drugih mailov ni od nje razen če jih je že zbrisal.Hecno pa je da drugače sploh ne bo pošinila da je kaj narobe če ne bi tega našla zato.Tjazy, sej ni dobesedno sam v stavkih sem uporabla da bi vam priblizno situacijo predstavla. Je pa fora da se isto piše kot lastnik lokala v katerem fant dela.Ampak sigurno ni žena.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2006 12:04:17   
Anonimen
Pardon ne "bi" pošinila (jaz).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2006 13:07:58   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Je pa fora da se isto piše kot lastnik lokala v katerem fant dela.Ampak sigurno ni žena.

Kaj pa če je lastnik?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.3.2006 13:27:03   
lory05
Moje mnenje je, da OD NIČ-NIČ NI. Čim je kaj sumljivega, potem nekaj je. Kaj je na stvari, kako resno je in kako daleč je odvisno od posamezne situacije.
Tudi sama sem v podobni situaciji, tako da natančno vem, kako se počutiš.

Če boš vprašala njega, pa bo seveda vse zanikal in te še nadrl, da kakšna si, kaj si pa misliš. Na koncu je on žrtev in ti si krivec za vse. Iz izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.3.2006 14:50:20   
Gina
Meni je pa čudno ravno to, da je to edini mail od nje. To lahko pomeni, da jih briše. Zakaj bi brisal od nekoga maile? Jaz tudi klepetam z moškimi po mailu. Saj to ni nič takega. Ampak moj lahko vse vidi. Jaz nič ne brišem in spravljene imam njihove nasove v adressarju, čist logično, a ne. Ni pa logično, da ženska ima njegov mail, on pa njenega kao ne in ni logično, da se mu nekaj "dogaja" za tvojim hrbtom. A pa drugače ti ne pokaže svojih mailov? Meni moj reče, daj poglej, če je kaj pošte in on tudi bere kakšne vice iz moje pošte, dolgih dopisovanj se mu niti brat ne da. Oba veva gesli od drugega.
Razen če si ti zelo ljubosumne sorte, ali pa če v vajinem odnosu kaj škripa....

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.3.2006 14:51:12   
Marogica
Možno je tudi, da se je kdo zmotil in poslal na napačen mail. Po drugi strani pa vsa ta naša ugibanja nič ne spremenijo, mogoče te še bolj zmedejo. Varanje ali ne? Vprašaj njega. 

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.3.2006 14:59:50   
MAREC06
Za SMS je lažje najti izgovor, saj GSM številke  ni problema dobit, e-mail je pa po moje malo težje dobit tako slučajno.  Mogoče  se motim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.3.2006 15:07:04   
Anonimen
Gina on men nikoli ne pokaže svojih mailov!ravno zato ker sva se pred leti že fajn užgala zared tega-sicer ne zarad mailov ampak sms-ov.Je rekel naj ne prčkam po njegovih stvareh in je prav resno mislil.On pa gleda moje ja-jest nimam nobenih skrivnosti.Ker na koncu zmeram jest izpadem budala ker kao  vse verjamem oz. resno vzamem.

(odgovor članu MAREC06)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?