matahari -> RE: POLITIKA - DRNOVŠEK (15.2.2006 8:47:20)
|
Se mi zdi, da so tile današnji veliko hujši od vsakega rdečkarja v preteklosti...Nikoli ni bilo tako slabo za mlade družine, za socialne probleme..se vam ne zdi...A ima mogoče zdaj kdo priložnost priti do kakšnega socialnega stanovanja?? Niti pod razno, še za kredit nimaš šanse..A se je v tistem času dovolilo raznovrstnim privatnikom (vsaka šast izjemam, ki so bile in so še vedno) tako obnašati do svojih zaposlenih?? Ste gledale včeraj preverjeno??Kaj se zgodi ženski, ki zboli?? In kaj lahko doseže, če toži delodajalca? NIČ!! In to naša pravna država podpira...njim edino težko pade, da bise jim tisti že tako previsoki bruto znižal za 30.000 SIT ??Pa Jelinčič-ker je poslanec se mu opraviči umor, prodaja orožja, preprodaka mamil in še marsikaj drugega?? Ti boš šel pa sedet, ker ne boš hotel plačati kazni 30.000 sit, ker si imel umazano zadnjo šipo na avtu?? Za kozlat...Pred dvema meseca je v banki kjer delam pred mojimi očmi policaj pretepel zaposlenega da je obležal samo zato, ker ni imel s seboj v žepu dokumenta - šel je ven pred Banko samo na cigaret..in na koncu kaj - seveda so mu ponudili izven sodno poravnavo in visoko odškodnino iz posebnega buđeta, ki ga ima policija za take stvari..seveda so pozabili omeniti, da gre to za NAŠ denar..Pa ni pristal, ker je vse posnela kamera in se mu ne gre toliko za denar kot to, da ta policaj dobi to kar si zasluži...No sicer je verjetno čas, da ustavim konje, ker jaz enako kto Drnovšek ne bom spremenila sistema in ljudi..samo še to, da napišem..veliko sem okoli po službenih poteh, kar pomeni, da me tudi večkrat ustavi policija zaradi prehitre vožnje in telefoniranja seveda..in moj dogodek..policaj mi je bil pripravljen odpisati kazen, če mu zrihtam dober kredit (pogojev seveda ni izpolnjeval) in potem ko sem mu rekla, da mora izplonjevati določene pogoje sem dobila 100% kazen, ker se nisem potrudila..in kaj naj..seveda lahko plačam in sem tiho...
|
|
|
|