|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pravite na mojo t.
17.2.2006 16:44:53   
Primoza
Jaz sem pa prav zadovoljen, da smo šli lepo na razdaljo dobrih 20 km. Smo imeli ravno neko podstreho, ampak bi bilo stalno preveč raznih spotikanj drug ob drugega. Saj jih je že na drugih področjih dovolj.

Se pravi postaviti meje, ker se blago pri vaših zdaj že ne da, ker so se razvadili, se pravi mora teči "kri". V borbah, kjer na dolgo izgubljaš, moraš moraš udariti na začetku.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.2.2006 20:48:06   
blazka
Tehnofil, najbolš da res spodbujaš ženski svet k sankciji odtegovanja seksa. A ti pri svoji ženi pol za nagrado dobiš, al seksata zaradi obojestranskih užitkov.

Ni glih v zvezi s temo, sam me razkuri to že iz ženskih ust, ko pa moški to napiše mi gredo pa kocine pokonci.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.2.2006 20:50:41   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: blazka

Tehnofil, najbolš da res spodbujaš ženski svet k sankciji odtegovanja seksa. A ti pri svoji ženi pol za nagrado dobiš, al seksata zaradi obojestranskih užitkov.

Ni glih v zvezi s temo, sam me razkuri to že iz ženskih ust, ko pa moški to napiše mi gredo pa kocine pokonci.

Tole je moj sestavek in ne od Blazke. Pomotauser posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.2.2006 11:51:35   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy
Možek......mamini sinki nikol z ženo ne potegnejo, pa mu lahko še tako noge prekrižuješ in mu ne daš užitka, taki pač so eni,...

Saj pravim. Je že prej vedela.

IZVIRNO SPOROČILO: blazka
, al seksata zaradi obojestranskih užitkov.
, sam me razkuri to ... mi gredo pa kocine pokonci.

Radi pišete tisto,  s čemer imate sami težave. Sploh ne govorite o situaciji, ampak kao na "splošno" je pa - osebno.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kaj na to reče mož? NIč ker si ne upa.
Trenutno sem z otrokom čim več "zdoma", počasi pa si bom našla drug dom.

Citat anonimne jasno kaže stanje v družini in njunem odnosu. Sama je čimveč zdoma. Ja res lepa podlaga za obojestranske užitke zvečer. Še malo nevarnosti je zraven (adrenalin) ker lahko t., vsak čas upade. user posted image

Da se vrnem k temi. Takoj in nemudoma se mora postaviti sama zase. Ker se boji tudi sama postaviti zase in preprečiti vdore t. se ji zdi lažja rešitev iskanje drugega doma. Napačno. Drugi dom si boš še lahko našla. Za sedaj pa se postavi za prvo tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.2.2006 11:57:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Jaz sem pa prav zadovoljen, da smo šli lepo na razdaljo dobrih 20 km.

Jaz pa sem si kar 60km zagotovil.. Pa se to je vcasih premalo.. user posted image user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
20.2.2006 12:41:08   
kalbo

Da se vrnem k temi. Takoj in nemudoma se mora postaviti sama zase. Ker se boji tudi sama postaviti zase in preprečiti vdore t. se ji zdi lažja rešitev iskanje drugega doma. Napačno. Drugi dom si boš še lahko našla. Za sedaj pa se postavi za prvo tega.

Že res, samo nobena ženska nebi smela postavljati ukinitev seksa kot sankcijo. Seks mora biti v obojestransko zadovoljstvo.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?