Giri -> RE: KRIČIM (1.3.2006 21:47:39)
|
Mislim,da gre tukaj spet za narobe razumljene besede iz tvoje strani.Če je kdo naredil cirkus iz vsega,si to ti,ker si začetnica tega.Natančneje,je to Smrka,ampak ona je kar tiho.Ti si bolj aktivna. Kje si zasledila kakšno posiljevanje z vero?Radha je napisala kako in kaj-nikjer v njenih postih tega ne zasledim.Prav tako to velja za Cipreso.Tudi za Tehnofila,Nivess.Ne vem kje naj bi te kdorkoli posiljeval z vero. Niti nisem opazil obsedenosti.Nihče ti ni prerokoval,kaj te čaka,grešnico na sodni dan.Nihče ti ni z ničemer grozil.Edino jaz sem ti v šali napisal,da boš še iskala Jezusa na dan smrti.Ja,črni humor. Bog naj bi bil dober in prijazen,to nedvomno je.Ampak če ti misliš,da človek lahko dela karkoli hoče,žali,provocira,kritizira,napada....pa bo skozi prišel brez posledic,se zelo motiš.Delaj dobro na zemlji,da se ti bo dobro godilo na drugem svetu.Pa ne vsega vzeti čisto osebno,ker to mislim posplošeno. In trenutno se mi zdi,da bolj ti napadaš te ,recimo jim,vernike.Pri njih nisem zasledil nobenega napada nate ali na kogarkoli. Zakaj pa vse vzameš kot napad,je pa že druga zgodba.Mogoče bi pa morala malo razmisliti o sebi in svoji tako imenovani duhovnosti.Jezus nima veze z duhovnostjo?Kaj pa je torej Jezus? Katera bi se sekirala tudi za rožo,brez skrbi.Odvisno od tega kaj je človeku pomembno. Prepričan pa sem,da ti nobena od teh,s katerimi si trenutno na bojni nogi-verbalno seveda,ne da prav.Nima dvomov torej v svojo vero oziroma v to,ali imaš ti prav ali ne. Ni dileme:po mojem mnenju nimaš prav.Ampak imaš pravico do svojega mnenja.Če smo zato nori,tudi prav. Okus imaš lahko drugačen,ni problema.Tega ti noben ne brani.Ne vem,kje naj bi ti to kdo branil? Predlagam,da še enkrat "verniške" maile dobro prebereš in mogoče boš potem razumela. Bog s tabo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|