|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
20.10.2006 11:10:02   
**Petra**
Ojla!!!!

Jst sem pa lihkar spekla palačinke za kanelone. Zdej pa mal premora, popoldne pa v akcijo paniranja.... bojo jutr za kosilo, pa raje nardim en dan prej, ker je preveč dela za naenkrat.

Zdej pa še perilo obesim, je danes kar lepo vreme, upam, da se bo posušilo.

Se slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
20.10.2006 11:12:19   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jutri grem pa obiskat mami23 in njeno user posted image  Nežiko v porodnišnico. Itak vem da bom jokala od ganjenosti user posted image

Pozdravi našo prvo mami in malo Nežo. Joj, jst bi tud šla kr s tabo. Če boš kaj slikala, obvezno daj slikico male pikice v album!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
20.10.2006 11:15:16   
ema79
ja pišuka mucamaca,nimam pojma zakaj mam zdj tolkrat tole, ampak je za vsakič rekla: "no, če pa do takrat ne bo nč pa CTG, pa če do  takrat ne bo nč pa spet CTG....."user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
20.10.2006 11:50:17   
Anonimen
Ja ema79, meni pa zdaj ni jasno zakaj nimam več pregledov? user posted image  Sej ne, da se mi ravno lušta vsak drugi dan hodit tja in to, samo vseeno, jaz sem po naravi bolj paničar, pa bi vseeno raje videla, da bi še teh preostalih 12 dni bila pod nadzorom zdravnika.

Ma sej, če je bilo do zdaj vse okay, bo zdaj tudi tako ostalo, a ne. user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
20.10.2006 14:03:37   
naja78
čao punce!
malo škilim k vam.
kot ste vidle in brale so jo oktoberke kar hitro popihale v rim.no...jaz še čakam.user posted image me pa res zanima a bo to oktobra ali novembra.

vidim da smo na potegu :mucamaca,aja1,....no in še katera ki ima zgodaj rok.nisem šla ves brat.
vsekakor se dobimo v porodnišnici.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
20.10.2006 15:43:20   
Anonimen
Hej novembrke!
Kje ste punce? Nobena mi noče delat družbe, meni pa tak dolgčas user posted image ,...

To vreme je kar nekaj danes, že cel dan se pritožujem nad njim, pa nič ne pomaga,... user posted image

Zdaj sem malo papala spet (je mama danes po dooolgem času sardelice spekla), pa sem se vstala s stola pa me je tak nekaj štihnilo v desnem delu trebuha user posted image  user posted image ,...groza!

Javite se kaj no,... user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
20.10.2006 17:00:32   
Luni
Hojla!
Jaz sem pa ravno po kosilu pospravila, sem se šla s tamalim že eno abecedo, zdaj vas pa malo preverjam. Res je pravi dolgčas danes. Ta velik je pri krožku, oči dela, mali se igra, samo user posted image  čutim, kako me nabija pod rebra user posted image . Vsaj nekaj user posted image  Me spet malo melanholija daje. Malo prej me je mami klicala in se fino delala, če mi ima kaj za pomagat. Ne zdaj, potem ko bom s porodnišnice, bi ji najraje rekla, pa sem se v jezik ugriznila in bila prijazna, vendar na kratko. Bomo že nekako. Najbolj me boli neprisotnost in umikanje. Sploh ne zastopim user posted image  Dobro, da imam moje tri mulčke in zlato taščo.......

< Sporočilo je popravil Luni -- 20.10.2006 17:01:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
20.10.2006 18:21:14   
Anonimen
Jaz sem imela pa danes generalno čiščenje kuhinje... Joj, kaj vse se najde na policah! user posted image

Jutri sem si rezervirala pa da končno napolnim predale od previjalne mize in razporedim vse oblekce po velikosti. Zlikane in oprane so pa tudi že vse user posted image . No, še posteljico je treba postavit, pa zlikat posteljnino, ampak potem bom pa po moje že čisto pripravljena na prihod našega pobalina. Sedaj najbolj poznam njegovo nogo, ki večino dneva tako ven štrli iz trebuha tam nekje na desni strani, da se resno sprašujem, ali mu že zmanjkuje prostora, ali jo namerno nastavlja, da jo potem čoham user posted image

Nič, lep deževen večer vam želim!

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
20.10.2006 19:46:25   
andrejka
Hej!!

Po dolgem času, se vam spet javljam.
Sem v albumček dala najnovejšo slikico bušija-36 teden in pa posteljico,ki sva jo z user posted image  že kr postavla, pa ležalniček, k sva ga kupla za v dnevno, da najin user posted image  ne bo skoz samo v spalnici... Je bil znižan iz 18.000 na 7.000 sit...Kr uredu.

Še mene dodajte na seznam, če ga še kdo ureja-PDP 15.11.06.

Je pa že kr mrzlo, se perilo sploh ne sušiuser posted image --Petra iz kje pa si ti? Tlle v LJ že cel dan dežuje....

