kalbo
|
Žužu, pa polona2, se ne gre za sranje prejšnje oblasti ampak za kozle, ki jih strelja nova. Sicer se pa Janševi slepi publiki itak ne da nič dopovedat. Rad bi pa slišal en sam tehten razlog o dobri izbiri desne strani, ker sem ga sam kar nekaj časa poizkusil najti, pa mi na žalost ni uspelo. Iskal sem ga pa, ker mi je Ropova LDS močno zasmrdela. Na vseh predvolilnih bojih je sodeloval kolega Branko Grims, ki ne zna šteti niti do pet, kaj šele da bi kak pameten argument dal od sebe. Kako naj voli človek politično strujo, ki jo dobijo na laži v eni uri vsaj petkrat in hkrati daje močno nerealne predvolilne obljube. No in na žalost se je zgodilo najhujše, tadesni željni oblasti kot lačen lev plena so dobili hudo premoč in začeli hiter in nepremišljen cunami, ki nam bo pustil dolgoročne posledice. Adijo sociala...papa...drvimo v Ameriški sistem s svetlobno hitrostjo... Na položaje so nastavljeni turbonesposobneži, ki so tam samo zaradi stolčka. Lep primer je gospod Drobnič. Ta je ena večjih Janševih cvetk. Takoj za njim je gospod Podobnik, ki niti ne ve, kaj naj bi počel na Ministrstvu za okolje in prostor. Da ne govorim o gospodu Ehrjavcu in njegovih špecialnih izjavah. O uvoženem Argentincu, ki serje po ministrstvu za finance pa niti nebi zgubljal besed. Najbolj jim pa zamerim, da so vsi od prvega do zadnjega sedeli v prvi vrsti v Ljubljanski stolnici ob posvečenju nekega podškofa. To je lep dokaz, kam je usmerjena naša vrla nova oblast. Še malo, pa bo verouk v šolah. Da ne govorim, kako mi je bilo slabo, ko sem slišal župnika s prižnice...volite te in te, ker je bog edino z njimi zadovoljen....BRUH Majčkeno je treba možgane uporabljat, pa mal premislit, kaj obkrožiš na volilnem listku. Tokrat je bilo najbolj pametno volit sredino.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 23.2.2006 13:47:16 >
|