|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski testi
15.2.2006 9:46:33   
Dashenka
Konec tedna pride na obisk prijateljica iz Makedonije. Za sorodnico bi rada kupila nekaj škatel ovulacijskih testov, ki je jih menda pri njih težko dobi oz. so zelo dragi.

Mi lahko prosim pomagate, kje so pri nas najcenejši. Ali jih prodajajo še kje razen v lekarnah. V soboto greva verjetno tudi v shopping v Trst. Morda veste ali so tam cenejši?

Hvala in lp
dashenka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski testi
15.2.2006 14:50:22   
Dadi
 Kaj pa  ovulacijski F-test. Je za večkratno uporabo in stane v lekarni cca 4 000 sit. Se ga pa ne dobi kar v vsaki lekarni, tako da moraš malo povprašat naokoli.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2006 15:46:00   
Adelina
Kakšni pa sploh so ti testi. A se lahko zaneseš, kako se jih uporablja. Jst sploh nisem vedla, da to obstaja?

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 17:10:49   
tehnofil
Noben test ti ne pokaže v naprej, kdaj bo. Vedno kadar pokaže, pokaže da JE BILO. So samo nekakšna pomoč pri oceni kdaj bo oz. preverba ali se predvidevanja ujemajo.

En test kaže glede na jutranji urin in gledaš pod povečevalnim rezultat. Drugi testi pa so v glavnem okrog jurja tako da cca 4 porabiš na mesec, če imaš srečo, da ujameš O. So pa tudi naravni testi t.j. stanje sluzi v nožnici (preverjaš s prsti) + temperatura zjutraj (tudi kaže O. za nazaj.) + počutje. Če si pozorna na svoje telo se da ugotoviti, kdaj je res tisti čas ko se splača uporabit kemični tester.

Naravne metode ugotavljanja so zelo dobro opisane v knjižici, ki jo lahko dobiš npr. na tečaju pred cerkveno poroko (lahko greš tja in jo samo kupiš). So presenetljivo strokovne.
l.p.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 20:26:01   
Dashenka
Hvala za nasvet, ki pa ga sicer ne potrebujem, ker sem s "projektom otrok" opravila za vse večne čase. Zdaj me zanima le še zanesljiva kontracepcijauser posted image .

Kot kaže pa bom mojo makedonko napotila kar v najbližjo lekarno.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2006 9:06:39   
minka74
Pozdravljena,

Če se odpravljata v Trst je najbolje da se ustavita v lekarni in vprašajta za Persono, to je ovulacijski test na principu trakcev, tako mi je povedala ena pirjatelica. Stane pa tam okoli 15 eur.

lp

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 11:55:14   
sasabela
Mene zanima kakšne izkušnje imate s temi testi? Jaz sem v lekarni kupila teste Today in ne vem koliko jim je za verjet.

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 12:05:48   
zorica
Jaz pa sem si kupila enkrat test, ki ga uporabljam še danes in je super.Sicer ne vem od koga je gre pa po sistemu, da daš na steklo, ki je na tem testu malo sline in ko se le ta posuši, ti pokaže a maš ali nimaš plodnih dni.Ko jih imaš, imaš po vsem steklu takšne praprote.Tako to najlaže opišem.Vedno pokaže točno!Stal je nekje 3000 sit pa kupila sem si ga  že pred enim letom.Zgleda pa kot da bi gledal slino pod mikroskopom, moraš gledati le v luč, ker se takrat super vidi.

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2006 12:43:44   
Maj78
Zorica kje pa si si ta test kupila in kako se mu reče?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2006 13:20:21   
karina
To je F- test......za večkratno uporabo.Tudi jaz ga imam.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2006 11:58:49   
Maj78
Prosim pomagajte!

Kupila F test (4290,00) in prebrala navodila in naredila tako kot piše v navodilih, pa gledam in gledam pa nič ne vidim.
Prosim za vašo pomoč ker ne vem a sem jaz slepa, da nič ne vidim, ali pa mogoče delam narobe test, res pa je da mi ni čist jasno kako čez tisto majhno luknjico katera sploh kaj vidi.
Upam da se ne boste preveč razburjale name, ampak jaz res nič ne vidim, vedno pa obstaja možnost da tudi jaz nisem prav naredila testa.

Lp

< Sporočilo je popravil Maj78 -- 15.3.2006 12:00:15 >

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2006 12:05:16   
sasabela
Maj78, kje pa si kupla ta test?

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2006 12:09:35   
Maj78
V lekarni na Prešernovem trgu.

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2006 20:32:38   
koala
sasabela, ne se sekirat, ti testi potrebujejo malo vaje. Jaz sem mela prve tri mesece mela full težave, pol sem pa pogruntala, da žanica proti katere sem gledale ni najboljša, saj je bila mlečna. Tiste čisto prozorne so boljše. Sicer pa z malo vaje boš ugotovila koliko ga je treba stinit, da se slika najbolj izostri.
Pa srečno in da ga ne boš potrebovala dolgo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2006 17:22:54   
Tejchy
Ta test lahko kupiš tudi v Sanolaborju. Cene ne vem.. okoli 4000 sit.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?