Za jutri pa upam na vsaj malo sončka....je tekoj vse drugače...

Čuvajte sebe in svoje user posted image

Andrejkauser posted image

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
20.10.2006 20:32:06   
Monika79
ojla punce

Najprej vsem hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da mislite name, moj tast je malenkost boljši, tako, da se je malo stanje popravilo, le za roko ne vedo kako bo, ker jo še vedno z težavo premika, drugače pa noga je vredu user posted image  tega smo zelo veseli, govori pa zelo težko, tako, da bo začel hodit k logopedu. No tako, da še vedno upamo na boljše in seveda, da ga bo najina pikica razveselila user posted image

Ronja - tebi pa (čeprav malo z zamudo) iskrene čestitke za user posted image  sem full vesela zate, da si zagledala te magične črtice, tako, da nam javljaj kako kaj vajina pikica raste user posted image user posted image user posted image

No glede čustvenosti user posted image  pa nebi niti razpravljale, ker sva bila v sredo z dragim v materinski šoli, pa sem skoraj ves čas bila v solzah, ker me je vse skupaj nekako čustveno prevzelo, ko je razlagala samo o tem, da je lepo, če te partner pelje v porodnišnico user posted image  halo, jaz pa vsa solzna, vidim, da so hormoni na višku user posted image  ah ko pa se spomnim na trenutek, ko bom pa pikico dobila v naročje, takrat pa je dobro da sem sama, ker je malo butasto razlagati drugim o tem kaj se meni plete po glavi user posted image

Matejka - o tem razbijanju se ti tudi lahko jaz pridružim, ker tudi meni včasih začne tako razbijati srce, pa ponavadi takrat, ko ležim user posted image  pa tudi z dihanjem imam kar nekaj problemov, tako, da se je res začelo user posted image user posted image

Tudi v četrtek sem bila na pregledu, tako, da sem še vedno slabokrvna (105) pa takooooooooo sem bila odtečena (tako še pa nisem bila nikoli) pa prav na pregledu sem bila taka kot slon, gležnji so mi odtekli, tako, da so bili grozni, ko sem to opazila, sem se jaz utrašila user posted image  no tako, da me je dala G na bolniško, moram počivati in drugi teden imam kontrolo, drugače pa je rekla, da je voda super, no vsaj to user posted image

in kako ste kaj ve punce, oh ene ste čisto že blizu, da spoznate  svoje zakladke user posted image user posted image  toliko glejte, da nas čimprej nagradite (katere boste rodile) ko boste prišle domov z slikcami user posted image  user posted image user posted image user posted image  te slikce so najlepše user posted image user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
20.10.2006 20:38:45   
Anonimen
user posted image  Mene je izučilo, da ne smem kakih sms-ov več okol pošiljat, pošljem prej prijateljici sms, ker se že lep čas nisva vidle, pač, da sem še vedno v enem kosu in da še bom verjetno kar nekaj časa. In da je zaenkrat vse OK. Čist tak na izi sporočilo.
Ona me pa čez en čas cela prestrašena kliče nazaj, če je bilo slučajno kaj narobe ali kaj? user posted image

Jao, preden sem ji dopovedala, da sem se samo hotla oglasit in da ni čist nič narobe in da še vedno nisem rodila user posted image ,... ja se bo začelo se mi zdi,... Vsi še samo čakajo na klic iz porodnišnice user posted image  user posted image , tako, da nič več pošiljanja sms-ov kar tako user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
20.10.2006 20:42:19   
Anonimen
Pozabila napisat:
Andrejka dobrodošla spet med nami user posted image ,... luštkaaaaaaan bušek ! Zdaj pa ostani z nami novembrkami user posted image .

Monika, saj bo vse ok, boš videla user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
20.10.2006 21:22:01   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Monika, saj bo vse ok, boš videla user posted image .

Matejka - vem, da bo vse OK, ker moramo tako pozitivno sedaj razmišljati ( vsaj jaz zaradi user posted image  ) ker nočem, da bi mu/ji kakorkoli škodovala, samo je težko da nebi pokazala čustev, še posebaj sedaj ko so hormoni na vrhuncu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.10.2006 21:22:29   
Aja1
Pa sem spet sama doma...upam, da boste danes še kej čvekale user posted image

Obisk pri mami23 je za mano. Bilo je full lepo. Njena mala Nežika je full luškan user posted image , si kar ne morem predstavljat, da nekaj takega raste v naših trebuščkih. Seveda sem ob pogledu na njo imela solne oči...ja, kaj čmo...hormoni nagajajo.

Sicer pa se mami počuti dobro, šivi jo že manj bolijo oz. že sedi kot se šika in komaj čaka na jutri, ko gresta z Nežo domov. Vse vas lepo pozdravlja in pravi, da porod ni tak bav bav in da so bolečine kmalu pozabljene. Kaj več bo pa ona napisala, ko bo imela čas in sigurno bo prilepila tudi kakšno slikico Nežike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
20.10.2006 21:38:31   
Monika79
oooooooooo komaj čakam, da vidim slikce prve novemberske princeske Neže user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

oh res se je začelo dogajat user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
20.10.2006 21:44:18   
Anonimen
Jaz bom še kar nekaj časa tukaj user posted image ,... nimam kaj za počet,... pa visim tukaj,... pa samo na hrano mislim user posted image .

