Azzurra
|
Ciao. Telovadba...ja, bo treba hodit, ni kej. Nisem se prav dobro zavedala, kdaj sem izgubila vso kondicijo, kajti mene, danes, po petkovi telovadbi marsikaj boli . Prav mi je, kaj sem pa lenarila, edini šport je bila služba in sprehodi, ampak očitno ni bilo dovolj. Lušnobica, izgleda pa fajn, nas je precej, za s sabo ne rabiš nič razen trenerke, tudi superg ne, ker telovadimo v nogavičkah, pa vodo si prineseš, če hočeš. Drugače pa vsaka dobi svojo blazino in se začne z razgibavanjem, potem pa aerobnimi vajami v kombinaciji z vajami mišic medeničnega dna. Je kot ena aerobika, samo ni tako intenzivna, seveda, pa ni skakanja in nekega ful tempa, je pa kar....no, je kar prav tako kot je. Kar se nosečniških oblek tiče, Eviii, ne mi res nimamo namena potovat na švedsko , a pa ni tako, da kar je v h&m gor, da se dobi tudi pri nas? Sicer jaz v h&m še nisem bila, no, ma če poveste, da se kaj najde, bi šla en giro. Kako je kaj Dejanček, je priden? Ste se spoznali? No, opiši malo....
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|