|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: obupana
2.3.2006 16:29:34   
Marogica
Tudi jaz te ne razumem ravno najbolj. Mož bi rad, da greš zraven vtujino, rad bi skrbel za družino in ji omogočil boljše materialno stanje. Sedaj pa nastopiš ti kot naperjena ...., ki ji hormoni delajo, pa ti to ne paše. KAj sploh poznaš tujino, si bila že tam in si tam živela? Nisi, potem pa ne govori kako je-niti slabo niti dobro. Prvo sprobaj, potem deli mnenje o stvari.
Praviš, da samo nase misli, ti si čisto enaka. Samo misliš, kako ti tam ne bo všeč, kaj bo s TVOJO službo... Kje je tu razlika? Kakšno mater svojega otroka si pa je on "izbral"?
Mislim, da malo dolgoročnega razmišljanja in tolerance ni bi škodilo.

Ah, ja, pa pediatre, shopping-centre, imajo v tujini tudi-mogoče še celo boljše kot pri nas.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.3.2006 16:31:24   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sploh ne vem kaj naj naredim, a sploh naj vztrajam z nekom, ki itak ima druge cilje, prej ko slej bo končal v tujini...bojim se..

Saj imaš z njim otroka!!!!!  O ciljih bi premišljevala pred otrokom. Si se malo pozno spomnila. Nekih resnih problemov v partnerstvu ne navajaš tako, da izpada tole malo pubertetniško.

KAJ NAJ NAREDIM?

Ja pojdi z njim. Družina mora biti skupaj. Ali pa ni družina. Kaj boš izbrala? Strah ali družino?

Kaj boš otroku rekla: Nimaš očeta, nimaš družine ker me je bilo strah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.3.2006 16:34:25   
tehnofil
Nimam svojega stanovanja, nimava avta, on kar nekaj tuhta, ne ve kaj bi, on ne bi plačeval stanovanja 15 let, itd, itd...

S plačo 3x bo šlo. Drugače ti bo vedno lahko očital, da je imel priložnost poskrbeti za svojo družino, pa mu nisi dala priložnosti. Mu nisi zaupala. Kdo komu laže?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.3.2006 20:13:53   
karmy
ostali so že vse napisali... jaz spadam med tiste ki te ne razumejo... user posted image če bo zaslužil 3 krat več, zakaj sta še tukaj? jzt bi že nasledn dan spakirala če bi blo treba... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.3.2006 20:33:58   
Anonimen
Ja mož bi rad skrbel za družino, on bi rad omogočil boljše finančno stanje - za kakšno ceno? Zakaj vedno njegove želje?  Če se boji jo je strah in nebi šla ali jo bomo zato obsojali da misli samo nase, kako lahko sploh na kaj takega pomisli in možu oduzame njegovo željo. Lepo vas prosim, tudi njene želje nekaj veljajo se vam morda ne zdi tako? Me spominjate na stare čase ko se je morala žena možu samo klanjat, izpolnjevat njegove želje in niti pod slučajno pomisliti da bi se mu morda uklonila.
Zakaj pa on nebi pomislil na to da je tik pred porodom in da jo s temi stvarmi rajši nebi obremenjeval sedaj, ko se pripravlja na edinstven dogodek ki ji bo že sam po sebi spremenil življenje in na katerega se bo mogla privaditi tako kot me vse in bo mogoče potrebovala bližino doma in svoje mame, sestre,...in bi morda odpotovali raje čez kako leto?
Prav tako kot njo obsojate da razmišlja sebično, lahko govorimo tudi o njegovi sebičnosti da gleda le na svoje želje in potrebe.
Bi morda kdo pogledal iz te strani? Ali moramo biti ženske prav tako še danes dobesedno na razpolago svojim dragim in vriskat in piskat kot nam oni špilajo?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.3.2006 20:40:31   
karmy
če sem prav razumela prvi post, je reku v jezi da razmišla da bi šel sam... marsikdo oz. vsak kako neumnost blekne med prepirom... in zdaj se anonimna, drži tega ko pijanec plota... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2006 20:49:59   
Anonimen
Ne Karmy ni res nisem niti pomislila na to izjavo da bi šel sam - o tem raje ne pišem ker je podlo od njega da je to rekel pa čeprav v jezi. Nemoreš noseči ženski zabrusit da naj se z nekaj mesečnim dojenčkom znajde sama če ne bo upoštevala njegove želje.
Gledala sem tudi na drugo izbiro in predvsem tudi na to KAJ JE NJENA SKRB za razliko od vas ki gledate le na to kaj si ON želi. Ti ali pa jaz bi mogoče šle brez oklevanja, ona pa ni ti ali jaz ampak je ONA in ima svoje želje in potrebe na katere sem tudi pomislila in še vedno smatram da tudi nekaj veljajo!!!

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2006 20:56:38   
Gina
Anonimna, saj ne gre za to, da bi se samo ona njemu morala prilagajat. Vsak partnerski odnos je prilagajanje. Obeh. V modernih časih pa se meni zdi, da bi vsi samo nekaj zahtevali od partnerja, še bolj se mi zdi, da iščemo mamo v njem, ker nam ne zadošča več prijateljski odnos, ampak mora še skrbet za nas, za familijo, pa še pomagat vse, pa še vzgajat, pa še..... Od obojih to pričakujemo tako moški od žensk, kot ženske od moških. Ne jemljemo zakona kot nekaj, kjer morata oba vlagat, če hočemo tudi dobivat, ampak vidimo samo svojo pozicijo, v partnerjevo se ne znamo vživet. POleg tega je veliko ljudi noro posesivnih. In poleg bi partnerja še lastninili. Jaz pa mislim, da ne moreš nekomu vzeti nekaj, kar mu je življenjski cilj. Ne moreš jih lastninit. IN moškim je življenjski cilj njihov "hobi". In če je njenemu možu življenjski cilj prislužiti denar, ona nima veliko šanse za zmago. To je tako, kot če bi ženski hotel na silo odvzeti ljubezen in družino. Enako mnogo jim je to pomembno. Ampak ženskina družina je sprejemljiva reč, moški "hobi" pa ne - pa obema enako mnogo pomeni. Zakaj bi obsojali tukaj koga? Je pa res, da če je njena vrednota Slovenija, bližina staršev, pomoč od njih, znane reči blizu, prijatelji blizu....potem imata resen problem. In potem res ne vidim tako zelo enostavne rešitve. Odločit se bo morala, kaj ji več pomeni. PO zakonu povprečja in glede na gene, ki mu te vrednote posredujejo, ne verjamem, da je več kot 25% moških, ki bi se v njegovem primeru premislilo, če bi bili res tako zelo odločeni. IN to ne pomeni, da so oni puser posted image , ampak samo to, da sledijo svojim nagonom, kot sledimo ženske svojim pri cenjenju ljubezni in familije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.3.2006 21:03:04   
Anonimen
Gina saj po eni strani imaš prav. Mene je zbodlo le to v oči kako so leteli očitki na račun njenega razmišljanja saj je prav tako človek s svojimi potrebami in ima prav tako kot njen mož pravico do tega da ima svoje želje in potrebe. Nemoremo kar prezreti enih in poveličevati drugih.
Zato se strinjam da bo potreben pogovor in tehtanje obeh možnosti niti pod slučajno pa kar pozabiti nase in ustreči drugemu partnerju. Isto bi razmišljala v obratnem primeru da nebo pomote nisem nek sovražnik moškihuser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?