|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POLITIKA - DRNOVŠEK
15.2.2006 6:21:32   
KIRA
(ta post ni mišljen kot žalitev, ampak kot ironična in humorističnauser posted image user posted image asociacija na g. Drnovškauser posted image )

Kaj bi lahko bil vzrok za njegove zadnje user posted image , "izpade" in "izjave", ter "mnenja", ki jih zadnje čase videvamo po poročilih na TV??? - ker zadnje čase vtika svoj nos user posted image  v take zadeve, ki nimajo nič opraviti z Slovenijo, ali pa samo še dodatno kvarijo njen ugled, ki je že tako bolj tako tako.user posted image

Tu je nekaj možnosti, kaj bi lahko bilo vzrok za tako obnašanje:
- kisa se  mu (se mu je zrolalo user posted image in trpi za posledicami samozaljubljenosti - najbrž si vsak dan zjutraj ko vstane pravi - jest sem tko coooool! user posted image user posted image
- za vzor ima g. Busha user posted image
-  ima BSE  user posted image
- da ima moćne blodnje, ker je v stanju ptičje gripe user posted image
ali pa da gre za kakšne posledice bolezni oz. staranja user posted image ali demence itd.

LP
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POLITIKA - DRNOVŠEK
15.2.2006 6:27:30   
CUKRČEK
Rad bi se zapisal v zgodovino. Do zdaj ni naredil še nič takega, da se ne bi kmalu pozabilo. In ni več dosti časa, da naredi nekaj posebnega. Zato vse zdaj naenkrat in s tako vnemo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2006 6:44:00   
matahari
Kira cenim svobodo govora in izražanja ampak mislim, da si na preteklo delo Drnovšek ni zaslužil takega pisanja..Mislim, da je dejstvo, da je človek bolan in bi bil čas, da sam odstopi s položaja predsednika...Motijo me te pomilostitve oz. se z njimi niti pod razno ne strinjam in pa to, da naš denar zapravlja po svetu za neke akcije, ki so že v naprej obsojene na propad, ker samo en človek ne more spremeniti sveta..je res zame tudi ena zadeva: Drnovšek nikoli ni bil tak fašist kot je Janša..ni s svojimi ljudmi zavzel celotne medije in velike gospodarske koncerne..mislim, da bi se morali ljudje zamisliti in skupaj stopiti pa četudi s stavkami, ker je to kar tile naši fasistični trenutni voditelji počnejo totalno nedopustno...Slovenijo bodo vrnili 40 let nazaj..kaj pravite pa na to...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 6:55:23   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: matahari

Drnovšek nikoli ni bil tak fašist kot je Janša..ni s svojimi ljudmi zavzel celotne medije in velike gospodarske koncerne..mislim, da bi se morali ljudje zamisliti in skupaj stopiti pa četudi s stavkami, ker je to kar tile naši fasistični trenutni voditelji počnejo totalno nedopustno...Slovenijo bodo vrnili 40 let nazaj..kaj pravite pa na to...

matahari, mislim da je brezveze da v to debato, če je omenjen Drnovšeh, vpletat druge politike. Itak nikoli ne bomo skupi prišli pri politiki. sicer pa rečem samo to, da zakaj pa sedaj ne bi smeli biti "janševi" na oblasti....prej ko so pa Kučanovi bili povsod na vrhu je bilo pa OK?!?!?!?!?

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 8:04:04   
Anonimen
Jaz mam pa občutek, da se poslavlja. Itak je že javno povedal, da je odstopil od vsakega zdravljenja, tudi alternativnega. In res mam občutek, da mu gre zdravje na slabše in da hoče, preden se poslovi, narediti kaj, po čemer se ga bomo spominjali in bili nanj celo ponosni.
Jaz mislim, da tud glede tegale Kovačiča, je mel čist dober namen, sam javnost takim (kot je Kovačič) ni naklonjena, kar pa je razumljivo.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2006 8:29:15   
kalbo
Gospod Drnovšek je politik visokega kova. Tile kljukci, ki se gredo pri nas neko politiko mu niti do kolen ne sežejo, tako da si takšnega nespoštljivega pisanja nikakor ne zasluži. Mogoče pa hoče pred smrtjo še kaj dobrega nardit. Nikakor se ne strinjam z nekaterimi njegovimi potezami. Pogreje me pa nespoštljivo pisanje o tako velikem človeku in državniku kot je on. V mednarodni politiki uživa visoko spoštovanje.

