Monika79
|
ojla punce Najprej vsem hvala za lepe želje in da mislite name, moj tast je malenkost boljši, tako, da se je malo stanje popravilo, le za roko ne vedo kako bo, ker jo še vedno z težavo premika, drugače pa noga je vredu tega smo zelo veseli, govori pa zelo težko, tako, da bo začel hodit k logopedu. No tako, da še vedno upamo na boljše in seveda, da ga bo najina pikica razveselila Ronja - tebi pa (čeprav malo z zamudo) iskrene čestitke za sem full vesela zate, da si zagledala te magične črtice, tako, da nam javljaj kako kaj vajina pikica raste No glede čustvenosti pa nebi niti razpravljale, ker sva bila v sredo z dragim v materinski šoli, pa sem skoraj ves čas bila v solzah, ker me je vse skupaj nekako čustveno prevzelo, ko je razlagala samo o tem, da je lepo, če te partner pelje v porodnišnico halo, jaz pa vsa solzna, vidim, da so hormoni na višku ah ko pa se spomnim na trenutek, ko bom pa pikico dobila v naročje, takrat pa je dobro da sem sama, ker je malo butasto razlagati drugim o tem kaj se meni plete po glavi Matejka - o tem razbijanju se ti tudi lahko jaz pridružim, ker tudi meni včasih začne tako razbijati srce, pa ponavadi takrat, ko ležim pa tudi z dihanjem imam kar nekaj problemov, tako, da se je res začelo Tudi v četrtek sem bila na pregledu, tako, da sem še vedno slabokrvna (105) pa takooooooooo sem bila odtečena (tako še pa nisem bila nikoli) pa prav na pregledu sem bila taka kot slon, gležnji so mi odtekli, tako, da so bili grozni, ko sem to opazila, sem se jaz utrašila no tako, da me je dala G na bolniško, moram počivati in drugi teden imam kontrolo, drugače pa je rekla, da je voda super, no vsaj to in kako ste kaj ve punce, oh ene ste čisto že blizu, da spoznate svoje zakladke toliko glejte, da nas čimprej nagradite (katere boste rodile) ko boste prišle domov z slikcami te slikce so najlepše lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|