viv_
|
No, se javlja ena "odrešena" novambrka! Dejmo punce, dejmo... Držim pesti za vse! Urška in Matejka, vidve si pa najbolj zaslužita, da bi že rodili! Midve z Zarjo sva bili dones v Mercatorju in sva kupovali Hipp čaj za dojenje. Pa je bila ravno potnica od Hippa pri policah in je potem vzela naslov od Zarje in bo baje dobila darilo Ena teta mi je skorej padla v voziček med občudovanjem tamale in potem začne, kako imamo sigurno sedaj veselje pri hiši. Pa sem ji rekla, da je že ta druga in ona začudeno meni:"Ja kdaj ste pa začeli, pri 10?" No, ko sem ji povedala, kok sem stara je rekla, da ne bi nikoli verjela in da je moj mož srečen, ker ima tako mlado ženo Nakar gledam čestitke (je ena kolegica rodila), pa voz zraven in spet ena bulji not v lupino. Pa stopim zraven, ona pa:"Aja, saj je živa. Sem mislila, da je reklama za stolček!" Svašta... da ne rečem, da so me 3 vprašali, a je punčka a fantek, pa od do je bila v roza Aja, tebi čestitke, pa ful je luštna punca! No, letošnji jesenski otroci so itak najlepši V album sem pa dala slikco od mojih punčar. Mejte se, pa tiste, ki boste šle ponoči rodit, hitr zrihtejte
|