V zgodovino je pa definitivno že zapisan. Če še ne veste nas je ravno on s svojim političnim znanjem rešil ravnanja z zemljo, le da ni tako nor, da bi se po prsih tolkel zaradi tega. Tisti dan, ko je Koprsko pristanišče zapustil zadnji vojak JLA je bil planiran masivni zračni napad na Slovenijo. Letala so bila že v zraku. Le Drnovškovi vstrajnosti se imamo zahvaliti, da je pregovoril takratnega poveljnika zračnih sil, da ustavi napad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2006 8:35:27   
Anonimen
Drnovšek nikoli ni bil tak fašist kot je Janša..ni s svojimi ljudmi zavzel celotne medije in velike gospodarske koncerne

Sprijaznite se da se je rdečkarjem čas iztekel, pa bo!

user posted image

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2006 8:40:12   
CUKRČEK
Anonimna, nekateri se še niso in se tudi nikoli ne bodouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2006 8:40:38   
Anonimen
(ta post ni mišljen kot žalitev, ampak kot ironična in humoristična asociacija na g. Drnovška
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

Tile kljukci, ki se gredo pri nas neko politiko mu niti do kolen ne sežejo, tako da si takšnega nespoštljivega pisanja nikakor ne zasluži

user posted image
No vidiš Kira, a ni brezveze ! 

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2006 8:47:20   
matahari
Se mi zdi, da so tile današnji veliko hujši od vsakega rdečkarja v preteklosti...Nikoli ni bilo tako slabo za mlade družine, za socialne probleme..se vam ne zdi...A ima mogoče zdaj kdo priložnost priti do kakšnega socialnega stanovanja?? Niti pod razno, še za kredit nimaš šanse..A se je v tistem času dovolilo raznovrstnim privatnikom (vsaka šast izjemam, ki so bile in so še vedno) tako obnašati do svojih zaposlenih?? Ste gledale včeraj preverjeno??Kaj se zgodi ženski, ki zboli?? In kaj lahko doseže, če toži delodajalca? NIČ!! In to naša pravna država podpira...njim edino težko pade, da bise jim tisti že tako previsoki bruto znižal za 30.000 SIT ??Pa Jelinčič-ker je poslanec se mu opraviči umor, prodaja orožja, preprodaka mamil in še marsikaj drugega?? Ti boš šel pa sedet, ker ne boš hotel plačati kazni 30.000 sit, ker si imel umazano zadnjo šipo na avtu?? Za kozlat...Pred dvema meseca je v banki kjer delam pred mojimi očmi policaj pretepel zaposlenega da je obležal samo zato, ker ni imel s seboj v žepu dokumenta - šel je ven pred Banko samo na cigaret..in na koncu kaj - seveda so mu ponudili izven sodno poravnavo in visoko odškodnino iz posebnega buđeta, ki ga ima policija za take stvari..seveda so pozabili omeniti, da gre to za NAŠ denar..Pa ni pristal, ker je vse posnela kamera in se mu ne gre toliko za denar kot to, da ta policaj dobi to kar si zasluži...No sicer je verjetno čas, da ustavim konje, ker jaz enako kto Drnovšek ne bom spremenila sistema in ljudi..samo še to, da napišem..veliko sem okoli po službenih poteh, kar pomeni, da me tudi večkrat ustavi policija zaradi prehitre vožnje in telefoniranja seveda..in moj dogodek..policaj mi je bil pripravljen odpisati kazen, če mu zrihtam dober kredit (pogojev seveda ni izpolnjeval) in potem ko sem mu rekla, da mora izplonjevati določene pogoje sem dobila 100% kazen, ker se nisem potrudila..in kaj naj..seveda lahko plačam in sem tiho...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2006 8:48:27   
tanaja*
Al pa je zaljubljenuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2006 8:51:15   
matahari
Glede na to kar je napisal Kalbo (sama sem enakega mnenja) in glede na njegovo trenutno stanje si Drnovšek ne zasluži irončne in ne vem kakšne asociacije...

