Eviii -> RE: Primorska (21.3.2006 12:01:25)
|
čaw, primorkice... danes imamo tle gnilo vreme. pa sm se tko veselila, da bomo z dejanom klatli okoli in bli malo na svežem zraku... kar se tiče vozičkov, sm ga jst kupla na netu. www.bimbomarket.it. če kiro slučajno zanima. pripeljejo vam ga na dom (sicer samo po italiji, jst sm dala naslov tete od ene kolegice). jst sm dobila chiccota trio (z lupinico in trdo košaro) za 360 evrov (v bc-ju je 130 jurjev). in vam povem, da sm prou zadovoljna. košaro pridno koristimo kot postlco, dokler ne zrastemo, čeprou je tale naš dejan kr velik fantina (sploh ne vem, kako je bil zložen v mojem bušiju, ker sm jst bol mičkine sorte, on je pa zrastu v bušiju kr na 54 cm). kar se pa tiče mirnosti... mene je dejan kr fajn brcal. vedno ko smo šli na ctg, pa nič od njega. je vedno spal. enkrat so me celo obdržali v bolnici, ker so mislili, da ima tahikardijo. pa ne! je bil samo len!!! je ko tata. ko počiva, počiva in se ga ne sme motit. vam lahko povem, kako je blo med porodom. najprej je imel dve ure utrip med 160 in 180 (kar je že ne meji tahkardije) in je non-stop brcal v sondo. so se bali, da je kej narobe z njim. pol si je dal roko na glavo in so se zbali, da bo pršla najprej rokca vn. no, pa jo je pol umaknu. na koncu, med ta hudimi popadki (umetnimi seveda) je pa zaspal!!! popadki jih ponavadi zbudijo, on pa nič!!! sm si rekla, da če bi imeli stetoskop, bi ga vrjetno slišali smrčat. in zdej je podobno, joče se samo, ko je lačen. drugače je buden enih 5 urc na dan in takrat pridno vse opazuje okoli sebe in se zabava. ko ga previjam, je rad nagec in brca in prou uživa. drugače je pa priden in počiva. tolko o tem, kakšna je povezava med brcikami v bušiju in divjanjem na tem svetu :)
|
|
|
|