Ovulacijski testi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Dashenka -> Ovulacijski testi (15.2.2006 9:46:33)

Konec tedna pride na obisk prijateljica iz Makedonije. Za sorodnico bi rada kupila nekaj škatel ovulacijskih testov, ki je jih menda pri njih težko dobi oz. so zelo dragi.

Mi lahko prosim pomagate, kje so pri nas najcenejši. Ali jih prodajajo še kje razen v lekarnah. V soboto greva verjetno tudi v shopping v Trst. Morda veste ali so tam cenejši?

Hvala in lp
dashenka

Dadi -> RE: Ovulacijski testi (15.2.2006 14:50:22)

Kaj pa  ovulacijski F-test. Je za večkratno uporabo in stane v lekarni cca 4 000 sit. Se ga pa ne dobi kar v vsaki lekarni, tako da moraš malo povprašat naokoli.

Adelina -> RE: Ovulacijski testi (15.2.2006 15:46:00)

Kakšni pa sploh so ti testi. A se lahko zaneseš, kako se jih uporablja. Jst sploh nisem vedla, da to obstaja?

tehnofil -> RE: Ovulacijski testi (15.2.2006 17:10:49)

Noben test ti ne pokaže v naprej, kdaj bo. Vedno kadar pokaže, pokaže da JE BILO. So samo nekakšna pomoč pri oceni kdaj bo oz. preverba ali se predvidevanja ujemajo.

En test kaže glede na jutranji urin in gledaš pod povečevalnim rezultat. Drugi testi pa so v glavnem okrog jurja tako da cca 4 porabiš na mesec, če imaš srečo, da ujameš O. So pa tudi naravni testi t.j. stanje sluzi v nožnici (preverjaš s prsti) + temperatura zjutraj (tudi kaže O. za nazaj.) + počutje. Če si pozorna na svoje telo se da ugotoviti, kdaj je res tisti čas ko se splača uporabit kemični tester.

Naravne metode ugotavljanja so zelo dobro opisane v knjižici, ki jo lahko dobiš npr. na tečaju pred cerkveno poroko (lahko greš tja in jo samo kupiš). So presenetljivo strokovne.
l.p.

Dashenka -> RE: Ovulacijski testi (15.2.2006 20:26:01)

Hvala za nasvet, ki pa ga sicer ne potrebujem, ker sem s "projektom otrok" opravila za vse večne čase. Zdaj me zanima le še zanesljiva kontracepcija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Kot kaže pa bom mojo makedonko napotila kar v najbližjo lekarno.

minka74 -> RE: Ovulacijski testi (17.2.2006 9:06:39)

Pozdravljena,

Če se odpravljata v Trst je najbolje da se ustavita v lekarni in vprašajta za Persono, to je ovulacijski test na principu trakcev, tako mi je povedala ena pirjatelica. Stane pa tam okoli 15 eur.

lp

sasabela -> RE: Ovulacijski testi (13.3.2006 11:55:14)

Mene zanima kakšne izkušnje imate s temi testi? Jaz sem v lekarni kupila teste Today in ne vem koliko jim je za verjet.

zorica -> RE: Ovulacijski testi (13.3.2006 12:05:48)

Jaz pa sem si kupila enkrat test, ki ga uporabljam še danes in je super.Sicer ne vem od koga je gre pa po sistemu, da daš na steklo, ki je na tem testu malo sline in ko se le ta posuši, ti pokaže a maš ali nimaš plodnih dni.Ko jih imaš, imaš po vsem steklu takšne praprote.Tako to najlaže opišem.Vedno pokaže točno!Stal je nekje 3000 sit pa kupila sem si ga  že pred enim letom.Zgleda pa kot da bi gledal slino pod mikroskopom, moraš gledati le v luč, ker se takrat super vidi.

Maj78 -> RE: Ovulacijski testi (13.3.2006 12:43:44)

Zorica kje pa si si ta test kupila in kako se mu reče?

karina -> RE: Ovulacijski testi (13.3.2006 13:20:21)

To je F- test......za večkratno uporabo.Tudi jaz ga imam.

Maj78 -> RE: Ovulacijski testi (15.3.2006 11:58:49)

Prosim pomagajte!

Kupila F test (4290,00) in prebrala navodila in naredila tako kot piše v navodilih, pa gledam in gledam pa nič ne vidim.
Prosim za vašo pomoč ker ne vem a sem jaz slepa, da nič ne vidim, ali pa mogoče delam narobe test, res pa je da mi ni čist jasno kako čez tisto majhno luknjico katera sploh kaj vidi.
Upam da se ne boste preveč razburjale name, ampak jaz res nič ne vidim, vedno pa obstaja možnost da tudi jaz nisem prav naredila testa.

Lp

sasabela -> RE: Ovulacijski testi (15.3.2006 12:05:16)

Maj78, kje pa si kupla ta test?

Maj78 -> RE: Ovulacijski testi (15.3.2006 12:09:35)

V lekarni na Prešernovem trgu.

koala -> RE: Ovulacijski testi (15.3.2006 20:32:38)

sasabela, ne se sekirat, ti testi potrebujejo malo vaje. Jaz sem mela prve tri mesece mela full težave, pol sem pa pogruntala, da žanica proti katere sem gledale ni najboljša, saj je bila mlečna. Tiste čisto prozorne so boljše. Sicer pa z malo vaje boš ugotovila koliko ga je treba stinit, da se slika najbolj izostri.
Pa srečno in da ga ne boš potrebovala dolgo.

Tejchy -> RE: Ovulacijski testi (18.3.2006 17:22:54)

Ta test lahko kupiš tudi v Sanolaborju. Cene ne vem.. okoli 4000 sit.

Stran: [1]