|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   In test je pokazal...
21.2.2006 8:15:42   
Lu
user posted image .user posted image user posted image Sem še čisto paf. Saj delali smo na tem, samo M sploh še nisem dobila od prvega poroda. V četrtek imam že pregled pri svoji G in upam, da bo vse OK, glede na to da sem bila 14 dni nazaj hudo bolna. Se še javim.

Juhuhu user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: In test je pokazal...
21.2.2006 8:17:03   
tasha23
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2006 8:31:24   
eva1
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 8:32:20   
tejčica
Čestitke user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Pa lepo nosečnosti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 8:33:25   
muki1
Čestitke user posted image , potem si med oktoberkami. Se še kaj beremo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 9:27:36   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2006 9:29:05   
Barbk
Suuuperuser posted image user posted image user posted image .Res iskrene čestitke srečkauser posted image .Mirno nosečnost ti želim iz vsega srca.

Barbk

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2006 9:59:44   
pinkiponki
Čestitke in lepo nosečnost...pa nč ne skrbi, vse bo dobro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2006 10:20:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iiiiii, to pa je super darilo za malo Majo, ki ravno danes praznuje 1. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image  V prvi nosečnosti sva obe paradirali s trebuščki, tokrat se ti še ne bom pridružila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkiponki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2006 10:42:35   
Grizo
Cestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2006 10:43:44   
Adelina
ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2006 10:53:20   
Paci
Lu, čestitam!user posted image

Do zdaj se še nisem nič javljala (malo sem imela tudi problemčkov s prijavo), vendar vas že nekaj časa spremljam in imam občutek, da vas že kar poznam.

Bi pa še jaz tule en piskrček pristavla. Tudi jaz sem včeraj ugledala user posted image user posted image ... Sem tudi še čisto hin in sploh ne vem, kje se me glava drži. Se pa sploh ne upam preveč veseliti, ker poznam toliko primerov (pa tudi tule o tem berem), ko se ni dobro izteklo. Baje je ob zanositvi kar 20 % verjetnost za ss... Tako da sem sicer zelo zelo vesela, zraven se pa skušam tudi malo brzdati in ne skakati do plafona in razglašati celemu svetu. Sva se zmenila, da z razglasitvijo počakava vsaj do prvega pregleda, čeprav Pušenjak svetuje, da se počaka celo do kakšnega 20. tedna. No, toliko časa midva najbrž ne bova zdržala, ker bova vsem hotela povedati, kako srečna sva.

No, ker vem, da vas take informacije zanimajo (tako kot mene) - kako je nam ratalo? Stara sem 32, prejšnjo pomlad sem po 12 letih nehala jesti KT, septembra pa v akcijo. No, na začetku ni prav dobro kazalo, saj so se mi po koncu jemanja KT začele pojavljati zelo dolge menstruacije (okoli 12-14 dni), v času ovulacije pa tako hude bolečine, da včasih kar hoditi nisem mogla. Tako sem šla jeseni kar do ginekologa, ki mi je razložil, da tiste krvavitve, ki jih imam 5-6 dni pred menstruacijo, še niso menstruacija . Pa še to sem izvedela, da če imam hude bolečine ob ovulaciji, ki potem včasih trajajo kar do menstruacije, to lahko tudi pomeni, da gre kaj narobe (da ovulacij sploh ni). Dobila sem dabroston (zaradi krvavitev) in navodilo, da če do maja nič ne rata, naj pridem nazaj in bom dobila še klomifen (za spodbuditev ovulacije). No, pa smo pridno vsak mesec user posted image  in smo bili tudi precej preračunljivi. Ko se mi je zdelo, da ovuliram, sem mojega kar nagnala, naj opravi svoje user posted image . In je bil zelo priden, moram reči, čeprav je imel včasih kar tremo, ali bo dobro opravil ali ne.user posted image  Tako sva v času ovulacije vsaj na dva dni, včasih pa tudi vsak dan in celo dvakrat na dan. In seveda se mi je vsak mesec zdelo, da imam neke nosečniške znake in sem bila potem vsakič razočarana, ko je prišla menstruacija. Če je kakšen dan zamudila, sem se že videla nosečo in je potem negativen test vedno pomenil hudo razočaranje in jok in tolaženje in te stvari. Pa polno travmiranja, kaj če sploh nismo plodni in to. Potem sem jo spet čakala prejšnji petek in je ni bilo. Od znakov pa tokrat vetrovi (sicer imam vzorno prebavo in skoraj nikoli teh problemov). Pa občasno se je pojavljala napetost v trebuhu, enako kot pred menstruacijo. Pa sem rekla, da še ne bom naredila testa, da bom še malo počakala. Pa sem počakala kar do ponedeljka (včeraj), ko sem naredila test in sta bili obe črtici! Mojega še ni bilo doma in sem potem kakšno uro, preden je prišel, hodila po stanovanju gor in dol in se sploh nisem mogla umiriti. In ko je prišel, sem ga že na vratih napadla, da revež sploh ni takoj dojel, kaj mu hočem povedati. Najbolj sem bila vesela zaradi tega, ker sem videla, da sva plodna in da dve črtici nista znanstvena fantastika, ki se meni ne more zgoditi.

Ojoj, punce, upam, da vas nisem preveč dolgočasila! Sem hotela samo povedati, da očitno rata tudi, če si ful živčen in preračunljiv. Glede nosečniških znakov je pa tako, da Pušenjak pravi, da dokler test ni pozitiven, ne moreš imeti nobenih znakov, ker se v telesu še nič takega ne dogaja. Da je torej vse samo namišljeno. Meni se sicer zdi to čudno, ker se že dva tedna, preden je test pozitiven, mora nekaj dogajati... ampak mogoče je pa vseeno kaj tudi na tem, kar pravi Pušenjak. Od same želje, da bi zanosile, nam je slabo, pa vrtoglavice, pa diši tista hrana, pa smrdi ona hrana, pa čuden okus v ustih, pa čudno špikanje v trebuhu, pa napet trebuh...

Punce, držte se, pa upam, da boste vse kmalu noseče!

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2006 11:19:46   
petraz
ČESTITKE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2006 11:42:47   
Anonimen
Juhu, dve novi nosečki user posted image user posted image user posted image  Čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2006 12:26:54   
nelly
Čestitke Lu in Paci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2006 12:36:54   
muki1
user posted image  Paci, to si pa res posrečeno napisala. Čestitam in lepih devet mesecev ti želim, pa zdravega user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2006 13:38:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čestitke...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.2.2006 14:00:53   
tejčica
Paci, čestitke tudi tebi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.2.2006 18:07:50   
lunca23
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sm vedno zlo vesela,  če kteri uspe postat srečka user posted image . Upam, da bom tud jaz kmal med vami.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce .... in da preganjaš sence!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.2.2006 18:17:30   
daisy
Čestitke in vso srečo user posted image !!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.2.2006 18:20:04   
inja2
Čestitke obema novima user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.2.2006 18:30:08   
brigita
user posted image user posted image user posted image user posted image   ISKRENE ČESTITKE TUDI IZ MOJE STRANI OBEMA NOSEČKAMA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BIBA76

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.2.2006 18:40:39   
*AnaL*
user posted image user posted image  ČESTITKE obema tudi od mene! user posted image user posted image

L.P
Ana

(odgovor članu brigita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.2.2006 19:23:55   
Teja K.
ČESTITAM,user posted image user posted image user posted image OBILO LEPIH TRENUTKOV VSEM ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.2.2006 19:38:31   
ANA_P
user posted image ČESTITAMuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?