|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
21.10.2006 11:36:24   
**Petra**
DAn, punce!!

Danes pa še kr nobene nikjer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst sm lih končala s paniranjem kanelonov, tako da še hitro šibnem v trgovino po zelenjavo za francosko. Mi je že včeri zvečer zadišala, zato jo danes moram vsekakor pripravit. Malo se še lahko razvajamo z dobro hrano pred "počitnicami" v prelepem Rimu. Bo pa potem toliko bolj treba pazit, kaj bomo dale v naše bušije, da ne bo user posted image šraufalo.

Ja, nič, šibam zdej hitr....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
21.10.2006 11:38:49   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka
Je pa že kr mrzlo, se perilo sploh ne sušiuser posted image --Petra iz kje pa si ti? Tlle v LJ že cel dan dežuje....

Sem iz okolice Brežic (blizu Čateških Toplic). Pri nas je blo včeraj samo par škrapl, nič kaj konkretnega. Tudi zvečer je samo pršilo. Tako, da smo imeli sončka in dosti toplo je blo. Tudi danes je podobno.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
21.10.2006 12:17:04   
Aja1
Dan....Petra, zgleda, da še vse spijo ali pa je mogoče kakšna na poti v Rim??? No, jaz sem še tukej, ker se držim tega, da bova cimri....bom prej sporočila, kdaj šibam v porodnišnico. user posted image  Zaenkrat pa še nič ne kaže. user posted image  je zelo aktivna in se premetava po trebuhu iz enega konca na drugega...

Zdaj kuham kosilo in čakam, da se moj user posted image  zbudi (je imel nočno), po kosilu pa komaj čakam na popoldanski počitek user posted image

Danes sem končno dobila nov fotoaparat in ko se baterija nafila, bom poslikala svoje premoženje (trebuščka) in dodala v album...bo končno malo bolj kvaletetna slika. Mi je pa fajn, ker sem naročila zraven memory stick za 512, poslali so mi pa 1GB za isto ceno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
21.10.2006 16:23:12   
**Petra**
No, tud jst upam na najino cimrovanje, samo al bom jst pohitela, al pa boš ti mal zavlekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem kak se bova zmenili. Pa da bo fer, vsaka pol, velja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kartice pa si fajn pršla čez.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko bi se večkrat to zgodilo. user posted image user posted image

Jst sem pa prej zelenjavo za francosko skuhala. Danes bomo meli bolj pozno kosilo. Mala je bla mal na počitnicah, user posted image je bolj pozno pršu s službe, zdej veselo počivata, jst sm pa pršla pogledat, če se tu kaj dogaja, a na žalost, niiiiiiiič.

Vse ste nekam pobegnile. Ja, se vidi, da je vikend.

Pri nas se nabirajo eni čudni oblaki. So sigurno tisti, ki so bli včeraj v LJ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nam ne privoščijo lepega vremena, pa so jih še mal na naš konc poslali.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bom šla pa še jst mal počivat, ni ga lepšga, ko se stisnit na toplo, že ogreto posteljo.

Pa, pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
21.10.2006 17:36:03   
krfjolca
Lep dan, čveke user posted image
Jaz se še kar premikam kot upokojenec ... Sem mislila, da me bo kaj minilo, pa bo očitno tako do konca ... Grozno me namreč boli v koraku - medenica, kolki ... Najhuje pa je, ko vstajam in ko se ponoči prekladam z boka na bok. Groza.

Danes sva šla malo v nabavo, ker je bil že čisto prazen hladilnik, sem prav uživala. Potem sva šla pa še v Sportino, kjer sem si kupila eno luštno bundico. Sicer je trenutno še ne zapnem user posted image , ampak upam, da mi bo po porodu prav ... Za mulčka sem kupila še en luštkan kompletek, tak - malo toplejši. Dobila sem pa še paket iz BCja - aventove pralne blazinice, nastavke za dojenje in en lonček za kozmetične pripomočke. Še vedno pa čakam na paket iz Sončka, pa očitno ne bo nič. Sem naročila prsno črpalko, pa jo čakam že cel mesec. Vmes sem enkrat telefonirala in poslala 2 maila, pa očitno tudi pojasnila ne zaslužim. K... jih gleda - v ponedeljek bom preklicala naročilo.