Čeprav imam trebuh že tako velik in trd, da adijooooo user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
20.10.2006 21:48:12   
Aja1
Jaz sem se ravnokar tudi najedla...eno skodelico kakava, en čokoladni krof in dve mandarini...ja, taka kombinacija...upam, da mi ne bo slabo.

Mala user posted image  pa spet brca, da je kar veselje. Najbolj hecno mi je to, da ko brcne, me zaboli na tisti strani, kjer je nogica in tudi na drugi strani, kjer je...hmmm... mogoče ritka...prav hecno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
20.10.2006 22:05:12   
Anonimen
user posted image  Aja1,...tudi meni se je včeraj to dogajalo,... sem mogla kar globoko dihat user posted image , tak me je sunila, da je bilo kar hudo user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
20.10.2006 22:10:50   
Aja1
Se tudi občuti, da nimamo v trebuščkih več majhnih pikic, ampak že kar konkretne pike user posted image

Meni se zdi da je teh osem mesecev tako zelo hitro minilo....pa še prav živo se spomnim, ko smo se pogovarjale o naših pikicah, kako so velike (v milimetrih), pa potem NS,... zdaj pa že o tem, kaj imamo v ruzakih...ja...še malo, pa bomo pisale o naših porodih in problemih pri dojenju ter uživanju ob naših user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
20.10.2006 22:13:34   
Aja1
Sem prej pozabila napisat...oktobrka Naja78 ti se nam kar pridruži, če boš ostala sama...da ne boš imela samogovorov. No, saj tudi jaz večkrat poškilim k vam....mogoče (čeprav bolj malo verjetno) bom pa jaz oktobrka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
20.10.2006 22:40:33   
Anonimen
Tak, zdaj pa se bom počasi skotalila (dobesedno) v posteljo user posted image ,...
Lepo spite souser posted image ,.... pa pobožajte vaše že velike pike user posted image .

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
20.10.2006 22:42:35   
Aja1
Lahko noč...jaz bom pa še malo strašila tukaj gor.....PA ZAKAJ MENE user posted image  BRCA NAJVEČ PONOČI OZ. RAVNO TAKRAT, KO JE ČAS ZA SPANJE??? Podnevi pa skoraj cel dan spi. Upam, da bo potem, ko bo prišla na svet obrnila ritem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
20.10.2006 22:48:07   
majas
Drage moje...konjčno sem prišla malo do neta. Sem šla kar h kolegici pa se mi je duša kar olajšala malo ko vas spet "vidim"... meni je takooo dolgčas brez vas da je kar groza...sem kot zgubljena, kar koli se dogaja vas ne morem vprašati...itd... user posted image user posted image user posted image

V torek sem imela pregled pa mi je samo srčeka poslušal in to je to...halooo nobenega ctgja, še napotnice za porodnišnico mi ni dal in me naročil komaj čez 14dni! Groza..mene pa tako že vse boli spodaj...res je malo čuden!
Dnevi kar minevajo..še malo kaj...

Joj da ne pozabim čestitke mami23 user posted image  se je že začelo  user posted image  kar ne dojemam še malo me je kar malo strah... Samo da imam doma vse priprvaljeno pa sem kar bolj mirna!

Krfjolca lepo da si spet doma...zdaj pa le malo še počakaj user posted image   upam pa da ste tudi ostale vredu ker nisem uspela vsega prebrat, mi je malo čuddno na drugem rač. čas pa kar gre...

Upam da se še kaj slišimo bo pa moj možek kaj sporočil če se kar koli zgodi user posted image   samo upam da bom vedela kdaj bo prišel ta trenutek...

Ja nič drage moje držite se, ti matejka pa da mi sporočiš če še katera pobegne rodit, prav  user posted image   lepo preživljejta zadnje tedne... POGREŠAM VAS user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
20.10.2006 22:55:23   
Aja1
Majas, lepo da si se spet malo oglasila....ampak kako nas zasvoji tale RR, ane?! Jaz sploh ne morem več brez user posted image . Zjutraj je prvo kar naredim, da prižgem računalnik in pogledam, kaj je novega....še posebno zanimivo bo pa zdaj, ko gre čedalje bolj zares....mogoče bo že jutri katera spet srečna mamica.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
20.10.2006 23:02:19   
majas
Ja res je in jaz to tako pogrešam user posted image  veš kako mi je grozno ko zjutraj ne morem pogledati kaj se dogaja...ah  saj bo čez kake dva meseca spet boljše ko bomo že klepetale na novemberke 2006 in bomo že vse mamice user posted image
Nočko vsem****

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?