Bejba
|
Da se še jaz malo javim. Saj vas skozi berem, pa nimam časa romanov pisat. Evo in sedaj sem si ga vzela, da vas preveč ne zapostavim . V glavnem, naj se pohvalim, da smo mi vsak dan boljše. Nik je ratal pravi mali cukrček, ki se samo smeji in smeji. Seveda ko je naspan, previt in sit. Res ga samo pogledaš in se ti začne smejati, se ti kar srček topi. Tudi sam se zna lepo zaigrati. Ravno danes sva se zjutraj previla in preoblekla, pojedla, potem pa sem ga dala na tla pod most z igračami in se je tako sam zabaval cca 45 minut. Skoraj nisem mogla verjet. Jaz sem med tem naredila marsikaj, tako da imam sedaj ko spi, čas tudi za RR . Res je ratal priden. Na začetku so bili sami problemi, sedaj ko pa so ga nehali matrati krčki in napenjanje, pa se je zgleda pokazalo, da smo dobili še enega pridnega fanta . Le še z spanjem podnevi imamo malo težav oz z zaspanjem. Sem ugotovila, da je najbolje da ga dam v posteljico, kjer začne jokati, ga pustim kakšno minutko, mu dam dudo in zaspi. Pač ne zna zaspati brez joka ali kaj jaz vem. V vozičku pa ni problema, sam da rit ruka . Tudi kar rad je v vozičku, Anže je namreč zelo hitro pokazal, da on se pa ne bi vozil v vozičku. Smo imeli od enega 4. meseca pa do enega leta kar probleme, da smo ga dali v voziček. Sedaj pa bi se skoz vozil. Je le ugotovil, da je to bolj fajn kot pa hodit . Nik mi je edino začel ful bruhati. Ne polivati, ampak bruhati. Smo bili tudi na ultrazvoku trebuščka, pa je vse ok, le refluks ima tako povečan. Tako kot Anže. Sem mislila, da se bomo tokrat izognili 10x preoblačenju na dan, pa pranju na tone slinčkov in bombažnih plenic, pa bo zgleda kar podobno. No, ja važno da raste in se lepo razvija. Imamo pa danes mini rojstni dan - smo stari 4 mesece . Naj povem še to, da kar ne morem verjet kako se imata tamala dva rada. Anže je nasploh zelo nežen in zaščitniški do Nika (bog ne daj da ga kdo grdo pogleda, Anže že kriči bejz, bejz ). Skoz bi ga rad lupčkal in objemal. Nika pa se začne takoj smejati ko zagleda Anžeta in njegove vragolije. Res sta cukrčka in vsak dan ju imam raje (če je to sploh možno). Aja, so pa vsi moji trije moški nekaj fasal - vsi smrkajo in kašlajo, da je joj. Le še mami se drži (ne pride na vrsto, da bi zbolela ). Najhuhe mi je pri Niku, ker res ne more dihat, pa skoz noska pucamo. Tako da že dve noči zelo slabo spimo, čeprav mi je prej prespal že skoraj celo noč. Ponavadi zaspi okoli 20h in se potem med 4. in 5. zjutraj zbudi za mlekeca, potem pa takoj spet zaspi do cca 7.30 oz 8h. Tako, da smo lahko zelo srečni . Žiža, me veseli da si doma in boš tam dočakala svojega drugega sončka. Verjamem, da je bilo hudo v bolnici, posebej ker si pogrešala svojo princesko. Jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo, ko sem šla rodit Nika in sem bila v bolnici en teden brez Anžeta. Čist sem bila fertik, pa še hormoni so naredili svoje . Pikapolonica, saj se bo zrihtalo. Tudi jaz sem obupavala prve tri mesece, sedaj pa je super (brez težav seveda še sedaj ne gre). Še malo potrpi, pa bo. In tudi to, da je šla Tia v vrtec je v redu. Jaz ne vem kako bi, če bi imela še Anžeta doma. Tinca7, 3 mesece brez plače . To pa ni kar tako. Meni bi se zmešalo. Daj se mal pozanimaj kaj je zdej to. Saj direktor nima pravice samo tebi vzet plačo. Kakšno sodelavko vpraši. Vse ostale, upam da ste tudi v redu. In srečno vsem, ki še čakate na pot v Rim. Grem še malo RR prečekirat, potem pa se bo verjetno že mali miškolin zbudil. Čav LP; Bejba Vse ostale upam, da ste tudi