|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premalo plodovnice
19.2.2006 11:05:36   
metaa
na zadnjem pregledu mi je g. rekel, da nimam ravno največ plodovnice, da sicer še ni panike, a naj malo več počivam. Sem pa nekje med 34.-36. tednom, ne vem natančno. Zanima me, če katera ve, kaj se zgodi, če količina še malo pade, a je otrok ogrožen? Sicer počivam kar se dan, ampak ob enoletniku to preprosto ne gre tako kot bi verjetno morala. Malo me skrbi, da ne bo kaj narobe. Naslednji pregled imam šele čez 12 dni in takrat bo zopet kontrola količine plodovnice, ampak kaj če jo do takrat začne še bolj primanjkovati. Ali lahko poleg počivanje sploh še kako vplivam na to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premalo plodovnice
19.2.2006 11:13:48   
Anonimen
Malo poglej po Pušenjakovem forumu!

http://med.over.net/phorum/search.php?f=12&search=premalo+plodovnice&globalsearch=2&match=1&date=0&fromday=20&frommonth=1&fromyear=2006&today=19&tomonth=2&toyear=2006&fldsubject=1&fldbody=1&moderationbit=0

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2006 13:20:31   
k1
ne bi te rada strašila, ampak če se ti bo manjšala, to ne bo nič kaj dobrega. res pa počivaj, pravijo, da bi se naj plodovnica obnavljala - no pri meni se žal ni. si zasledila na hlačkah, da ti po kapljicah odteka?

jaz sem je imela vedno manj, ampak poleg tega sem imela še zelo visok krvni pritisk tako da je morala moja user posted image  v 29t ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2006 14:31:29   
urška
jaz sem imela isti primer in vedno ko sem bila na pregledu so poudarjali da moram veliko piti.
ne vem sicer če je to dejansko povezano tudi s tem, da  plodovnico ustvarja otroček z uriniranjem;

preberi Pušenjaka pa boš videla...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2006 15:31:05   
tulip
Tudi jaz sem imela manj plodovnice, a ni bilo še kritično- to ti pa lahko le zdravnik pove kdaj je je premalo. Moj fantek se je rodil 1 dan pred rokom popolnoma zdrav, le bolj suho kžo je imel.  

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2006 19:03:01   
mala

Jest bi ti svetovala, da bodi res pozorna na brce, men so porod sprožili zaradi tega, sicer sem bila tri dni čez rok-ampak na tvojem mestu nebi čakala 12 dni bi me blo mal preveč strahuser posted image probej it k privat ginekologinji.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2006 19:38:37   
Grascakinja
Ne se hecat, 12 dni je preveč. Pojdi na pregled prej, res, ti polagam na srce, nujno. Lahko da kaj ne štima z otrokovimi ledvicami, ker sam ustvarja plodovnico.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2006 18:53:02   
tinaaa
Jst sem mela v 31. tednu na spodnji meji količino plodovnice... mi je G rekla, da moram veliko počivat, pit, jest... Čez 14 dni sem mela kontrolo in se je povečala količina... Tko, da se da... Zdej sem sem 34.-35. teden pa je količina še vedno ok. Tko, da ima vpliv tole pitje in počivanje. 

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?