|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj nekatere tako komplicirate?
21.2.2006 10:09:33   
urbancek
Dragi anonimen ali anonimka, če nimaš jajc da se javiš s svojim nickom, tudi nimaš pravice obsojati kje in kaj kdo komplicira.

VSAK ZA SVOJEGA OTROKA POČNE TO, KAR SE MU ZDI NAJBOLJ PRAV. Če pa si ti drugačnega mnenja je pa to tvoj problem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.2.2006 10:25:53   
Marogica
Mene osebno ne moti, če kdo komplicira ali ne, ker je to njegova osebna odločitev. Me pa moti, če se potem pritožuje, da ne zmore, ali pa da obsoja cel svet, kadar kaj ni v redu, namesto, da bi pred svojim pragom začel. Dostikrat so na koncu celo krivi otroci, ki so kao neješči, hiperaktivni, neubogljivi......

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.7.2009 8:17:14   
barni
Jaz pred porodom tudi nisem vedela, da je tako zakomplicirano imeti otroka user posted image .

Ne smes tega, onega, ni dobro to, ono... Ko se je otrok rodil, sploh nisem vedela kaj lahko in kaj ne, pediater je rekel tako, patronazna drugace, na neto preberes taka mnenja, v revijah drugacna...
Pa sem vzela svojo pamet v roke in jo kombinirala z nasveti iz okolice in ja, za nekatere je ven prisla mama, ki zelo komplicira.
Npr.
- ne uporabljam vlazilnih robckov za rito, sele pred kratkim sem jih zacela za rokice. Vedno umivam z vodo in papirnatim robckom (vodo imam s seboj v plastenki).
- gosto hrano od zacetka vse sama skuhala, jedla je neslano, nesladkano, nezacinjeno. Sele postopoma smo ji malo solili, dodajali mascobe, zacimbe (ker pa tudi midva ne jeva papricirano in mocno soljeno, pac je tako kot midva). Razne kupljene kasice so bile samo za izredne primere.
- ne jemo stvari, ki so ocvrte, ne jemo svinjine, pastet, salam ipd. Mascobo ce se le da dodajam na koncu kuhanja, je ne pregrevam v nobeni obliki.
- pijemo vodo, obcasno tudi sok mocno razredcen z vodo.
- ne jemo cokolade (je ne mara zaenkrat). Ko bo, bo omejena, kolikor bo pac lahko.
- gluten sem uvajala tako, kot je svetoval pediater, mleko prav tako. Ne dajem ji alpskega.
- tezila sem k redu in ritmu, tako da sedaj spimo ob priblizno istih urah, jemo ob priblizno istih urah.

Skratka kompliciram do onemoglosti.
Zakaj? Ker sem na sebi videla, da mi vlazilni robcki skodujejo (razdrazena in izsusena koza), ker se pocutim veliko bolje, ce jem manj slano, nepapricirano, z manj mascob, brez dolocene vrste hrane. Ker je z vzpostavljenim ritmom nase zivljenje olajsano, ker vemo kaj sledi.  Ker smo odrasli veliko premalo navajeni piti vodo, ki je tako zelo dobra za nas organizem. Ker je morda to edino obdobje otroka, v katerem lahko vplivam na to, kaj bo dal v usta. Ko gre v vrtec je tega tako ali tako konec.

Jaz sem se cisto lepo navadila na moje komplikacije, moj otrocek pa tudi, ker je cisto zadovoljen povprecen otrok, ki bo kmalu star 2 leti. Pa morate vedeti, da sem drugace zelo narejena tako "po liniji najmanjsega odpora" user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.7.2009 9:57:57   
ronja
Vsak dela tako, kot misli, da je najboljše za njegovega otroka - nekateri berejo ene članke, kjer piše, da je to slabo, drugi druge, da je drugo slabo, tretji se na vse požvižgate... za moje pojme nobeno pretiravanje ni v redu, me pa ne moti, kakorkoli kdo živi, če s tem ne škodi drugim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.7.2009 10:43:38   
Anonimen
men se pa nič ne zdi da bi komplicirala, lepo vas prosim. zato k ne uporabljam plenic za enkratno, pa vlažilnih robčkov, ker sama kuham, ker ne uporabljam raznih glupih in škodljivih pripomočkov za otroka, zato kompliciram? user posted image  user posted image pajade.
a pol so naši predniki pa res uiber komplicirali, k so na roke prali plenice, pa vse sami vedno kuhali otrokom, k ni blo vlažilnih robčkov za rit umivat in še in še. mal pomislte.
blazno potrošniška družba smo, z opranimi možgani, z reklamami takimi in drugačnimi nas posiljujejo z brezveznostmi, ki jih kao mormo met, ker drugač naše življenje ne bo kvalitetno. itak.noben pa ne zna niti mal s svojo glavo pomislit, ena lena in neumna družba smo ratali, tist k pa ne sledi temu gnilemu potrošniškemu trendu, pa komplicirauser posted image sej niste resni, no...