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
15.2.2006 9:15:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2006 9:21:01   
Anonimen
ni s svojimi ljudmi zavzel celotne medije in velike gospodarske koncerne..

user posted image user posted image user posted image , ne sploh, ne, kje pa!user posted image

Drugače je pa meni Drti smešen. Saj nič tako zelo hudega zaenkrat še ni naredil, če pa bo, ga bodo pa itak skenslali. Vsaj po moje, da si bodo nekateri, tisti, ki si naj bi, upali, čeprav bodo s tem izgubili ogromno točk na naslednjih volitvah. Saj zato jih pa večina nič ne upa reči v slabo Drnovšku. Že nabirajo točke.
Itak so ta dejanja posledica njegove bolezni in itak, da ne bi smeli državljani s tem imeti nič. Ampak zaenkrat nič groznega, meni je vse le smešno, se vsaj kaj dogaja.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2006 9:29:31   
kalbo
Pa tukaj se sploh ne gre za rdeče, bele, zelene, kodrčajsaste al kaj jast vem, kaj še. Gre se za spoštovanje do človeka, ki v svetu uživa visoko spoštovanje zaradi svojih političnih sposobnosti in konec koncev predsednika države. Če ne premorete nekega spoštovanja do takšne osebe, potem niste za nikamor. Še Hribar je bil spoštljiv.

Kritika je lahko tudi spoštljiva. Zapomnite si to!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2006 9:35:46   
matahari
Točno to..tudi kritika je lahko spoštljiva...sicer pa je zanimivo polemizirati..pa še sonček se kaže in meni trenutno ni full slabo tako, da prav uživam doma..user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2006 9:55:42   
tanikaa
Se absolutno strinja s Kalbotom. Tudi zame je dr. Drnovšek politik visokega kova in še dolgo ne bo politika, ki bi se  lahko čisto slučajno kosal z njim. Tudi sama se z nekaterimi njegovimi potezami ne strinjam. Vendar pa se moramo zavedati, da je človek, ki ga bo težko nadomestiti. Seveda če sploh.

Dopuščam pa tudi možnost, ki jo navaja hothien. Tudi sama sem večkrat pomislila na to. Vse preveč je neke duhovnosti v njem. Večkrat sem ob njegovih intervjujih dobila občutek, da je našel neke visoke ideale. Da je nekako pomirjen s tem, da ne bo več dolgo in da se hoče pred smrtjo "odkupiti" za nekatere napake, ki jih je naredil v preteklosti in mu je zdaj žal za njih. Da si želi, da se ga bomo spominjali po dobrih in plemenitih delih.

Zdaj pa me je kar spreletelo. Pa saj pišemo tako, kot da bi jutri moral umreti. V bistvu pa mu moramo dati možnost, da nam dokaže, da se tudi na način, ki ga je izbral on, da premagati tako težko bolezen.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.2.2006 13:16:07   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Al pa je zaljubljenuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ja, najbrž bo to. user posted image user posted image  jaz na celo reč gledam s humorjem. user posted image user posted image  

je pa res zanimivo, kako so se nekatere poglobile v to temo in probajo iz take NERESNE smešne zadeve, dejansko nekaj napihnit in mešajo še druge politike v to itd....
no ja, morda pa nimajo smisla za humor. v tem primeru črn. user posted image

Lp user posted image user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
15.2.2006 13:38:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.2.2006 23:04:15   
Anonimen
Se podpišem pod Hothien in Kalbo-ta.

Mislim, da umira...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.2.2006 23:39:24   
TaRe*
Kalbouser posted image user posted image Kot ponavadi se strinjam s tabo.
Namesto da pljuvamo,pa iščemo napake(ki jih itak imamo vsi),bi morali človeka,ki nas hočeš nočeš vodi spoštovati.Na bruhanje mi gredo oddaje,kot je bila novoletna  ,ki jo je vodil Galunič z Ivano Šundov,kjer je neka pokveka oponašala Gospoda Drnovška,ki je btw predsednik te male deželice.Potem pa sta ga veleumna voditelja oddaje spraševala, kar tako mimo grede ,o njegovem zdravju,počutju in podobne bedarije.A je to način.Namesto da bi sočustvovali z njim,ker je verjetno res zelo bolan,se pa delamo norca iz njegove bolezni in o tem delamo celo znanost.
...Ne rečem,da nam je z rožicam postlano,ampak mogoče se nam bo nekoč še pošteno kolcalo po današnjih dnehuser posted image

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.2.2006 1:59:04   
Annny
Z vsem spoštovanjem do predsednika Drnovška,
tole postaja prav morbidna debata.
Raje mu zaželimo vso srečo in veliko zdravja!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?