Zdajle pa malce testiram očkov novi računalnik user posted image
Si je pa privoščil, madonca, stroj je 3x boljši od vseh naših v bajti, pa jih imamo 6 ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3580
21.10.2006 18:15:16   
Anonimen
Samo na hitro vas pozdravim,... da ne boste mislile, da sem že šla rodit user posted image ,...

Današnji dan je pa minil kot strela user posted image ,... Zjutraj ob 10-ih smo imeli zbor v krajevni skupnosti, smo se zbrali, spoznali, pripravili prostor za jutrišnje volitve, preverili, če vse štima, če imamo vse potrebno.  

Potem sem šibala domov na kosilo, potem s prijateljem od mojegauser posted image   na pijačko. Potem pa sva šli z mamo na teren, po pokopališčih pogledat, če so se rožice prijele, potem v nov Mercatorjev center, ki se je včeraj odprl,...sem kupila tako plastično stojalo za kozmetiko trikotno za zraven previjalne mize,... Pa za tamalo user posted image  en slinček v modri barvi, da ko ji bom kaj modrega oblekla da bo v stilu user posted image .

Aja pa končno imamo vrata na otroški sobi mislim res Vrata, čisto prava s kljuko in ključavnico user posted image  (prej ko je bila tam moja soba smo imeli harmonika vrata.

Tako, zdaj pa vas zapuščam, ker greva z mamo v čistilno akcijo. user posted image

Lep preostanek dneva/večera user posted image user posted image ,

pa pridne bit user posted image !

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
21.10.2006 18:48:47   
**Petra**
Čer, punce.

Tle mate link za izračun user posted image teže. Ga je že severnica77 napisala, pa mogoče katera od vas ni gledala ostalih naslovov. Upam, da severnica77 ni user posted image , ker sem si sposodla link.

http://babymed.com/pregnancy-tools/ultrasoun-tools/fetal-weight/default.asp#EFW

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
21.10.2006 19:17:15   
Aja1
Aha, jaz sem že opazila ta link in vse preračunala. koja G. je namerila težo približno tako, kot je največ v tem linku.
Matejka zdaj si pa tudi ti lahko izračunaš, koliko je mala user posted image  tehtala (približno).

Neposredna povezava do sporočila: 3583
21.10.2006 19:18:11   
Aja1
user posted image  ups...moja, ne koja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
21.10.2006 19:30:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Aha, jaz sem že opazila ta link in vse preračunala. koja G. je namerila težo približno tako, kot je največ v tem linku.
Matejka zdaj si pa tudi ti lahko izračunaš, koliko je mala user posted image  tehtala (približno).

Aja1 ne znam, ker nimam podatka za HC user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
21.10.2006 19:37:42   
Anonimen
user posted image  Ima katera približno za 29. t podatek HC???  Bi mi zelo koristil.

Aja1 kako misliš največ v linku? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
21.10.2006 19:47:04   
Aja1
HC v 29t in 5 dni je moja imela 27,5. Upam, da ti kja pomaga.

Tam ti napiše ocene določenih strokovnjakov in seveda so tudi ocene teže različne. Probaj in poročaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
21.10.2006 19:51:38   
Anonimen
Aja1,...sem dala HC 25 cm,...torej kar manj,...in mi je tista najdaljša črtica prišla do 1213 g in sicer Hadlock (B).

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
21.10.2006 20:00:34   
Aja1
http://babymed.com/pregnancy-tools/ultrasound-tools/fetal-weight/default.asp#EFW

Probaj na tej strani še enkrat. Sicer gledam, je naslov isti, ampak meni tukaj odpre tapravo.

