Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: In test je pokazal... 21.2.2006 19:44:20
|
|
|
|
Naja30
|
Obema ČESTIKE in božajta svoje trebuščke. lepa vama želim!
|
|
|
|
RE: In test je pokazal... 21.2.2006 20:43:05
|
|
|
|
Azaleja
|
Čestitke novim !!!
|
|
|
|
RE: In test je pokazal... 21.2.2006 20:48:12
|
|
|
|
Barbk
|
Tudi tebi iskrene čestiiitke Paci in 9 čudovitih nosečniških mesecev.Upam, da se ti kmalu pridružim. Barbk
|
|
|
|
RE: In test je pokazal... 21.2.2006 23:43:39
|
|
|
|
KODA
|
Še tebi Paci čestitke
|
|
RE: In test je pokazal... 22.2.2006 1:53:56
|
|
|
|
kapica
|
Paci res si dobro opisala vso stvar. Obema cestitam in zelim lepo .
|
|
RE: In test je pokazal... 22.2.2006 7:15:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
ČESTITKE! In seveda zdravo ter lepo nosčenost ti želim!!
|
|
RE: In test je pokazal... 23.2.2006 7:18:36
|
|
|
|
zofka
|
Bravo!!!!! Kako je to en lep občutek a ne? Ne morem verjet, tud meni se je zdelo, da se nekam čudno počutim in da imam malo preveč napihnjen trebuh, menstre pa od nikoder! Pa sitna sem bla že sama sebi, kaj šele mojemu , saj imava polno glavo tudi od priprav na poroko (aprila), tko, da je res napeto kar naprej! In kupila sem test in si v ponedeljek zvečer rekla, da bom naslednje jutro poskusila... In res... !!!! Kako mi je bilo srce! Nisem se mogla zadržat! Takoj sem tekla k telefonu in klicala mojega, ki pa niti malo ni pričakova takega telefonskega klica in kar dihala sva in nisva mogla ničesar reči... Tako lepo! Sedaj je vse drugače... Nič se ne sekiram zaradi poroke, saj me kasneje čaka še toliko lepega !!!!!!! Kako lepo, da v meni reste življenje! Lep pozdrav in čestitke vsem srečkam!
|
|
|
|
RE: In test je pokazal... 23.2.2006 8:19:50
|
|
|
|
Barbk
|
Oh super poplava srečk .Zofka tudi tebi iskreno čestitam.BRAVOOO!Upam, da se bomo vse ostale kmalu nalezle tega čudovitega "virusa". Barbk
|
|
|
|
RE: In test je pokazal... 23.2.2006 10:40:05
|
|
|
|
***pika***
|
Živijo vsem Sem čisto nova tule in če me danes pogled ni varal ... ... sem noseča malo zmedena in vesela .. smo načrtovali. pa še kar ne upam verjeti, da bi bilo 100% Kdaj ste šle po testu na pregled k G?
|
|
|
|
RE: In test je pokazal... 23.2.2006 11:35:56
|
|
|
|
Lu
|
Zdravo! No pa še uradno potrjeno od moje G. Sem že v 9 tednu in PDP je 28.9.2006. Me je skoraj kap. Vsi smo presrečni, še najbolj pa mami in ati. Se še kaj javim. Maja kliče.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.