ronja
|
Madona, punce, ste me pa presenetile, da se me še spomnite! Hvala vsem za čestitke;) Sem čisto za hec napisala, v smislu, če bo slučajno katera kje v podzavesti še mela to spravljeno;) No, hvala vsem, res! Hehe, krfjolca, itak da bo! Saj vedno pravim, da mam srečo:) In vedno sem rekla, da mam rajši spontani kot umetni splav, pa da rajši to, kot da je kaj narobe:) Če je moral bit, je pač bil, to pomeni samo to, da mam zdaj več šans, hehe, statistika pač;) Pa saj se ne mudi tako - zdaj ga bo pa fant za rd. dobil:) Mal prej, no;) Je bil vesel, samo se pa ni upal tok veselit kot ta prvič, hehe, previdnost je mati modrosti, a ne?;) Bova vsaj stanovanje uspela do konca zrithat prej, hehe:) V bistvu sem se najbolj bala, da bom potem naslednjič čisto panična, pa ne bom upala nič športat ali bom pazila na vse živo, ker se bom bala, da ne bi bilo isto. No, pa sploh ni tako, sploh se ne sekiram, še naprej rolam in kolesarim in plavam in plešem;) Očitno je to res bolj odvisno od karakterja kot od izkušenj:) Pa itak ni splav od športa odvisen;) Je pa hecno, ker sem taprvič veliko bolj čutila vse skup, zdaj sem vedela nekak par dni po zanositvi, so me začele prsi bolet, pa tak sem se počutla, pa nakeaj dni kasneje mi je fuuuuul zapasalo meso - kar mi nikoli ne, mislim, v življenju se mi še ni zgodilo, da bi hotela zrezek, če imam na razpolago marelične cmoke (moja najljubša jed), zrezka pa sploh nisem mela - no, po par dneh je minilo;) Potem pa ne več, prsi me ne bolijo kaj zelo, lačna tokrat nisem bila nič bolj kot po navadi, tak dosti normalno se počutim, sem mislila, da bom mensturacijo dobila - očitno je to normalno zame, pa je bilo tisto nekaj narobe, no, meni je prav, hehe, vsaj nisem cela zatečena:) Mal čutim v bušiju vsake tolko, ampak veliko manj boli kot prejšnjič:) To je torej dober znak, hehe:) Sicer pa počakajmo, pa bomo vidli;) Punce, vam pa želim super zadnji mesec, pa da bi vam hitro minil, baje se zadnji najbolj vleče... In da bi bil porod kratek in lehek in prijeten in po možnosti naraven:) In da bi vam bilo super lepo z malimi činkoti, ko jih dobite! Pa da bi vam očiji 100% stali zraven:) Papa
|