Za HC pa bi mogoče mogla dat malo več. No, odvisno koliko si bila takrat noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
21.10.2006 20:33:20   
Aja1
Matejka, upam, da je šlo. Sporoči rezultat.

Jaz sem pa malo uredila album. Dodala sem nekaj slikic, če katero zanima. Buši je tudi nov...od danes.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
21.10.2006 21:19:11   
majas
 Evo spet sem vas lahko prebrala hihi...user posted image  vidim da ste še vse vredu, še vse v celem user posted image  saj še imamo čas ne... sem se najedla palačink malo prej..drugače pa lenarim kolikor se le da ker ko sem preveč na nogah me tako dol tišči da niti stati ne morem-kaj vas tudi user posted image   pa od tega močnega izcedka me tako vse srbi spodaj da bom vsak čas znorela-kaj pa če imam glivice? Pa saj jih nisem nikoli imela user posted image

Jaz vsak dan bolj razmišljam kdaj bo prišel trenutek ko bom odpeketala v porodnišnico pa me je vsak dan bolj starh...joj...pa saj vem da bom vedela kdaj je prišel ta čas-ah joj...saj bo user posted image

Tako zdaj pa moram spet iti user posted image user posted image  

Ja pa da še povej-moja nova muca je tako zlata, prava igračka tako da mi ni dolgčas ko sem sama user posted image

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 3591
21.10.2006 21:45:31   
Anonimen
Aja1, bila sem 29 tednov noseča na zadnjem UZ user posted image ,... glede na to, da naj bi bila pikica malo manjša user posted image  sem dala 25 HC,...

In je prišel rezultat 1213 g. Ne vem no,... Mislim, da bo kar držalo, v knjigici Nosečnost od tedna do tedna piše, da je v 29. tednu plod velik okrog 1250 g.

torej skoraj idealno user posted image  (you wish - po moje ni čisto tako ampak sem malo pomirjena, ker se mi pa res zdi, da je moja pikica user posted image  v zadnjem mesec kar precej zrasla). user posted image
Tako, da vseeno ne bo ravno čist mala.

Aja1, koliko pa je tebi prišel rezultat tam v 29t in 5d?

Majas, lepo, da nas lahko še prideš pogledat user posted image  user posted image . Se slišiva kaj! user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
21.10.2006 21:55:32   
Aja1
Pri meni je prišla najnižja teža 1200 in najvišja 1500 gramov.

Majas, lepo, da se pridno oglašaš. Se mi zdi, da se jih je spet nekaj kar potuhnilo oz. se oglašajo zelo redko. punce...zadnji mesec je pred nami!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
21.10.2006 23:06:45   
viv_
Ojla punce!

Se še jaz na brzino pofočkam... Še vedno v enem kosu, pa sem mislila, da ne bom dočakala volitev user posted image .

Doma je že skoraj vse zrihtano, samo še ... Joj, vedno je en "samo še". No, manjkajo še police za čevlje v garderobni sobi, pa ene par obrobnih letvic v spalnici, na hodniku in v sobi od Mirne. Ostalo je pa res fertik! Tako da, tudi če grem rodit je vse redi. Za tamalo imam vse pripravljeno, vse oprano in samo še čaka "lastnico". Najbolj cortkan je pa košek! Tok je lep! Ga kar hodim gledat... Moram pa kupit še eno nepremočljivo podlogo. To pa nujno!

Sicer pa, v četrtek sem imela pregled, dobila sem infuzijo železa. Če do torka ne rodim, moram še enkrat na pregled krvi. Sicer sem pa jaz tudi zaključila s pregledi. Mirna pravi, da gremo še 2x spat, pa bo sestrica user posted image  Bomo videli!

