|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: In test je pokazal...
21.2.2006 19:44:20   
Naja30
Obema user posted image  ČESTIKE in božajta svoje trebuščke. lepa user posted image  vama želim!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.2.2006 20:43:05   
Azaleja
Čestitke novim user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.2.2006 20:48:12   
Barbk
Tudi tebi iskrene čestiiitke Paciuser posted image user posted image user posted image  in 9 čudovitih nosečniških mesecev.Upam, da se ti kmalu pridružim.

Barbk

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.2.2006 23:43:39   
KODA
Še tebi Paci čestitkeuser posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.2.2006 1:53:56   
kapica
Paci res si dobro opisala vso stvar.

Obema cestitam in zelim lepo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.2.2006 7:15:35   
tinkatonka
user posted image user posted image  ČESTITKE! In seveda zdravo ter lepo nosčenost ti želim!!user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.2.2006 7:18:36   
zofka
Bravo!!!!!

Kako je to en lep občutek a ne?
Ne morem verjet, tud meni se je zdelo, da se nekam čudno počutim in da imam malo preveč napihnjen trebuh, menstre pa od nikoder! Pa sitna sem bla že sama sebi, kaj šele mojemuuser posted image ,  saj imava polno glavo tudi od priprav na poroko (aprila), tko, da je res napeto kar naprej!user posted image

In kupila sem test in si v ponedeljek zvečer rekla, da bom naslednje jutro poskusila... In res...user posted image !!!!
Kako mi je bilo srce! Nisem se mogla zadržat! Takoj sem tekla k telefonu in klicala mojega, ki pa niti malo ni pričakova takega telefonskega klica in kar dihala sva in nisva mogla ničesar reči... Tako lepo! Sedaj je vse drugače... Nič se ne sekiram zaradi poroke, saj me kasneje čaka še toliko lepegauser posted image !!!!!!!
Kako lepo, da v meni reste življenje!user posted image

Lep pozdrav in čestitke vsem srečkam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.2.2006 8:19:50   
Barbk
Oh super poplava srečkuser posted image .Zofka tudi tebi iskreno čestitam.BRAVOOO!Upam, da se bomo vse ostale kmalu nalezle tega čudovitega "virusa".

Barbk

(odgovor članu zofka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.2.2006 10:40:05   
***pika***
Živijo vsem
Sem čisto nova tule in če me danes pogled ni varal ... user posted image ... sem noseča user posted image

malo zmedena in vesela .. smo načrtovali. pa še kar ne upam verjeti, da bi bilo 100%

Kdaj ste šle po testu na pregled k G?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.2.2006 11:35:56   
Lu
Zdravo!

No pa še uradno potrjeno od moje G. Sem že v 9 tednu in PDP je 28.9.2006. Me je skoraj kap. Vsi smo presrečni, še najbolj pa mami in ati. Se še kaj javim. Maja kliče.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.2.2006 12:19:13   
Azaleja
zofka in ***pika***, tudi vama iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.