Pia73 -> RE: LESENA OKNA vs. PLASTICNA (21.2.2006 13:28:15)
|
Jaz sem bila do pred kratkim absolutno za plastična. To, da imajo lesena okna dušo ipd. je meni kr neki,... Čeprav kot je rekla Splišni sem pa za parket ne leminat. Ampak pri meni je to tako,kar mi je všeč, ne zaradi duše. Skratka dala sva plastična okna in za isti denar bi sigurno dobila lesena, saj sva dala najboljše kvaliteto, zimsko letno varianto (okna reklamirana tudi po TV, da kao ni treba zračit!!!) in sedaj po 2.letih imava doma plesen,... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Seveda se trudiva, da jo odstranjujeva oz. sedaj sva nabavila več lovilcev vlage ipd,... Ne vem, verjetno so kriva okna. Prej vlage, kaj šele plesni ni bilo. Je pa res star blok (40 let) in je verjetno eno z drugim. Me je pa soseda potolažila, da bo čez dve leti v redu. Ampak, saj sedaj ne bova spet menjala oken. Tako, da moj nasvet; če gre za novogradnjo bi jaz dala absolutuno plastična okna, sicer pa verjetno lesena, za bolj stare objekte ne za par let stare. Čeprav meni les ni preveč všeč,..... Pa treba se je pozanimat pri mnogih ponudnikih. Razlike so namreč astronomske.
|
|
|
|