Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 9.2.2006 15:22:36
|
|
|
|
total
|
Mene je moj dragi v torek zvečer presenetu z romantično večerjo.,oz. prigrizkom.Narezal je pršut in noter dal sir in kumare in lepo dekoriru.Zraven pa rdečega vinčeka in svečke res lepo in zelo bla presenečena .
|
|
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 9.2.2006 16:33:44
|
|
|
|
Skorpija
|
Jaz sem videla nekje v eni reviji eno luštno, pa izi foro - nardiš panacotto in jo ohladiš v modelčkih v obliki srčka. Potem jo pa obliješ s kakšnim rdečim sadjem - zlo romantiš, vsaj meni se je zdelo...
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 9.2.2006 21:47:00
|
|
|
|
kepa*
|
Skorpija, kaj pa je to panacotta?
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 10.2.2006 9:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepa malo nazaj imaš recept od moje čokoladne torte. Čeprav veliko piše je zelo enostavna in vsak, ki jo je še probal, sem mu morala dati recept.
|
|
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 12.2.2006 21:02:11
|
|
|
|
kepa*
|
Urska, hvala. Sem našla recept, pa sem torto že kar v petek zvečer naredila. Moj je bil navdušen. Res je dobra, a kaj ko je ne smem preveč, da ne bi spet žolčni kamni ponoreli. Hvala za recept, pa izdaj kdaj še kakšnega.
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 13.2.2006 11:44:42
|
|
|
|
Skorpija
|
Sori kepa - pannacota je kuhana sladka smetana - dobiš že tudi tako v prahu, drugače pa zavreš smetano, dodaš malo vanili sladkorja in želatino - ko dodaš želatino ne sme več vreti, ampak samo toplo mešaš dokler swe ne začne gostiti! Potem naliješ v modelčke in daš v hladilnik. Preliješ pa s toplim sadjem, recimo z malinami (dobiš zamrznjene). Jaz sem ta vikend delala tiramisu in sva bila oba čisto preč! To ti ni treba pečt, je enostavno in res dobro - mogoče probaj to
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Priredite otroško koktejl zabavoBrezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Namigi za preproste večerjeKako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?