Azzurra
|
Grave...je vroče za krepat. Jaz že kar trpim. Ta vročina je nenormalna, klime na žalost nimam, delat več kot toliko ne morem nič, vse me boli, v postelji prestavljam trebuh dobesedno tako, da ga primem, dvignem in prenesem...pa mi vsi pravijo, da ni videt, da imam pojutrišnjem PDP...obseg mojega trebuha je cca 102 cm...meni se zdi ful velik, moj pa se boji, da bo dete majhno... Speriamo bene! Mora bit glih prav! Je, en kolega mi je par dni nazaj rekel, da zgleda da sem na polovici...samo dobro...on ni glih kredibilen, njegova žena je nosila dvojčke Višnja, morfologijo ti ponavadi v vsakem primeru opravi tvoj osebni ginekolog, lahko pa greš na 3D ultrazvok, tam ti potem otročka posname z vseh strani in vse ti še enkrat pokaže in razloži, izmeri obseg trebuščka, glave, velikost, težo in pokaže vse organe, vsaj meni je. V bistvu je bilo zelo podobno morfologiji pri osebnem ginekologu, samo da moj ima tudi tistega starodavnega črnobelega. Sem pa šla na 3D v Postojno, mislim, da v cca 21. tednu. Imam eno slikco v mojem albumu, če želiš, klikni name in poglej. Pregled traja cca 30 minut, stane 12 jurjev in dobiš posnetek na CD-ju. Punce moje, jaz grem zdaj spat, če se javim še jutri okej, če ne bo nič do sobote, grem v soboto v porodnišnico. Če se še vrnem, ne vem, zato....fajn se imejte in držte pesti za nas.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|