zakaj bi kupovala vlažilne robčke, ki čistijo nežno in nevtralno kot voda, ko pa lahko umijem rit z vodo? zakaj bi kupovala ultra vpojne in oh in sploh prijetne plenice in vložke, na otip prijetne kot bombaž, če pa lohk uporabljam bombažne? ( tale mi je sploh absurd - namest bomaža, plastika ki je na otip prijetna kot bombaž user posted image user posted image user posted image ). zakaj bi čistila s čistilom, ki dela z močjo kisa, če lahko čistim s kisom? itd. itd. pač kompliciram, če se komu tko zdi. sam men se ne. sam lena nism. pa neumna tud ne.

folk samo bulji v ekrane in se pusti prepričati, da nujno potrebuje izdelke iz najbolj bedastih reklam, ma kot da so vam čist že odmrli možgani, še unih 10%user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.8.2009 18:05:23   
symba
pozdravljene! šele zdaj sem prebirala vaša mnenja in se strinjam z večino. malo je dandanes potrebno komplicirat pri vseh teh "E"-jih. vendar pa se mi zdi, da Barni najbolj komplicira in s tem nehote "izolira " otroka, saj je pri njej vse kot na šolskem urniku (zdaj se umivam, zdaj jem ,ipd...). malo maščobe  in sladkorja je potrebno za  normalen razvoj organizma. še dobro, da nima kakšnih alergij ko je vse po reglcih. če ji boš omejevala sladkarije bodo drugje slajše in količinsko zajetne, zato predlagam, da se dogovorite za dneve, ko boste jedli sladko. iz izkušenj vem, da deluje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.8.2009 18:08:16   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

folk samo bulji v ekrane in se pusti prepričati, da nujno potrebuje izdelke iz najbolj bedastih reklam, ma kot da so vam čist že odmrli možgani, še unih 10%user posted image

user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.8.2009 18:13:12   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Berem vaše odgovore: pa ne alpskega mleka, pa ne vlažilnih robčkov, ne pleničk za enkratno uporabo....

Zakaj nekateri tako komplicirate?user posted image

Moj odgovor se nanaša na naslov teme...

Zakaj pa ti tolk kompliciraš in si ANONIMEN/ANONIMNA???
(vem kričim, sam morm user posted image )

A ni lažje posta poslat brez, da kompliciraš in odkljukaš "anonimen"???  user posted image   user posted image  

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 17.8.2009 18:14:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.8.2009 18:19:37   
Anonimen

Ekran je ogledalo v svet.

Ce verjames user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
17.8.2009 18:41:33   
Katy78

sam lena nism.

Sem glih mal prejle brala: http://www.ringaraja.net/forum/m_4408188/mpage_6/key_/tm.htm user posted image

OK, tole je blo off the topic.

Jaz priznam, da pri določenih stvareh kompliciram. Sem že med nosečnostjo veliko brala, od knjig, revij, do interneta (še hvalabogu, ker sicer verjetno niti mene niti mojega zlatega Nika ne bi bilo). Prebereš veliko neumnosti, marsikaj pa je zanimivega, uporabnega in potrjeno s strani stroke. Hvala bogu, da imamo to možnost, pa čeprav si zato nemalokrat zakompliciramo lajf. Ampak, da bi si rekla, da sem lena, ker uporabljam plenice za enkratno uporabo. Sorry, ne, nisem lena. Jih pač uporabljam, ker mi tako odgovarja (in ne zato, ker so kao na otip take kot bombažne, mene tako in podobno propagiranje ne gane), mali nima z rito nobenih težav, tudi razni uroinfekti zaradi teh plenic so en velik bavbav, raje čas, namenjen pucanju in pranju bombažnih plenic porabim za ukvarjanje z malim (ja, vem, itak s pranjem teh plenic ni nobenega dela, vam ni treba še 1001. tega pisat). Kuham mu vse sama, gledam, da ima uravnoteženo prehrano, da ni vsak dan isto (pa čeprav bi bilo verjetno malčku vseeno, pa vendar), vlažilne robčke uporabim samo, da pokakano rito na grobo obišem, potem pa voda in krpica. Pa ne zato, ker bi se bala nevemkakšneže kemije v teh robčkih, ampak zato, ker si tudi jaz riti ne umivam z vlažilnimi robčki ampak mi paše, da se umijem z vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.8.2009 16:03:01   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Berem vaše odgovore: pa ne alpskega mleka, pa ne vlažilnih robčkov, ne pleničk za enkratno uporabo....

Zakaj nekateri tako komplicirate?user posted image

Moj odgovor se nanaša na naslov teme...

Zakaj pa ti tolk kompliciraš in si ANONIMEN/ANONIMNA???
(vem kričim, sam morm user posted image )

A ni lažje posta poslat brez, da kompliciraš in odkljukaš "anonimen"???  user posted image   user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.