Anonimen -> obupana (2.3.2006 8:21:19)
|
Ja, včeraj sva se pošteno skregala z mojim. Čez dva meseca dobiva dojenčka, moj pa že teži kako bomo vsi šli poleti v tujino, saj če ne bo tu znorel zaradi majhne plače (čez 250k),v tujini mu ponujajo 3x več...in zdaj teži kako bi šli za pole leta gor-v času moje porodniške. Vse lepo in prav, če ne bi včeraj med kregom priznal, da je pomislil tudi na možnost da gre sam čez poletje, jaz bi pač k mojim šla z dojenčkom...zadel me je v srce. In prepričana sem, da ko bi prišli nazaj, da bi on spet želel it gor, saj tu ne bo zdržal, žal...je tudi rekel, ja če bi denar rabili da bi šel.. Kaj pa jaz, pa otrok? Groza me je, ko samo pomislim na to, kakega fotra (oprostite sem jezna) se izbrala otroku... Sploh ne vem kaj naj naredim, a sploh naj vztrajam z nekom, ki itak ima druge cilje, prej ko slej bo končal v tujini...bojim se.. Nimam svojega stanovanja, nimava avta, on kar nekaj tuhta, ne ve kaj bi, on ne bi plačeval stanovanja 15 let, itd, itd... Pravi da me ima rad, vendar meni se zdi to tako zlagano vse skupaj. KAJ NAJ NAREDIM?
|
|
|
|