Lepo se imejte!

vivuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
21.10.2006 23:20:50   
Aja1
Joj, viv...a kar oktobrka bi rada postala? Pa kaj kaže, da bo prej?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
22.10.2006 10:57:16   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: majas

drugače pa lenarim kolikor se le da ker ko sem preveč na nogah me tako dol tišči da niti stati ne morem-kaj vas tudi user posted image   pa od tega močnega izcedka me tako vse srbi spodaj da bom vsak čas znorela-kaj pa če imam glivice? Pa saj jih nisem nikoli imela user posted image

Jaz vsak dan bolj razmišljam kdaj bo prišel trenutek ko bom odpeketala v porodnišnico pa me je vsak dan bolj starh...joj...pa saj vem da bom vedela kdaj je prišel ta čas-ah joj...saj bo user posted image

majas, tudi mene grozno tišči navzdol. Sploh če sem čez dan malo bolj aktivna. Včeraj zvečer mi je šlo že kar na jok od bolečin! Res ne vem, ali je to sploh še normalno! Danes bolj počivam, pa bomo videli, ali bo zvečer kaj bolje. G imam čez 14 dni, pa bom malo omenila. Jaz pa ravno zaradi tega komaj čakam odhod v porodnišnico - ker me že vse tako boli, da bo porod odrešitev, kljub porodni bolečini.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.10.2006 11:16:05   
Anonimen
Hojla še od mene, preden grem na kosilo in na volitve user posted image ,....

Ne morte verjet kako se veselim tega "dela" danes,... se bom vsaj za trenutek spet počutila koristno. No, včeraj zvečer sem bila res že čist zanič user posted image , sva z mamo okoli letali potem pa še doma čistili in pospravljali user posted image , ampak zdaj je pa tud pri nas že vse pripravljeno user posted image .

Krfjolca, majas, mene v medenico še nič ne tišči, me pa vsake toliko ko naredim kak tak gib zaboli v desnem delu trebuha user posted image , res ne vem kaj bi to bilo, prav štihne me user posted image .

No, zgleda, da se vse skupaj pripravlja user posted image ,... joj še čisto malo nas loči od cartanja z našimi user posted imageuser posted image ...

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.10.2006 11:48:30   
krfjolca
Matejka, pomojem je čisto odvisno od lege otročka. Ti ga nosiš spredaj, in teža trebuha v bistvu "visi" na trebušni preponi in rebrnih mišicah. Jaz pa imam recimo precej v križu (še vedno imam zelo majhen trebuh), in je dejansko vsa teža  naslonjena na medenico in kolke. Upam, da mi pri porodu ne poči sramna kost (sem brala pri Pušenjaku, da se pri taki legi tudi to zgodi).
Zaštiha pa tudi mene včasih, tak zoprn občutek, če se kaj stegnem ali čudno premaknem, se kar ustrašim, kot bi nekaj počilo v trebuhu ... Pol se pa sprašujem, če nisem kaj polomila dojenčku ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.10.2006 14:42:24   
**Petra**
Živijo!

Včeraj sem pozabila dat rezultat teže user posted image . Najmanjša vrednost mi pride 2191g, največja pa 2788g za 36t.  No, moja gin pa je rekla, da ma cca. 2500g, tako da se vse vrti tam okol.

Sem Pušenjaku zastavla vprašanje, koliko približno lahko user posted image pridobi v zadnjem mesecu, pa je odpisal, da približno od 600-700g.

Majas, lepo, da z muco preganjata dolgčas. Verjamem, da je čisto drugače, kot pa prej ko si bla sama. Pa še mucam paše, da se crkljajo.

Se slišimo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.10.2006 14:45:16   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**
Sem Pušenjaku zastavla vprašanje, koliko približno lahko user posted image pridobi v zadnjem mesecu, pa je odpisal, da približno od 600-700g.

/quote]
,
Ups, narobe sem vpisala težo: od 700-800g je pravilno. Tiskarski škrat je bil na deluuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?